- 16 Mayıs 2015
- 196
- 76
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.101
Esim bana moral veriyor surekli, gecen gun 9 cm kalinligindaki aparati aldigimi gorunce benden daha mutlu oldu:) sen basaracaksin inaniyorum cok az kaldi diyor surekli. simdiye kadar o hic sorun etmemisti zaten vardir bunda da hayir diyordu hep ama ben icten ice uzuluyordum niye benim basima geldi bu diye. 10 cm ve 11 cm lik aparat hazirlayacagim bunlari yaparsam esimle deneyecegim. p..s kalinligina yakin aparati basarirsam p..s te zorlanmam diye dusunuyorum. doktorlar da aparatlarin hepsini bitirmeden esli denemeye gecmeyi onermiyorlarmis.
Herkese merhaba, ben de doktora gittim ve vajinusmus olduğumu söyledi, sizin burada yazdıklarınızı okudum, daha önce hiçbir şey yapmamıştım, bugün oturdum ve kendime aparatlar hazırladım. İlk denememde 7 cm çapındaki aparatı içime soktum ama 9-10 cm liği sokamıyorum, yarısı giriyor devamını ittiremiyorum acıyor. Bunun sebebi duvarların dar olması filan olabilir mi? Yoksa kaslarım kasıldığı için mi ittiremiyorum? Buna benzer şeyler yaşayanlar lütfen bir cevap yazabilir mi? Ne yapmam gerekiyor bu aşamadan sonra?
suleyman eserdag herkese vajinusmussun dio zatenbana da demisti ama yendim 5500 istemisti hala ayni mi fiyat canm sen tabiki vajinusmus deilsin esin geldiginde rahatca yaparsin 9cmlik olan da biraz kegel yapip mi denesen daha iyi olur gibi
ya bir de o kalın olanın geçmemesi darlıktan değil kastan değil mi? ben tam bilmiyorum araştırmadım konuyu
canim gitme sakin o kadar para verme orda yaptiklari hicbisy yok sirf o parayi verdm die yapio insanlar bak o da psikolojik bisey istesen cok rahat yaparsin evet kasla alakali darlik die bise yok ki girdigi boyuta gore sekil aliyo biliyosun.
Herkese merhaba, ben de doktora gittim ve vajinusmus olduğumu söyledi, sizin burada yazdıklarınızı okudum, daha önce hiçbir şey yapmamıştım, bugün oturdum ve kendime aparatlar hazırladım. İlk denememde 7 cm çapındaki aparatı içime soktum ama 9-10 cm liği sokamıyorum, yarısı giriyor devamını ittiremiyorum acıyor. Bunun sebebi duvarların dar olması filan olabilir mi? Yoksa kaslarım kasıldığı için mi ittiremiyorum? Buna benzer şeyler yaşayanlar lütfen bir cevap yazabilir mi? Ne yapmam gerekiyor bu aşamadan sonra?
merhaba, ilk gun icin cok iyisin masallah ben bir ay icinde 7 cme ulasmistim bir aydir da 7 cm ile egzersiz yapiyordum 2 hafta once de 8 cme gecmistim 2 gun once de 9 cm olani almistim.gayet iyiydim egzersizde ama bugun alabildigim aparatlari alamadim. kaslar kasildiginda giris zorlasiyor. 7 cm olan ile biraz daha calis ileri geri yap iyice rahatlasin kaslarin vajina genisliyor o zaman, sonra kalina gec. ben 8 cm ve 9 cm i oyle almistim. bir de alirken ikin ve aparati itmeye calis iterken de agzindan nefes ver muma ufler gibi yavas yavas.Herkese merhaba, ben de doktora gittim ve vajinusmus olduğumu söyledi, sizin burada yazdıklarınızı okudum, daha önce hiçbir şey yapmamıştım, bugün oturdum ve kendime aparatlar hazırladım. İlk denememde 7 cm çapındaki aparatı içime soktum ama 9-10 cm liği sokamıyorum, yarısı giriyor devamını ittiremiyorum acıyor. Bunun sebebi duvarların dar olması filan olabilir mi? Yoksa kaslarım kasıldığı için mi ittiremiyorum? Buna benzer şeyler yaşayanlar lütfen bir cevap yazabilir mi? Ne yapmam gerekiyor bu aşamadan sonra?
