Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canim yuzun kocana taraf donuk otur inan bana ustde olunca aci olmuyor:) kayganlawtirici bir az bol sur ve kendini hazir hiss etdiyinde et ewinle veee en onemi aciyi duwunme inan aci yok orda aline p..si tut orana koy ve bir azcik girsjn elini cek gerisi cok kolay cok az yanma oluyor oda girdikden sonra yok oluyor:) ALLAH yardimciniz olsun:)

veee bir zaman sonraa hep rahat uyuyacaksın inşallah...
İnsallah canim ya, egzersiz yapiyordum aparati kalinlastirdim cevresi 10 cm alamadim itince canim yandi biraz ne yapmam lazim bilemedim yine yapamadim aparati ne zaman kalinlastirsam bu sorunu yasadim ama bu sefer korkum biraz daha fazla cunku baya kalin aparat. Bunu yapamazsam esli denemeye mi gecmeliyim ?

hayır bence önce bunu yapabilmelisin.aparatı kalınlaştırmadan hemen önce eski kalınlığıyla 10 dk kadar egzersiz yap gevşediğini ve rahatlıkla girip çıktığını hissettikten sonra aparatını kalınlaştırıp kayganlaştırıcı yağ sürüp tekrar dene olacaktır...önceki boy girdiyse 10 cm olanda rahatlıkla girecektir.pes etme birde içeri iterken ıkın biraz.tekrar dene bak girdiğini göreceksin inşallah...

vajina kaslarımız hergün aynı olmuyor.ben 3 parmağı rahatlakla yapabiliyorken bir sonraki gün tek parmakta bile hassasiyet hissediyordum.neden acaba geri mi küçülüyor diye düşünüyordum.bir zaman sonra farkettim stresli,üzgün,kırgın olduğum vakitler girişteki kaslar daha gergin oluyordu.ama buna da kendimce bir çözüm bulmuştum tek parmağımla kontrol ediyordum gerginlik hassasiyet hissediyorsam bebeyağı ile masaj yapıyordum vajina girişinin etrafına o şekilde gevşiyordum.ve ilk parmaktan başlayıp,2 parmak,3 parmak,aparat ve biraz daha kalın aparat şeklinde devam ediyordum.herbirini en az 5 kez geri çıkartım tekrar yapıyordum.

birde ben egzersiz yaparken hep dinlendirici bir müzik açardım (bunu bana doktor tavsiye etmişti) bazen müzikle vajinaya masaj yaparken başka şeyler düşünmeye başlıyorsun ve bir bakıyorsun vajina kendini sana açmış

kızlar çoooook şükür oldu .... burda kaderim adanis başta olmak üzere tüm arkadaşlara çok teşekkür ederim.bilemediğim kimselere soramadığım her soruya cevap verdiniz Allah razı olsun hepinizden

tebrik ederim canım, Darısı başımıza inşallah.

Ben egzersiz yapmıyorum 1 ayı geçti sürekli birşeyler çıkıyor. ne yapacağım bilmiyorum Çalışınca zor herşey....

tebrik ederim canım, Darısı başımıza inşallah.

Ben egzersiz yapmıyorum 1 ayı geçti sürekli birşeyler çıkıyor. ne yapacağım bilmiyorum Çalışınca zor herşey....
canım çok boşlamışsın ama tabi sebepleri vardır mutlaka da biran önce tekrar başlamalısın canım unutmaki geçen zaman evliliğinizden gidiyo

canım çok boşlamışsın ama tabi sebepleri vardır mutlaka da biran önce tekrar başlamalısın canım unutmaki geçen zaman evliliğinizden gidiyo

evet canım farkındayım biliyorum ama hep bir telaş, koşturmaca, yorgunluk anlamıyorum, sadece akşamları yapmak zorundayım zaten. Akşama herşeyi sığdırmak zorundayım napacağım bilmiyorum. Hem çok yapmak istiyorum hem elim değmiyor. Nasıl olacak bilemiyorum. Tek sorun buda değil, hayatımda bir sürü sıkıntı, soru işaretleri var. amaan neyse düzelir inşallah. Derdi veren Rabbim dermanınıda verir.

Sabrili nerelerde ? Eskiden konuştuğum kızlar da yok? Maaşallah herkes yendi, bir be kaldım heralde.

aynen canım ümidini yitirme Allah büyüktür.sabriliyi bende görmedin kaç gündür mociciyle falan özelden görüşüyoruz ama diğerleri pek görünmüyolar ilk girdiğim zamanlar sayfa baya aktifti şimdi pek takipde edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…