- 18 Mayıs 2015
- 15
- 10
- 3
- 41
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.061
kızlar çoooook şükür oldu .... burda kaderim adanis başta olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bilemediğim kimselere soramadığım her soruya cevap verdiniz Allah razı olsun hepinizden
Ewet canim esimin once bir parmagyla calistm once sonra onun ikiparmak bi bogumunu we daha sonra iki bogumunu almaya calistmCANIM egzersiz eşinin parmağı ilemi nasıl ?
zaten onceki aparatla calistiktan sonra denedim daha ucuna dayayip biraz itince canim yandi daha fazla itmeye cesaretim olmadi. birazdan egzersiz yapacagim biraz azalttim kalinligini 9 cm yaptim. Artik cok yoruldum dusunmekten kurtulmak istiyorum. esim esli deneme yapalim diye tutturdu egzersizden sonra ben de istiyorum ama su an kafamdaki olumsuz dusunceleri atmadan yapamayacagim gibi geliyor. egzersizde moralim duzelirse deneyebilirim.hayır bence önce bunu yapabilmelisin.aparatı kalınlaştırmadan hemen önce eski kalınlığıyla 10 dk kadar egzersiz yap gevşediğini ve rahatlıkla girip çıktığını hissettikten sonra aparatını kalınlaştırıp kayganlaştırıcı yağ sürüp tekrar dene olacaktır...önceki boy girdiyse 10 cm olanda rahatlıkla girecektir.pes etme birde içeri iterken ıkın biraz.tekrar dene bak girdiğini göreceksin inşallah...
Moralim cok bozuk aparati alamiyorum ucuna dayayinca batma oluyor daha once alabildigim cevresi 7 cm olan bana gore en ince aparatti bir aydir bununla cok rahat egzersiz yapiyordum niye boyle oldu aglamaktan mahvoldum basima agri girdi( hic iyi degilim
aparatla filan ugrasmadan baska yontem denedin mi ? kac aydir olmadi canim yardimci olmak isterim
Moralim cok bozuk aparati alamiyorum ucuna dayayinca batma oluyor daha once alabildigim cevresi 7 cm olan bana gore en ince aparatti bir aydir bununla cok rahat egzersiz yapiyordum niye boyle oldu aglamaktan mahvoldum basima agri girdi( hic iyi degilim.[/ canım bende vajinusmusum bende hala yenemedim ama ben uyuşturucu krem kullanıyorum egzersizden önce sende denedin mi kullanmayı belki yardımcı olur sanada
Yaklasik 5 yil ama egzersizlere baslayali 2 ay olacak baya ilerlemistim en son 9 cm kalinliginda aparati almistim.sen ne kadar suredir vajinusmussun ?
su an bizi herşey olumsuz etkiliyor malesef o yuzden kafana takma lütfen azimle çalışmaya devam et ben 2.5 yıldır cekiyorum 15 gün öncesine kadar egzersiz lafı bile beni ürpertiyodu ama en azından daha iyiyim şükür bende anestol pomad diye bi krem var onu kullanıyorum ilk başlarda yakıyo cok az sonra geçiyo ama fiyatıda baya uygun 3.5 tlyok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.
yok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.[/QUOTE
kendimi hazirliyorum bi bahane canim psikolojik bisey bende yillarca ayni seyleri yaptim erteleme esinle yap herseyi 2.5yil neler yasadim ben ama 2gunde bitti hadi sende yeni bi surece basla esinle beraber
Emla da var anestol de var evde ama ben kullanmayi tercih etmiyorum 2 aydir sadece kayganlastirici ile yaptm son bir haftadir bepanthol ve kayganlastirici ile yapiyordum cok da rahat oluyordu.su an bizi herşey olumsuz etkiliyor malesef o yuzden kafana takma lütfen azimle çalışmaya devam et ben 2.5 yıldır cekiyorum 15 gün öncesine kadar egzersiz lafı bile beni ürpertiyodu ama en azından daha iyiyim şükür bende anestol pomad diye bi krem var onu kullanıyorum ilk başlarda yakıyo cok az sonra geçiyo ama fiyatıda baya uygun 3.5 tl
Emla da var anestol de var evde ama ben kullanmayi tercih etmiyorum 2 aydir sadece kayganlastirici ile yaptm son bir haftadir bepanthol ve kayganlastirici ile yapiyordum cok da rahat oluyordu.
Kızlar ben burdaki tavsiyeye göre eşime dönük pensn üstüne oturdm yani öle denedm ama olmadı 2 kez denedm krem kayganlştrıcı kullanmadım eşim ittirdi ben ıkınarak oturmaya calştm canm yandı ama yok olmıyor olmuyor kafayı yıcemsiz nasl yaptnz oturarak yenen arkadslar bna yardm edeblr mi
yok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.
