- 17 Mart 2015
- 59
- 30
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.041
ilişki olmuyorsa bebek nasıl oldu merak ettimaynen egzersizi zaten yapıyoö eşim e bunu yaşatmaya hiç hakkm yok keşke bebeğim olmasaydı diyom o zaman bırakrdm o başkasıyla evlenp mutlu olurdu
Yüzeysel ilişkiyleilişki olmuyorsa bebek nasıl oldu merak ettim
Bugun yapamadim egzersiz yoruldum dinleniyorum simdi, iyi hissedersem yarim saat yapacagim yatmadan.kızlaarr yok mu egzersiz yapan? yok mu güzel haberler yazacak olan? neden kimseden ses çıkmıyor ??
yap canımm inan egzersizi yaptıktan sonra çok daha iyi hissedeceksinBugun yapamadim egzersiz yoruldum dinleniyorum simdi, iyi hissedersem yarim saat yapacagim yatmadan.
canim yuzun kocana taraf donuk otur inan bana ustde olunca aci olmuyor:) kayganlawtirici bir az bol sur ve kendini hazir hiss etdiyinde et ewinle veee en onemi aciyi duwunme inan aci yok orda aline p..si tut orana koy ve bir azcik girsjn elini cek gerisi cok kolay cok az yanma oluyor oda girdikden sonra yok oluyor:) ALLAH yardimciniz olsun:)Kızlar ben burdaki tavsiyeye göre eşime dönük pensn üstüne oturdm yani öle denedm ama olmadı 2 kez denedm krem kayganlştrıcı kullanmadım eşim ittirdi ben ıkınarak oturmaya calştm canm yandı ama yok olmıyor olmuyor kafayı yıcemsiz nasl yaptnz oturarak yenen arkadslar bna yardm edeblr mi
Aynen oyle oluyor canim rahat uyuyorum o zaman:))yap canımm inan egzersizi yaptıktan sonra çok daha iyi hissedeceksin
Aynen oyle oluyor canim rahat uyuyorum o zaman:))
İnsallah canim ya, egzersiz yapiyordum aparati kalinlastirdim cevresi 10 cm alamadim itince canim yandi biraz ne yapmam lazim bilemedim yine yapamadim aparati ne zaman kalinlastirsam bu sorunu yasadim ama bu sefer korkum biraz daha fazla cunku baya kalin aparat. Bunu yapamazsam esli denemeye mi gecmeliyim ?veee bir zaman sonraa hep rahat uyuyacaksın inşallah...
İnsallah canim ya, egzersiz yapiyordum aparati kalinlastirdim cevresi 10 cm alamadim itince canim yandi biraz ne yapmam lazim bilemedim yine yapamadim aparati ne zaman kalinlastirsam bu sorunu yasadim ama bu sefer korkum biraz daha fazla cunku baya kalin aparat. Bunu yapamazsam esli denemeye mi gecmeliyim ?
İnsallah canim ya, egzersiz yapiyordum aparati kalinlastirdim cevresi 10 cm alamadim itince canim yandi biraz ne yapmam lazim bilemedim yine yapamadim aparati ne zaman kalinlastirsam bu sorunu yasadim ama bu sefer korkum biraz daha fazla cunku baya kalin aparat. Bunu yapamazsam esli denemeye mi gecmeliyim ?
iyi yöntemmiş ben kuru kuruya yapıyordum egzersizleribirde ben egzersiz yaparken hep dinlendirici bir müzik açardım (bunu bana doktor tavsiye etmişti) bazen müzikle vajinaya masaj yaparken başka şeyler düşünmeye başlıyorsun ve bir bakıyorsun vajina kendini sana açmış
kızlar çoooook şükür oldu .... burda kaderim adanis başta olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bilemediğim kimselere soramadığım her soruya cevap verdiniz Allah razı olsun hepinizden
canım çok boşlamışsın ama tabi sebepleri vardır mutlaka da biran önce tekrar başlamalısın canım unutmaki geçen zaman evliliğinizden gidiyotebrik ederim canım, Darısı başımıza inşallah.
Ben egzersiz yapmıyorum 1 ayı geçtisürekli birşeyler çıkıyor. ne yapacağım bilmiyorum Çalışınca zor herşey....
canım çok boşlamışsın ama tabi sebepleri vardır mutlaka da biran önce tekrar başlamalısın canım unutmaki geçen zaman evliliğinizden gidiyo
aynen canım ümidini yitirme Allah büyüktür.sabriliyi bende görmedin kaç gündür mociciyle falan özelden görüşüyoruz ama diğerleri pek görünmüyolar ilk girdiğim zamanlar sayfa baya aktifti şimdi pek takipde edemiyorumevet canım farkındayım biliyorum ama hep bir telaş, koşturmaca, yorgunluk anlamıyorum, sadece akşamları yapmak zorundayım zaten. Akşama herşeyi sığdırmak zorundayımnapacağım bilmiyorum. Hem çok yapmak istiyorum hem elim değmiyor. Nasıl olacak bilemiyorum. Tek sorun buda değil, hayatımda bir sürü sıkıntı, soru işaretleri var. amaan neyse düzelir inşallah. Derdi veren Rabbim dermanınıda verir.
Sabrili nerelerde ? Eskiden konuştuğum kızlar da yok? Maaşallah herkes yendi, bir be kaldım heralde.
kızlar çoooook şükür oldu .... burda kaderim adanis başta olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bilemediğim kimselere soramadığım her soruya cevap verdiniz Allah razı olsun hepinizden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?