- 4 Ocak 2014
- 86
- 23
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.121
Kızlar selam egzersizleriniz nasıl gidiyor? Ben iyi ilerlerken 2 gün kötüydüm. Alabildiğim aparatı alamadım uğraştım baya sonra aldım. 8 cm kalınlığında olanı hiç alamadım girişe değdiğinde batma oldu sürekli. Benim yaşadığımı yaşayan var mı?
kızlar neden böyle oluyor anlamıyorum okadar kızgınımki kendime dün gece eşli deneme yapalım dedik 1 ay sonra yine aynısı yarısından fazlasını alabildim p..... ama gerisi kendimi kastığım için ilerlemiyor ne kadar nefes alıp versemde ıkınsamda ilerlemedi çok kastım kendimi ilk başta başı girerken hiç birşey hissetmedim ama sonrasında yanma olduğu için gerisi gelmedi hep böyle kafayı yiycem yakında neden böyle oluyor neden kendimi serbest bırakamıyorum off offf bir anlık serbest bıraksam bile ittirmeye cesaret edemiyorum
kızlar neden böyle oluyor anlamıyorum okadar kızgınımki kendime dün gece eşli deneme yapalım dedik 1 ay sonra yine aynısı yarısından fazlasını alabildim p..... ama gerisi kendimi kastığım için ilerlemiyor ne kadar nefes alıp versemde ıkınsamda ilerlemedi çok kastım kendimi ilk başta başı girerken hiç birşey hissetmedim ama sonrasında yanma olduğu için gerisi gelmedi hep böyle kafayı yiycem yakında neden böyle oluyor neden kendimi serbest bırakamıyorum off offf bir anlık serbest bıraksam bile ittirmeye cesaret edemiyorum
Öyle yaptım ama bir turlu girişi açamadım girmedi bile. Yatmadan tekrar egzersiz yapacağım olumlu düşünmeye çalışıyorum inş yapabilirim.Canım banada oluyor bazen..nefesini vermeyi dene tam alırken içine.
birde 2. kez ilişkiyi başardığımda ilişki esnasında kendime hep acı yok zevk var diye tekrarlayıp durdum.hani bir sesi dikkatlice duymaya çalışırsın ya yada bir kokuyu hissetmeye çalışırsın bende acıyı unutup zevki hissetmeye çalıştım hep ve çok şükür
Kalın apartta zorlanmıyorsunuz aslında dikey kaslar istemsiz geriliyor.orda kayganlaştırıcı kullanın.ince aparata alıştı dikey kaslar biraz sabırla kalın apatada da alıştırırsınız
Öyle yaptım ama bir turlu girişi açamadım girmedi bile. Yatmadan tekrar egzersiz yapacağım olumlu düşünmeye çalışıyorum inş yapabilirim.
Süpersin valla:) kısa sürede aşacaksın diye düşünüyorum. Ben egzersiz yapamadım bugün çok yoruldum okulla ilgili işlerim vardı onları hallettim. Ben de 9cmdeydim olacak olacak geçici bir şeydi dün yaşadıklarım.yarın eskisi gibi egzersiz yapacağım inşallah.tamamdır, misafir geldi eve annemler filan ev kalabalık gider gitmez onlar deneyeceğim tekrar.
DerinSu dün sizinle konuşmuştuk, dün 7 cm'İ ilk denememde sokmuştum, bugün de 1,5 2 saat uğraştım 10 cmliği soktum ama 2. kez sokamadım. Sonra 7yi tekrar sokup mutlu oldum en azından bunu yapıyorum diye. Ama bir kere girdiğine göre tekrar girer 10 cmlik de diye düşünüyorum =) Şimdi kısaca ne yaptığımı anlatayım: İlk olarak olaya komedi olarak bakıyorum ben, bana durumum baya komik geliyor ve ağzımda hep bir gülümseme var size tuhaf gelebilir belki ama, yani almışım elime salatalığı =) evet burda gülebilirsiniz bana =) (aparatım salatalık, kayganlaştırıcım zeytin yağı) içime sokmaya çalışıyorum, yani bu durum baya komik bir şey aslında keşke hepimiz böyle baksak, problem değil bu buna hastalık ya da problem gibi bakmayalım lütfen. Komik bir şey... =) Bir de oyun gibi, uğraştıkça aşama kaydedebiliyorsun bir seviye atlayabiliyorsun ama her gün çalışmazsan bir seviye geriye düşüyormuşsun gibi =D. Ayağa kalktım ayakta sokmaya çalıştım 10cmliği önce ayakta denedim, sonra ayakta 1 saat kaldığım için yoruldum bir de oturarak denedim, bacaklarımı tam açıyorum önüne ayna koyup ordan yavaş yavaş ittiriyorum, işte 1 kereliğine girdi 10 cmlik de ama bedenim yoruldu 2 saat sonunda ondan kalktım başından.
