Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben kendi yaptigim aparatlar ile calisiyorum cevresi yaklasik 10 cm olan aparatta dahi bir sey olmadi. Esneyen bir yapisi var. kisiden kisiye degisir bence kizlik zarlari farkli yapilarda olabilir. Eger esnekse zedelenmiyor zar.

Kişiden kişiye değişebilir diyorsunuz kısaca.. Yani yanlış anlamayın orası küçükte genişletmek çabasında illaki birşey olur gibime geliyor

Kişiden kişiye değişebilir diyorsunuz kısaca.. Yani yanlış anlamayın orası küçükte genişletmek çabasında illaki birşey olur gibime geliyor
Benim olmadi, doktor kizlik zarin kalin demisti egzersizlerde bu yuzden cok korktum korka korka egzersiz yaptim deneye deneye gordum bir sey olmadigini bosuna korkutmusum kendimi kalin diye esnek olabilecegini ben de dusunmemistim. ikinica orasi aciliyor ve aparati kalinlastirdiginda goreceksin o delik baya buyuyor ve artik kasmadigin icin baya buyuk gorunuyor ikindiginda. aparati daha da kalinlastirdigimda bilmiyorum ne olur ben de yasayarak gorecegim:)

Doktor bana türüyle alakalı bir bilgi vermemmişti mesela.. Ikınıncada o kadar büyümüyor ki ama? Sizinki gibi egzersiz yapıyor olsam başarmıştım sanırım ve içimden bir ses diyorki aslında sizde başarmışsınız

[

harika yaratıcısınız vallahi. bende düşünüyordum ne yapsam diye..mum denedim ince havuç oldu .
ama kalınlaştırmak için ne yapsam diyordum bu arada köpük işi yattı kafama. sağolun..

Bana da bilgi vermedi ben merak edip kizlik zarimin yapisi nasil normal mi diye sordum icim rahatlar belki alacagim cevapla diye dusunurken moralim bozuldu kizlik zarin iliskiye engel degil ama normalden kalin dedi o kadar cok uzuldum ki iyice coktum esli deneme bile yapamadim o noktaye gelice esimi hep ittim bacaklarimi kapadim. Bu arada yaklasik 5 yillil evliyim. Mart ayinda uye oldum mart sonunda egzersize basldim uye olduktan 2 hafta sonra anca cesaretimi topladim. Buradaki arkadaslarimin destegiyle de bu asamaya kadar geldim. Ama esli denemeye henuz cesaretim yok p..s kalinligina yakin aparati aldiktan snra esli deneme yapacagim insallah. ayni seyleri ben de soyluyordum egzersize baslamadan once ben iki parmak kalinliginda aparat soksam yenerdim hemen diye ama oyle olmuyormus bu da kisiden kisiye degisiyor iste tek parmak yaptiktan sonra basaranlar var. insalah hepimiz en kisa surede yeneriz.

[

harika yaratıcısınız vallahi. bende düşünüyordum ne yapsam diye..mum denedim ince havuç oldu .
ama kalınlaştırmak için ne yapsam diyordum bu arada köpük işi yattı kafama. sağolun..
Mum da olur havuc da :) ama havuc curuyebilecegi icin ondan hazirlamak istemedim ben. bir de surekli strec yenilemek zor geliyor bana kayganlasirici suruyoruz ya o yzdrn doktor eldivenlerine geciriyorum aparatimi her egzersizde hijyeni de saglamis oluyorum boylece.

O zaten hepimizin sorunu iş o noktaya gelince beynimiz korkularımız düşüncelerimiz bariyeri koruyor malesef.. Şimdi düşününce orası nasıl öyle genişler bilemiyorum illaki kafamda zarar görecek düşüncesi..Ben sizin kadar ilerleyemediğim için rimel aparatınızdan sonra p... Denemeside başarırsınız gibi geliyor dışarıdan bir gözle :) umarım inşallah...

Simdii o dusunceleri at kafandan :)) ben dokunamiyordum oraya simdi bu asamadayim. sen egzersize basladin mi peki? inceden kalina dogru gidiyoruz ya kaslarimizi kasmamayi ogreniyoruz ve serbest birakinca kalin aparat cok rahat giriyor ikininca aciliyor nefes verirken itiyorsun hooop gidiyor. ben aparatima once bepanthol surdum dun snra da kayganlastirici vajina girisinde aparati iterken hissetmedim bile bisey. Bir boy ince olanla basliyorum hep iyice icine de bulassin kayganlasitici krem fln diye sonra hizli ileri geri yapiyorum aparati cikarirken goruyorsun zaten deligin nasil buyudugunu esnedigini. sonra da en son yaptigim kalin aparata geciyorum cok rahat oluyor esnemis oluyor ve kasmadigin icin rahat giriyor. o delik egzersizden sonra yine kuculuyor surekli oyle acik kalmiyor.

Hanımlar açıkça bişey soracağım bu parmak egzersizlerinde kızlık zarı zarar görmüyorr mu ? Yada ne kadar kalınlığa kadar zarar görmüyor? Bilen var mı?

canım nadir de olsa zarar görebiliyor.eşinle bu durumu konuş ve böyle bir ihtimal olduğunu o da bilsin ve için rahat birşekilde yap egzersizini.benim eşim bunu sorun etmemişti bu sıkıntı dan kurtulmak bence en önemlisi...umarım senin eşinde böyle düşünür...

canımm hangi aşamadasın şuan parmak egzersizinde? pes etmediğin sürece emin ol kurtulabilirsin bu illetten ..

ARKADAŞLAR PES ETMEK YOK!! İNANIN BU BİR ERTELEME HASTALIĞI!! EGZERSİZ İLE YENEMEME İHTİMALİNİZ YOK!! YETERKİ BİRAZ YÜREKLİ OLALIM VE EGZERSİZİN PEŞİNİ BIRAKMAYALIM..OMUZLARINIZDAN KALKACAK YÜKÜN ÇARESİ VE SİZLERİNDE DİYECEĞİ ''BU MUYMUŞ?'' SİZE BİR EGZERSİZ KADAR YAKIN...!!

Acayip bir soru olacak ama cahilligine verin. Neden olmadigini dusunuyorsunuz? Duygusal olarak ne hissediyorsunuz da fiziksel olarak yansiyor?

Meraktan sordum tamamen

Canim bende kizlik zarim hakkinda bilgi almak icin doktoruma sormustum bana da kalin bi zarin var ama iliskiye engel degil demisti zarim kalin aciyacak diye de düşünme kalin oldugu halde p..si yarisindan fazlasini aldigm zaman bile kanama olmadi hepsini aldigim zaman az bi kanamam oldu ama 2gun surdu aci falan hic duymadim girdigine inanmamistim bile düsun o yuzden zarim kalin diye takilma yani canim ins bian önce yenersin

Yok canim artik dusunmuyorum cunku kalin aparat ile egzersiz yapabiliyorum. ins benimle birlikte yenmek icin cabalayan herkes en kisa zamanda yener.

Acayip bir soru olacak ama cahilligine verin. Neden olmadigini dusunuyorsunuz? Duygusal olarak ne hissediyorsunuz da fiziksel olarak yansiyor?

Meraktan sordum tamamen
ben yarın özelden anlatayım olur mu?çünkü arkadaşlar zaten hassas bu sorularla yormayalım onların zihnini. cvp vermek isteyen varsa bilmiyorum ama

Canım bende senin gibiyim parmak egzersizlerine devam..bu egzersizlerin bize faydası olacağını düşünüyorum gerçekten pes etmek yok...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…