- 19 Kasım 2014
- 3.221
- 2.960
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.061
canımmm çok mutlu oldummmkızlar çoooook şükür oldu .... burda kaderim adanis başta olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bilemediğim kimselere soramadığım her soruya cevap verdiniz Allah razı olsun hepinizden
iyi yöntemmiş ben kuru kuruya yapıyordum egzersizleri
neyseki kurtuldum ben müzşkle falan uğraşmama gerek kalmadı :)canım google a gevşeme müzikleri diye yazarsan çıkıyor zaten süreleri de uzun ben yarım saat yada 1 saatlik olanı seçip bitene kadar yapıyordum
Kizlar esinizle egzersiz yapinca cok etkili ben iki parmak calistim son zamanlarda onla beraber.ondan snrada ayni sekilde egzerszlerdki gbi nefes verirken p.. alabildim
neyseki kurtuldum ben müzşkle falan uğraşmama gerek kalmadı :)
aynen bi an önce kurtulsunar artık :)öylemi canımm önceki sayfaları çok okumadım dadarısı kurtulmaya çalışan tüm arkadaşların başına
kızlar çoooook şükür oldu .... burda kaderim adanis başta olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bilemediğim kimselere soramadığım her soruya cevap verdiniz Allah razı olsun hepinizden
Ewet canim esimin once bir parmagyla calistm once sonra onun ikiparmak bi bogumunu we daha sonra iki bogumunu almaya calistmCANIM egzersiz eşinin parmağı ilemi nasıl ?
zaten onceki aparatla calistiktan sonra denedim daha ucuna dayayip biraz itince canim yandi daha fazla itmeye cesaretim olmadi. birazdan egzersiz yapacagim biraz azalttim kalinligini 9 cm yaptim. Artik cok yoruldum dusunmekten kurtulmak istiyorum. esim esli deneme yapalim diye tutturdu egzersizden sonra ben de istiyorum ama su an kafamdaki olumsuz dusunceleri atmadan yapamayacagim gibi geliyor. egzersizde moralim duzelirse deneyebilirim.hayır bence önce bunu yapabilmelisin.aparatı kalınlaştırmadan hemen önce eski kalınlığıyla 10 dk kadar egzersiz yap gevşediğini ve rahatlıkla girip çıktığını hissettikten sonra aparatını kalınlaştırıp kayganlaştırıcı yağ sürüp tekrar dene olacaktır...önceki boy girdiyse 10 cm olanda rahatlıkla girecektir.pes etme birde içeri iterken ıkın biraz.tekrar dene bak girdiğini göreceksin inşallah...
Moralim cok bozuk aparati alamiyorum ucuna dayayinca batma oluyor daha once alabildigim cevresi 7 cm olan bana gore en ince aparatti bir aydir bununla cok rahat egzersiz yapiyordum niye boyle oldu aglamaktan mahvoldum basima agri girdi( hic iyi degilim
aparatla filan ugrasmadan baska yontem denedin mi ? kac aydir olmadi canim yardimci olmak isterim
Moralim cok bozuk aparati alamiyorum ucuna dayayinca batma oluyor daha once alabildigim cevresi 7 cm olan bana gore en ince aparatti bir aydir bununla cok rahat egzersiz yapiyordum niye boyle oldu aglamaktan mahvoldum basima agri girdi( hic iyi degilim.[/ canım bende vajinusmusum bende hala yenemedim ama ben uyuşturucu krem kullanıyorum egzersizden önce sende denedin mi kullanmayı belki yardımcı olur sanada
Yaklasik 5 yil ama egzersizlere baslayali 2 ay olacak baya ilerlemistim en son 9 cm kalinliginda aparati almistim.sen ne kadar suredir vajinusmussun ?
su an bizi herşey olumsuz etkiliyor malesef o yuzden kafana takma lütfen azimle çalışmaya devam et ben 2.5 yıldır cekiyorum 15 gün öncesine kadar egzersiz lafı bile beni ürpertiyodu ama en azından daha iyiyim şükür bende anestol pomad diye bi krem var onu kullanıyorum ilk başlarda yakıyo cok az sonra geçiyo ama fiyatıda baya uygun 3.5 tlyok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.
yok canim kullanmiyorum emla yakiyor rahatsiz ediyor beni, ilk defa oldu boyle normalde hemen alirdim bu aparati bugun boyle oldu esim de baski yapti esli denicez diye ben hazir degilim kotu etkilemis olabilir. Baskiya gelemiyorum zaten egzersiz icin de hadi basla diyip durdu. ben ona kendimi hazirliyorum acele ettirme dedim ama dayanamayip basladim egzersize. sonuc bu.[/QUOTE
kendimi hazirliyorum bi bahane canim psikolojik bisey bende yillarca ayni seyleri yaptim erteleme esinle yap herseyi 2.5yil neler yasadim ben ama 2gunde bitti hadi sende yeni bi surece basla esinle beraber
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?