Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar ben daha o kadar başındayım ki kulak çubuğu onuda kalınlaştıramadım iki tane birlikte yapayım dedim başaramadım canım acıdı

Merhaba arkadaşlar çok şükür ben de yendim bu rahatsızlığıama hala ilişki başında acaba olacak mı olmayacak mı gibi ufak tefek endişelerim oluyor tabi.. başta Adanis olmak üzere sorularım cevap veren herkese çok teşekkur ederim.
nasil yedin derseniz sadece bi ay kadar parmak egzersizi yaptım. O da sadece serçe parmak.iki ya da uclu yapamadım..odevleri tam yapamadım yani.. sonra Adanis in kanepe ucu pozisyonunu denedim ve oldu.insan bu mu yani diyor.aylarca bosuna kendimi uzmusum dert etmisim ..hiç acı yok kan yok .girişi hiç hissetmiyorum bile sadece bazen kendimi kasarsam hafif 5 sn lik yanma oluyor.Bol Bebe yağı sürdum hala da kullanıyorum.insallah bu yazdıklarımin faydasi olur sizlere de..

canımm hadi gözün aydın insanın omuzundan büyük bir yük gidiyorr

Tebrikler :) Darısı başımıza inşallah. Ya aslında acımayacağını çok kolay olduğunu biliyoruz ama beynimize kabul ettirmk zamn alıyor.

Yaparsın yaparsın. Aç güzel bir müzik şarkı söyleye söyleye ritme kapıla kapıla yap. Oyun gibi =) gör. Hadi hiç ara vermeden her gün çalışıyoruz kızlar!... Günde en az 1 saat.
Vee okuldan geldim hemn burayı açtım buraya bakmdan egzersize başlmak olmuyor alışkanlık oldu:) "Dinlenip başlayacağım.

Tebrikler :) Darısı başımıza inşallah. Ya aslında acımayacağını çok kolay olduğunu biliyoruz ama beynimize kabul ettirmk zamn alıyor.
Evet tabiki benim de kabullenmem parmak egzersizi ile bi kaç ayımı aldı.

Arkadaşlar eşli denemelerde çok fazla olmuyor vs gibi konuşmalara girmeyin güzel rahatlatici sakin müzikler açın mutlaka..nacizane tavsiyem.. insallah herkes kurtulur bu problemden..

Merhaba arkadaşlar uzun zamandır hatta balayından beri takip ediyorum Sayfayı ama bi türlü yazamamıştım vijinismusla ilgili olan bütün sayfaları gözden geçirdim defalarca okudum ama bi türlü yenemedim tabi okumakla olmuyor.sonra doktora gitmeye karar verdik eşimle önce kadın doğum doktoruna gittik doktor bi sorunum olmadığını sadece zarımın kalın olduğunu söyledi daha sonra psikoloğa Gittik parmak egzersizi yapmam gerektiğini söyledi ama o zamanlar yapamadım eşimde istemedi yapmamı ben yinede denedim ama olmadı.yaklaşık bir aydır =Sayfayı okudukça gaza geldim Ve egzersizlere başladım sanırım iyi gidiyorum 2parmak çok rahat alıyorum kendime rimelden aparat Yaptım rimele 5kat kadar peçete sardım streçledim onuda alabiliyorum ama 3parmakta zorlanıyorum..benim hikayemde böyle ne yapmalıyım sizce ne durumdayım bu arada hafta sonu evlilik yıldönümümüz sizce o güne kafa çözebilirmiyim.

Daha önce defalarca soktuğum aparatı sokamiyorum özürlü müyüm takıntılı miyim niye konsantre olamıyorum. bi gecede halledenlere şaşırıyorum düşününce basit geliyor başına oturunca gevŞemiyor orası ne dertmiş ne inatçı bilinçaltım varmış arkadaş ya..

Canımm cumartesi günü benim de başıma geldii alabildiğim aparatı alamadım girise dayayıp ittiğimde her seferinde batma oldu ağladım baya neden olmuyor diye kegel yaptım sonra aparatın birini yaptım bir boy büyüğü grmed yine batma oldu. O gün de çok yorgundum ve kafamda başka şeyler vardı işle ilgili odaklanamadım galiba. Olabiliyormus böyle normalmiş. Bugün yapabildim sorunsuz girdi ama kalın olan 6-7 cm anca soktum daha ileri gitmedi.

Merhaba, çok tebrik ederim sizi =), kanepe ucu pozisyonu nedir? ben yeniyim bilmiyorum da

Herkese iyi akşamlar bende yendim çok şükür bu olayı adanis sayesinde adanis Allah senden razı olsun tez zamanda çocuğunu kucağına almayı nasip etsin inşallah. Ben ki ağustos başında evlenmiştim sürekli erteledim korktum pek aparatta çalışamadım bişi giremez sanıyodum içime ama en büyük destekçim eşim oldu. Ben kendi parmağımı içime alamazken o bana parmak egzersizi yaptı bıkmadan ki ben çok nazlıyımdır canım kıymetlidir. en son şimdi deneyelim dedi tamam dedim bi o alta geçiyo bi ben komedi gibi :) ama yatak ucuyla yapabildik çok şükür. Şuanda çok tuhaf hissediyorum ben mi yaptım gerçekten diye. Ama kan gelmedi. Bi girerken tuhaf oluo sonra kendi gidio zaten. Hafif yanma hissediyorum o kadar darısı diğer herkesin başına inş ama kızlar ben yaptıysam herkes yapar :) :)

Ne güzel haberler alıyoruz son gunlerde tebrkler :) yatak ucunu ben de deneyecegim eşli denemeye geçtiğimde.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…