Acıyı çok hissediyorum 10 cmlikte, onun için de orda biraz bekletiyorum ileri geri yapıyorum sonra biraz daha ittiriyorum, sonra yine bekletip ileri geri sonra birazcık daha ittirdim ama 1.sinde işe yaradı, 2. denemede yapamadım ben de yoruldum. Bir de sizin söylediğiniz ıkınma bende işe yaramıyor, ben sakin sakin hiçbir şey yapmadan nefes alıp verme de olmadan yavaş yavaş sokuyorum sakince. Soğukkanlı olmalısınız.
Bir de aranızda kendini çok fazla üzenler gördüm, herkesin ailesi yetiştirilme tarzı çevresi tabi ki farklıdır ama kendinizi üzecek hiçbir şey yok. Bunu başarısızlık olarak gören hastalık olarak gören insanlara acıyın sadece ve uzaklaştırın kendinizden. Cahillikleriyle kalsınlar. Burda sizin gibi kadınlar var, ne güzel herkes yardımcı olmaya da çalışıyor, boşverin diğer insanları... Kocanız sizi sıkıştırıyorsa ona da rahat bırakmasını söyleyin sizi ve bence kendiniz yapın eşli denemeden önce. tabi herkesin kendi tercihi de... ben eşimleyken geriliyorum yarıya kadar geliyor orda kalıyor, kaç defa denedik aynı şey, kendim sokarım p.s kalınlığında bir şeyi, niye bi de kocamla uğraşayım... p.s de aldım kendime =) valla ne günlere kaldık..., ama ona daha var o 13 cm, ben daha 10 cme yeni geldim =D
Süpersin valla:) kısa sürede aşacaksın diye düşünüyorum. Ben egzersiz yapamadım bugün çok yoruldum okulla ilgili işlerim vardı onları hallettim. Ben de 9cmdeydim olacak olacak geçici bir şeydi dün yaşadıklarım.yarın eskisi gibi egzersiz yapacağım inşallah.
kesinlikle asla ara vermeyin
Ben sizin gibi ölçmuyorum kaç cm diye ya .. P. . Kalinliginda olmadığı kesin..zaten çok yavaş ilerliyorum p.. kalinligina ulaşan a kadar aylarım geçer benim
canım bak bende senin gibiydim yarısında takılıp kalırdım gitmezdi bir türlü. ama bak şuan yendim Rabbime şükürler olsun ki. yarısına kadar alman bence en önemlisi bende mesela girişte acı oluyor hep ilerisinde hiçbirşey hissetmiyorum nefes al ver muma üfler gibi çok rahatlatıyor oran genişledikçe hiiiiiç acı sızı olmuyor yeterince kayganlıkla tabiki.kızlar neden böyle oluyor anlamıyorum okadar kızgınımki kendime dün gece eşli deneme yapalım dedik 1 ay sonra yine aynısı yarısından fazlasını alabildim p..... ama gerisi kendimi kastığım için ilerlemiyor ne kadar nefes alıp versemde ıkınsamda ilerlemedi çok kastım kendimi ilk başta başı girerken hiç birşey hissetmedim ama sonrasında yanma olduğu için gerisi gelmedi hep böyle kafayı yiycem yakında neden böyle oluyor neden kendimi serbest bırakamıyorum off offf bir anlık serbest bıraksam bile ittirmeye cesaret edemiyorum
canım bak bende senin gibiydim yarısında takılıp kalırdım gitmezdi bir türlü. ama bak şuan yendim Rabbime şükürler olsun ki. yarısına kadar alman bence en önemlisi bende mesela girişte acı oluyor hep ilerisinde hiçbirşey hissetmiyorum nefes al ver muma üfler gibi çok rahatlatıyor oran genişledikçe hiiiiiç acı sızı olmuyor yeterince kayganlıkla tabiki.
hangi pozisyonda yapıyorsunuz peki.canım ne mutlu sana darısı bizlerin başına inşallah çok kötü bir durum bu tam sonuna geldim derken yarıda kalması ne yaptıysam ilerlemedi nefes alıp verdim ama kendimi çok kastım ondan ilerlemedi kasmasaydım bende yenmiş olucaktım nefesimi düzenleyemiyorum sıkıntım bu sanırım aslında ilk girişi çok rahat oldu hiç anlamadım ama eşim bak oldu deyince panik yaptım kasmaya başladım p...... çıkarıp geri alınca dahada zorlandım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?