merhaba, ilk gun icin cok iyisin masallah ben bir ay icinde 7 cme ulasmistim bir aydir da 7 cm ile egzersiz yapiyordum 2 hafta once de 8 cme gecmistim 2 gun once de 9 cm olani almistim.gayet iyiydim egzersizde ama bugun alabildigim aparatlari alamadim. kaslar kasildiginda giris zorlasiyor. 7 cm olan ile biraz daha calis ileri geri yap iyice rahatlasin kaslarin vajina genisliyor o zaman, sonra kalina gec. ben 8 cm ve 9 cm i oyle almistim. bir de alirken ikin ve aparati itmeye calis iterken de agzindan nefes ver muma ufler gibi yavas yavas.
merhaba, ilk gun icin cok iyisin masallah ben bir ay icinde 7 cme ulasmistim bir aydir da 7 cm ile egzersiz yapiyordum 2 hafta once de 8 cme gecmistim 2 gun once de 9 cm olani almistim.gayet iyiydim egzersizde ama bugun alabildigim aparatlari alamadim. kaslar kasildiginda giris zorlasiyor. 7 cm olan ile biraz daha calis ileri geri yap iyice rahatlasin kaslarin vajina genisliyor o zaman, sonra kalina gec. ben 8 cm ve 9 cm i oyle almistim. bir de alirken ikin ve aparati itmeye calis iterken de agzindan nefes ver muma ufler gibi yavas yavas.
Kasmadigimizi dusunsek de istemsiz kasiliyormus kaslar. aynen o sekilde dusunerek devam et egzersizlerine gayet iyisin kisa surede yenersin insallah inaniyorum ben. Canim yaniyor ittirdigimde diyorsun ya orada bekle biraz sonra devam et. Her sey normal kasmiyorum diyorsan belki yonunu degistiriyor olabilirsin aparatin. iyi calismalar.Bence ben vajinayı cinsel bir şey gibi görüp öyle sokmadım içine bir şey ondan kolay oldu. açık olan bir şey var illa ki sokunca gider diye soktum =) tamamen mantıkla bakarak olaya. ama ben sizin söylediğiniz gibi ıkınıp yaptığımda daha çok acıyor itemiyorum. =( ben de baya denedim 7cmi ileri geri sonra 9-10 cmlik bişeye geçtim ama işte o acıma... çok mantıksız bir şey aslında, biliyorum geçebildiğini ordan soktum çünkü bir öncekini. nasıl oluyor da daha kalın olanı sokamıyorum rahatça, baya garip geldi ama pes etmeyeceğim uğraşacağım, yarın size durumumu haberdar ederim. teşekkür ederim yardımlarınız için
Kasmadigimizi dusunsek de istemsiz kasiliyormus kaslar. aynen o sekilde dusunerek devam et egzersizlerine gayet iyisin kisa surede yenersin insallah inaniyorum ben. Canim yaniyor ittirdigimde diyorsun ya orada bekle biraz sonra devam et. Her sey normal kasmiyorum diyorsan belki yonunu degistiriyor olabilirsin aparatin. iyi calismalar.
Oraya odaklanmadan yapinca rahat oluyor evet ben de tv karsisinda yapiyorum surekli.ha bir de o 7 cmliği sokarken rahatlatıcı müzik açık kafam ve bedenim çok rahat, alıyorum elime aparatı yavaş yavaş sonuna kadar sokuyorum. öyle zorlama değil kesinlikle. yavaş yavaş sakin sakin. kolayca giriyor öyle. ama aklınızda hiçbir şey olmaması lazım. tabi ki geçer orda bi delik var içi boş diye düşünmek gerek
daha o aşamaya gelmedim canım :) inşallah o da olurpeki normal insanlar gbi zevk alabiyon mu
canım hipnoz uyguladı ama bence hipnozun birşeyi yok gözün kapayken senle konuşuyor bilincin açık yani.Bu işin asıl çözüm noktası egzersiz ister parmak olsun ister aparat nasıl rahat ediyorsanız ama bırakmayın sürekli yapınCanım çok merak ediyorum doktor egzersiz dışında nasıl yardımı oluyor..yoksa bu işte önemli olan nefes egzersizi ve parmak egzersizimi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?