Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ARKADAŞLAR KİMSE BANA CVP YAZMIYOR. KULLANDIĞINIZ BOY BOY APARATLARI NEREDEN ALDINIZ?
İNTERNETTE ÇOK PAHALI. DİLATÖR YAZINCA 300 400 LİRA YAZIYOR. YARDIM!!!!
Canim merhaba valla bende o aparatlardan aramistim ama bulamamistim dedigin gibi edindigim tek kaynak internettekilerdi onlarda pahali gelmisti bana buradavkizlarin yaptigi gibi kensi aparatini yapip calisabilirsin ama yine de bununla ilgili bisey ogrenirsem mutlaka paylasirim burada canim

Arkadaşlar parmak egzersizlerine başladım fakat parmağım sanki bir yerde takılıp kalıyor... Birde parmak egzersiznde ıkınarakmı alıyorsunuz yardım edin lütfennn benmi yanlış yapıyorumm

Arkadaşlar parmak egzersizlerine başladım fakat parmağım sanki bir yerde takılıp kalıyor... Birde parmak egzersiznde ıkınarakmı alıyorsunuz yardım edin lütfennn benmi yanlış yapıyorumm

burnundan nefes alip agzindan muma ufler gibi yap..nefes verirken ikin ve ittir parmagini cnm..bi de giris yaptiktan sonra klitorisi uyarirsan parmagini vakum gibi cekere vajinan:)

Kizlar merhaba bende evliligimin ilk 9 ayini vajinismus olarak heba ettim. Sonrasinda bursada bi merkezde tedavi oldum ve bu illeti yaklaşık iki haftada yendim. Cok basit bi tedavi hiç zorlamiyor insani gitmek isteyen olursa yardimci olurum
Merhaba, darisi basimiza insallah. doktorun adini ogrenebilir miyim? ne gibi bir tedavi uyguladi. Ben kendim yenmeye calisiyorum aparatla egzersiz yapiyorum. ama cok uzadi surekli bir seyler cikiyor evde duramiyorum eve gelince de halim kalmiyor. boyle giderse yenemeyecegim.

aynen egzersizi zaten yapıyoö eşim e bunu yaşatmaya hiç hakkm yok keşke bebeğim olmasaydı diyom o zaman bırakrdm o başkasıyla evlenp mutlu olurdu
Canim egzersiz tek basina ise yaramiyor.hem kendin egzersizini yapip aksamlarida mutlaka esinle egzersiz yapmalisin.onun enaz iki parmak iki bogumunu almaya calisirsan penis degdigi anda kendini kasmazsin.bunu mutlaka dene derim

bde öle denicem zaten saol cnm

canımm parmak dışında aparat ile çalışmayı denedin mi ? önceki sayfaları ayrıntılı okuyamadım. bende sadece parmak egzersizi yapmıştım 3 parmağı çok rahat alıyordum ama bir türlü p..s ile olmuyordu ya pozisyonu ayarlayamıyorduk ya girdi zannederken çıkıveriyordu sonunda 15 aralıkta yenmiştik malesef yendiğimiz geceden sonra araya uzun bir zaman girdi ve ben yine kendimi hep kastım bunu da aparat ile çalışarak yendim artık kendimi kasmadan oluyor diyeceğim şu ki evet ilk önce parmak egzersizi yapmak çok önemli ama aparat ile de yabancı birşeyin içeri girebileceğini kabullenmiş oluyorsun..denemediysen nacizane bir tavsiye

Canim bende ilk egzersize basladigim zaman senin yasadigini yasamistim sanki bi yerden sonra ilerlemiyodu hic takildigin yerde parmagini cikartma orada bekle ve derin derin nefes al ver canim bi kac kere dene sonra yavas yavas ilerletmeye calis bu sirada sakin olmalisin goruceksin bi kac deneme snra rahatlikla yapicaksin canim..

Mrb kızlar 2 parmak kalinliginda aparata hep zorlaniyordum bazen firt diye giriyor ama çoğu zaman kasiyordum. Bu aksam aparata bepanten ve nohut kadar emla surdüm giriş kısmı uyustugu için daha rahatTim. benim gibi giriş kısmında batma ya da yanma hissediyorsaniz deneyin bence. Emla hafif bi yanma yapsa da 1 dk geçiyor.

Yarın bütün gün evdeyim aksama kadar egzersiz yapıp akşam da p.. deneyeceğim hedefim sadece başı . Alışmam lazım p.. e umarım uzamadan olur çünkü eşimi sıkmak istemiyorum

Yarın bütün gün evdeyim aksama kadar egzersiz yapıp akşam da p.. deneyeceğim hedefim sadece başı . Alışmam lazım p.. e umarım uzamadan olur çünkü eşimi sıkmak istemiyorum
canımm egzersizini yaparken yeneceğin anı zihninde canlandırmaya çalış ve de kendine hep olumlu telkinlerde bulun,,ayrıca duanın da önemli olduğunu düşünüyorum,Rabbim yardımcın olsun...

İyi aksamlar kizlar ben tekrar egzersize basladim gunduz firsatim olmadi egzersiz icin,az once biraktim egzersizi. comelerek egzersizi denedim ilk defa Natahuseinliii arkadasim ile konusmustum o soyledi gercekten cok daha rahat oldu deneyin derim. bir de kaygnlastirici ve bepanthol surdum aparata bepanthol vajina girisini yumusatiyor sanki daha da kolay oluyor.yaklasik 10 cm olan aparati artik cok rahat alabiliyorum:)

Tatlim yarinki egzersizinde emla surmeden dene sadece bepanthol ile goreceksin degisen bir sey yok. bepanthol yumusatiyor vajina girisini anlamiyorsun bile aparati sokarken. emlanin yakmasi beni cok rahatsiz etmisti bu sekilde cok rahat oluyor.

İnsallah tatlim basaracagina inan , benim de hedefim ilk olarak bu ama esimle birlikte egzersiz yapmam lazim bunun icin.
Canım ben eşimin parmağıyla yapamadım ya.. sanki kipirdayacak gibi hissedip ittim . Bakalım P.. Te nasıl olacak .bu arada çömelerek egzersiz yaparken ayna kullandın mi? Ben deliği görmeden aparatı itemiyorum sanki bakmazsam yanlış yere itecegim gibi geliyor.

Tatlim yarinki egzersizinde emla surmeden dene sadece bepanthol ile goreceksin degisen bir sey yok. bepanthol yumusatiyor vajina girisini anlamiyorsun bile aparati sokarken. emlanin yakmasi beni cok rahatsiz etmisti bu sekilde cok rahat oluyor.
Canım bepanthol u tek başına denediğim de oldu ama benim giriş kısmında batma oluyor emla onu hissettirmedi rahatlattı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…