Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya bir de o kalın olanın geçmemesi darlıktan değil kastan değil mi? ben tam bilmiyorum araştırmadım konuyu

canim gitme sakin o kadar para verme orda yaptiklari hicbisy yok sirf o parayi verdm die yapio insanlar bak o da psikolojik bisey iste sen cok rahat yaparsin evet kasla alakali darlik die bise yok ki girdigi boyuta gore sekil aliyo biliyosun.

canim gitme sakin o kadar para verme orda yaptiklari hicbisy yok sirf o parayi verdm die yapio insanlar bak o da psikolojik bisey iste sen cok rahat yaparsin evet kasla alakali darlik die bise yok ki girdigi boyuta gore sekil aliyo biliyosun.

tamam o zaman çok teşekkür ederim ben çalışayım, eşim pazartesi geliyor inşallah o zamana yetişir. kegel egzersizi için bana uygun bir video vs. gönderebilir misiniz önerdiğiniz varsa?

merhaba, ilk gun icin cok iyisin masallah ben bir ay icinde 7 cme ulasmistim bir aydir da 7 cm ile egzersiz yapiyordum 2 hafta once de 8 cme gecmistim 2 gun once de 9 cm olani almistim.gayet iyiydim egzersizde ama bugun alabildigim aparatlari alamadim. kaslar kasildiginda giris zorlasiyor. 7 cm olan ile biraz daha calis ileri geri yap iyice rahatlasin kaslarin vajina genisliyor o zaman, sonra kalina gec. ben 8 cm ve 9 cm i oyle almistim. bir de alirken ikin ve aparati itmeye calis iterken de agzindan nefes ver muma ufler gibi yavas yavas.

Bence ben vajinayı cinsel bir şey gibi görüp öyle sokmadım içine bir şey ondan kolay oldu. açık olan bir şey var illa ki sokunca gider diye soktum =) tamamen mantıkla bakarak olaya. ama ben sizin söylediğiniz gibi ıkınıp yaptığımda daha çok acıyor itemiyorum. =( ben de baya denedim 7cmi ileri geri sonra 9-10 cmlik bişeye geçtim ama işte o acıma... çok mantıksız bir şey aslında, biliyorum geçebildiğini ordan soktum çünkü bir öncekini. nasıl oluyor da daha kalın olanı sokamıyorum rahatça, baya garip geldi ama pes etmeyeceğim uğraşacağım, yarın size durumumu haberdar ederim. teşekkür ederim yardımlarınız için

ha bir de o 7 cmliği sokarken rahatlatıcı müzik açık kafam ve bedenim çok rahat, alıyorum elime aparatı yavaş yavaş sonuna kadar sokuyorum. öyle zorlama değil kesinlikle. yavaş yavaş sakin sakin. kolayca giriyor öyle. ama aklınızda hiçbir şey olmaması lazım. tabi ki geçer orda bi delik var içi boş diye düşünmek gerek

Kasmadigimizi dusunsek de istemsiz kasiliyormus kaslar. aynen o sekilde dusunerek devam et egzersizlerine gayet iyisin kisa surede yenersin insallah inaniyorum ben. Canim yaniyor ittirdigimde diyorsun ya orada bekle biraz sonra devam et. Her sey normal kasmiyorum diyorsan belki yonunu degistiriyor olabilirsin aparatin. iyi calismalar.

tamam çok teşekkür ederim desteğiniz için. iyi geceler

Oraya odaklanmadan yapinca rahat oluyor evet ben de tv karsisinda yapiyorum surekli.

Canım çok merak ediyorum doktor egzersiz dışında nasıl yardımı oluyor..yoksa bu işte önemli olan nefes egzersizi ve parmak egzersizimi?
canım hipnoz uyguladı ama bence hipnozun birşeyi yok gözün kapayken senle konuşuyor bilincin açık yani.Bu işin asıl çözüm noktası egzersiz ister parmak olsun ister aparat nasıl rahat ediyorsanız ama bırakmayın sürekli yapın

Kızlar selam egzersizleriniz nasıl gidiyor? Ben iyi ilerlerken 2 gün kötüydüm. Alabildiğim aparatı alamadım uğraştım baya sonra aldım. 8 cm kalınlığında olanı hiç alamadım girişe değdiğinde batma oldu sürekli. Benim yaşadığımı yaşayan var mı?

Canım banada oluyor bazen..nefesini vermeyi dene tam alırken içine.

kızlar neden böyle oluyor anlamıyorum okadar kızgınımki kendime dün gece eşli deneme yapalım dedik 1 ay sonra yine aynısı yarısından fazlasını alabildim p..... ama gerisi kendimi kastığım için ilerlemiyor ne kadar nefes alıp versemde ıkınsamda ilerlemedi çok kastım kendimi ilk başta başı girerken hiç birşey hissetmedim ama sonrasında yanma olduğu için gerisi gelmedi hep böyle kafayı yiycem yakında neden böyle oluyor neden kendimi serbest bırakamıyorum off offf bir anlık serbest bıraksam bile ittirmeye cesaret edemiyorum

yanma oldugu an kalin orda o yanma hissine alisin bi sure sonra o yanma olmicak zaten

canım bende aralıkta yenmiştim yendiğim gece hiç hissetmeden sonuna kadar girmişti o kadar mutlu olmuştum ki sonra eşim ameliyat oldu 1,5 ay hiç bişey olmadı ocak ayının sonlarında tekrar denemek nasip olmuştu.o zaman aynen senin ki gibi oluyordu yarısı bazen daha fazlası uzun bir uğraştan sonra giriyordu ama sanki biryere dayanıyor gibiydi bir ütrlü tam girmiyordu.ben vajinismus geri geldi diye karalar bağladım tekrar.sonra saolsun adanis cim bana yardımcı olmuştu. şöyle atlattım bu durumu: ben tek parmak egzersizi yapmıştım 3 parmağı rahatlıkla yapınca eşliye geçmiştim ve olmuştu.hiç aparat egzersizi yapmamıştım.2. kez bu sıkıntıyı yaşayınca aparat fikrini denemeye karar verdim.çünkü parmak bana aitti ama p...s değildi belki bana ait olmayan birşeyi içime almayı kabullenmem gerekiyordu dedim ve p..s boyutu kadar aparatı içime alabildiğim de denedim ve çok rahat oldu...eğer sadece parmak yaptıysan aparatı da dene yada sadece aparat yaptıysan parmak yap 3 parmağa kadar...

birde 2. kez ilişkiyi başardığımda ilişki esnasında kendime hep acı yok zevk var diye tekrarlayıp durdum.hani bir sesi dikkatlice duymaya çalışırsın ya yada bir kokuyu hissetmeye çalışırsın bende acıyı unutup zevki hissetmeye çalıştım hep ve çok şükür

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…