Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Emla da var anestol de var evde ama ben kullanmayi tercih etmiyorum 2 aydir sadece kayganlastirici ile yaptm son bir haftadir bepanthol ve kayganlastirici ile yapiyordum cok da rahat oluyordu.

Emla da var anestol de var evde ama ben kullanmayi tercih etmiyorum 2 aydir sadece kayganlastirici ile yaptm son bir haftadir bepanthol ve kayganlastirici ile yapiyordum cok da rahat oluyordu.

aparatlari falan bi kenara birakip esinle beraber halletmeye calistin mi ? ben 2bucuk yil cok zor gunler gecirdm esimden bosanmayi dusundum.artik cok kucuk problemler bile kavga etmemize sebeb olup sonuc hep bu probleme dayaniyordu.psikolojik oldugunu bildigim icin bi psikiyatra gittim parmak tahmin ettiginiz gibi bi sureden sonra parmak egzersizine baslamami soyledi.egzersize basladim ama hicbisekilde parmagimi oraya sokamiyordum. bi sure sonra psikologu biraktim kendim hallederim die dusundum.olmadi her deneme basarisiz her denemenin sonu aglamakla bitiyordu.ankarada suleyman eserdaga gittik esim asla gitmek istemedi benim yapabilecegime inaniyordu ama ben asla inanmadim sorunda buydu. klinikte 3 yada 4.asama oldugumu ve 3gunde cozeceklerini solediler 5500tl nakit istiyorlar.bunu para verdigim icin deil ben basarabilirim die oraya gitmemeye karar verdim. aksamlari hep bi bahane buluyordum.erteliyordum.kendimi hazirliyorum die 2 hafta oyaliyordum sonra adet donemi sonra bahaneler falan filan psikolojik olarak hep erteme durumu oluyordu.vee son olarak oyle bi hazirladim ki kendimi olayi bitirdim.bende yaparim bende denerim diyen arkadaslar isteyin yardimci olayim size.ben yendim sizde yenin artik

ben ustte yendim canim

canımm inan senle aynı şeyleri yaşadım :) ne zaman eşimin ısrarı ile egzersize otursam batma oldu yapamadım...arada olur böyle,önemli olan pes etmemek.kendi seçtiğin,istediğin bir zaman da yap egzersizini inşallah olacaktır. birde ben egzersiz öncesi bebeyağı ile girişin etrafına masaj yaparak gevşemeye çalışıyordum.vazgeçmek yok,inan inat edip pes etmeyen herkes yendi...kendini toparla ve yapabilecegine inan.ben inanıyorum...

merhaba nasıl yendiniz peki anlatabilirmisiniz

Bravo tebrik ediyorum canim seni. Esimle bir ay once parma egzersizi yapmistik sorunsuz alabildim ama biraz sert geldi rahatsiz etmisti bir daha da denemedik aparatlarla egzersiz yaptim surekli gittikce kalinlastirdim aparati en son 9 cme ulastim 3 cm daha kalin alabilsem p...s olacak ayni kalinlikta cunku. bugun niyeyse olmadi giris baya kucuktu ikindim fazla acamadim iteyim gider dedim ama batma oldu her denememde. masaj da yapmistim halbuki oncesinde. sinirden agladim sonra kegel egzersizi yaptim ve delik baya acildi sonra aparati alabildim girisi kasmisim farkinda bile degildim kastigimin.

Oldu canimm alabildim ben de oyle yapiyorum kayganlastirici ve bepanthol kullaniyorum hem aparata hem girise suruyorum girise masaj yaparak basliyorum sonra aparata geciyorum cok rahat oluyordu bugun delik de ikinmayla az acildi onceden ikininca baya aciliyordu. kasmisim farkinda degildim. kegel egzersizi yaptim sonra acildi.

canım sen tünelin sonuna gelmişsin zaten lütfen pes etme olacak inşallah...
İnsallah canim bu sorunlar yasaniyormus okuyordum ama benim ilk defa oldu boyle. Nasil olur diye kizdim kendime sinirlendim ve enerjim dustu cok kotu hissettim kendimi yapamayacak miyim yoksa diye dusunmeye basladim. 2 ay olacak egzersize baslayali ama ara verdigim zamanlar da oldu cok regl donemleri disinda. toplasam 30 gun egzersiz yapmisimdir. ins ben de yenebilirim. 5 yili doldurmadan bitirmek istiyorum evlilik yil donumumuzde yenmis olmayi hayal ediyorum surekli.