Yaklasik 5 yil ama egzersizlere baslayali 2 ay olacak baya ilerlemistim en son 9 cm kalinliginda aparati almistim.
merhaba nasıl yendiniz peki anlatabilirmisinizaparatlari falan bi kenara birakip esinle beraber halletmeye calistin mi ? ben 2bucuk yil cok zor gunler gecirdm esimden bosanmayi dusundum.artik cok kucuk problemler bile kavga etmemize sebeb olup sonuc hep bu probleme dayaniyordu.psikolojik oldugunu bildigim icin bi psikiyatra gittim parmak tahmin ettiginiz gibi bi sureden sonra parmak egzersizine baslamami soyledi.egzersize basladim ama hicbisekilde parmagimi oraya sokamiyordum. bi sure sonra psikologu biraktim kendim hallederim die dusundum.olmadi her deneme basarisiz her denemenin sonu aglamakla bitiyordu.ankarada suleyman eserdaga gittik esim asla gitmek istemedi benim yapabilecegime inaniyordu ama ben asla inanmadim sorunda buydu. klinikte 3 yada 4.asama oldugumu ve 3gunde cozeceklerini solediler 5500tl nakit istiyorlar.bunu para verdigim icin deil ben basarabilirim die oraya gitmemeye karar verdim. aksamlari hep bi bahane buluyordum.erteliyordum.kendimi hazirliyorum die 2 hafta oyaliyordum sonra adet donemi sonra bahaneler falan filan psikolojik olarak hep erteme durumu oluyordu.vee son olarak oyle bi hazirladim ki kendimi olayi bitirdim.bende yaparim bende denerim diyen arkadaslar isteyin yardimci olayim size.ben yendim sizde yenin artik
Bravo tebrik ediyorum canim seni. Esimle bir ay once parma egzersizi yapmistik sorunsuz alabildim ama biraz sert geldi rahatsiz etmisti bir daha da denemedik aparatlarla egzersiz yaptim surekli gittikce kalinlastirdim aparati en son 9 cme ulastim 3 cm daha kalin alabilsem p...s olacak ayni kalinlikta cunku. bugun niyeyse olmadi giris baya kucuktu ikindim fazla acamadim iteyim gider dedim ama batma oldu her denememde. masaj da yapmistim halbuki oncesinde. sinirden agladim sonra kegel egzersizi yaptim ve delik baya acildi sonra aparati alabildim girisi kasmisim farkinda bile degildim kastigimin.aparatlari falan bi kenara birakip esinle beraber halletmeye calistin mi ? ben 2bucuk yil cok zor gunler gecirdm esimden bosanmayi dusundum.artik cok kucuk problemler bile kavga etmemize sebeb olup sonuc hep bu probleme dayaniyordu.psikolojik oldugunu bildigim icin bi psikiyatra gittim parmak tahmin ettiginiz gibi bi sureden sonra parmak egzersizine baslamami soyledi.egzersize basladim ama hicbisekilde parmagimi oraya sokamiyordum. bi sure sonra psikologu biraktim kendim hallederim die dusundum.olmadi her deneme basarisiz her denemenin sonu aglamakla bitiyordu.ankarada suleyman eserdaga gittik esim asla gitmek istemedi benim yapabilecegime inaniyordu ama ben asla inanmadim sorunda buydu. klinikte 3 yada 4.asama oldugumu ve 3gunde cozeceklerini solediler 5500tl nakit istiyorlar.bunu para verdigim icin deil ben basarabilirim die oraya gitmemeye karar verdim. aksamlari hep bi bahane buluyordum.erteliyordum.kendimi hazirliyorum die 2 hafta oyaliyordum sonra adet donemi sonra bahaneler falan filan psikolojik olarak hep erteme durumu oluyordu.vee son olarak oyle bi hazirladim ki kendimi olayi bitirdim.bende yaparim bende denerim diyen arkadaslar isteyin yardimci olayim size.ben yendim sizde yenin artik
Oldu canimm alabildim ben de oyle yapiyorum kayganlastirici ve bepanthol kullaniyorum hem aparata hem girise suruyorum girise masaj yaparak basliyorum sonra aparata geciyorum cok rahat oluyordu bugun delik de ikinmayla az acildi onceden ikininca baya aciliyordu. kasmisim farkinda degildim. kegel egzersizi yaptim sonra acildi.canımm inan senle aynı şeyleri yaşadım :) ne zaman eşimin ısrarı ile egzersize otursam batma oldu yapamadım...arada olur böyle,önemli olan pes etmemek.kendi seçtiğin,istediğin bir zaman da yap egzersizini inşallah olacaktır. birde ben egzersiz öncesi bebeyağı ile girişin etrafına masaj yaparak gevşemeye çalışıyordum.vazgeçmek yok,inan inat edip pes etmeyen herkes yendi...kendini toparla ve yapabilecegine inan.ben inanıyorum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?