merhaba nasıl yendiniz peki anlatabilirmisiniz

canim oncelikle herkesinde dedigi gibi hersey kafanda biter.
1.asama otur ve bunu herkes yapti bende yapacagim die motive ol.ve bunu yapamazsam asla tatli bi bebek sahibi olamam die dusun.
esini karsina al konus istemedigin zorlandigin hareketleri soyle yardimci olmasini iste.
2.asama bunu yapana kadar hergun araliksiz denicem de.ben bole yaptim 2.gun bitti
ben hep altta olmayi tercih ederdim ama elimle ayagimla hep iterdim esimi.
esim ustte ol dediginde asla olmaz orda dedim. ama karar verdigim gun aslalari bi kenara biraktim.tamam ustte denicem dedim.
esime bebek yagi surdum.sonra uste oturdum biraz alistim ona.sonra esim eliyle p.sini dik tutarak ben uc kismini oraya oturttum.girmiyo tabiki.ben bAcaklarimi iyice acip popomu geriye aldim.evet dogru pozisyon buydu.kendimi assa dogru iterek yavasca ucu girdi.ucu girerken bile canim yaniyodu.bn ole saniyorum.ilk gun o aciya alistirdim kendimi.
2.gun aralik vermeden dewam ettik yine ayni sekilde dewam ettik ucundan biraz daha ilerisi icin ittim kendimi esim surekli cok iyi gidiyosun evet girdi yarisi dewam et birakma die motive ettikce mutlu oluyordum.ben ustte ellerini tutup ittim kendimi ve girdi.evet yaniyodu ama hic kimildamadan o yanma hissine alistirmaya calisiyodum kendimi bi sure sonra yanma geciyodu.esim lavaboya gittiginde 3-4 damla kan gormus ve beni cagirdi o onda bende mutlusu yoktu.evet oldu hem agladim hem guldum.hemen ertesi gun birakmadan yine ayni sekilde yaptik okadar kolay giriyodu ki girip cikma durumuna alistirmaya callistim kendimi evet yavas yavas tamamen cikip giriyodu.adet gunume kadar hergun ayni sekilde adim adim ilerledik.cok uzun oldu ama her asamayi yazdim yardimci olmak icin soru sor cekinme herseye cevap veririm beraber yenelim sunu

5yil uzun bi sure canim erteledikce bu sure uzayacak o yuzden kafanda coz bu isi ve aparati filan bi kenara firlatip esinle beraber bitir bu isi.biliyorum inandigin an 2gunde cozeceksin bu isi

teşekkür edrim acıklayıcı oldugunuz için bende yenmek istiyorum allak bullak oldum hergün düşünmekten kendimden bezdim hayatım onu düşünmekle geçiyo herkesin önerileri o kadar kıymetliki benim için

bak canim ben hergun agliyodum her sabah bugn yapicam deyip aksam oldugunda bahanelerle erteliyordum kafamda.bebek gordugumde icim gidiyodu icten ice agliyordum esimde perisan oldu.o bana bu kadar sabir gosterip anlayisla destek oluyorsa birakmiyorsa bunu ona yapma hakkim yok dedim.sende yapicaksin

bende inanın aynı durumdayım bebek lafı bile benim aglamama yetiyo bencil bi insan oldum kimsenin bebek haberini duymak istemiyorum

bende inanın aynı durumdayım bebek lafı bile benim aglamama yetiyo bencil bi insan oldum kimsenin bebek haberini duymak istemiyorum

bende arkadaslarimin hamileyim haberlerini almaktan dolayi o kadar kotu hissediyordum ki ben neden diyemiyorum ben nasil yapamiyorum diyodum.acidan ölünmezki derdim ki aci falan olmicak emin ol.simdi adet donemimdeyim bitsin bebek icin ugrasicam.sen simdi sole bana kafana takilani seni neyin korkuttugunu

5yil uzun bi sure canim erteledikce bu sure uzayacak o yuzden kafanda coz bu isi ve aparati filan bi kenara firlatip esinle beraber bitir bu isi.biliyorum inandigin an 2gunde cozeceksin bu isi
Ben yeni evliyken deneme sirasinda saglik sorunu yasadim cok etkiledi beni bu yuzden de deneyemiyorum. aparatlarla kendimi alistiriyorum. doktorlarin izledigi yolu kendimce izliyorum. İnsallah esli denemeye gectigimde 2 gunde hallederim ben de.

Ben yeni evliyken deneme sirasinda saglik sorunu yasadim cok etkiledi beni bu yuzden de deneyemiyorum. aparatlarla kendimi alistiriyorum. doktorlarin izledigi yolu kendimce izliyorum. İnsallah esli denemeye gectigimde 2 gunde hallederim ben de.

insallah canim esli denemeye ne zaman geciceksin.
ben aparatla filan asla deneyemezdim.bence benden cok daha iyi durumdasin aslinda ben ne parmak ne aparat.midem bulanirdi.onlar olmadan oldu.esli denemeler sahane olacak bak gorceksin esin bu duruma nasil tepki veriyor peki

Esim bana moral veriyor surekli, gecen gun 9 cm kalinligindaki aparati aldigimi gorunce benden daha mutlu oldu:) sen basaracaksin inaniyorum cok az kaldi diyor surekli. simdiye kadar o hic sorun etmemisti zaten vardir bunda da hayir diyordu hep ama ben icten ice uzuluyordum niye benim basima geldi bu diye. 10 cm ve 11 cm lik aparat hazirlayacagim bunlari yaparsam esimle deneyecegim. p..s kalinligina yakin aparati basarirsam p..s te zorlanmam diye dusunuyorum. doktorlar da aparatlarin hepsini bitirmeden esli denemeye gecmeyi onermiyorlarmis.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…