- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.321
canım ilk yaptınya ondan sonra o da geçiyorkızlar ben üç parmagı alabiliyoem ama apparatla yaptım bi kere iki parmak kalınlığında ikincide batma oluyo neden sizcr
badeciğim hiç eşinle çalıştın mı yani eşini sana parmak egzersizi yapmasına izin verdin mikasıyorum kendimi anlamıyorum bende parmak egzersiznde umutlanıyorum ama p..s herşey alt üst oluyo kendimi rahat hissedene kadar devam etmem lazım sanırım bi an önce kurtulmak istiyorum tesekkür ederim tavsiyeniz için
ben onu yapamam sanırım içim bi tuhaf oluyo düşününce bile korkuyorummbadeciğim hiç eşinle çalıştın mı yani eşini sana parmak egzersizi yapmasına izin verdin mi
canım işte olay bundan kaynaklı sen 3 parmağı alabiliyorsan penisi alabilirsin ama kocana güvenmiyorsun onun kontrolüne bırakmıyorsun tek sorun bu.Çünkü aynı hatayı bende yaptım parmak çalışmasını bitirdim aparat çalışmasını bitirdim ama eşimin çalışmasına izin vermemiştim doktorla konuştum bana dediği şey sen bütün çalışmaları bitirmişsin eşinin ki eksik kalmış oyüzden dedi.Canım bende bu durumu aşmak için aynı eşimin parmağını tutum aparat gibi ilk bnm kontrolümde kendim yaptım sonra 10 giriş çıkıştan sonra falan yavaş yavaş ona bıraktım bu şart ona bırakmak gerekiyor sonra 10 tane 20 tane falan o yaptı en az 20 yapılması gerekiyor.1 Hafta sonrası insanda şöyle bi düşünce oluyor benm eşim yönünü biliyor giriş kısmını bile yani bu işi biliyor diye güvenmeye başlıyorsun ve beynin rahat oluyor olayda çözülüyor inan çok önemli benim yaptığım hatayı sen yapma eşinin yapmasına izin verben onu yapamam sanırım içim bi tuhaf oluyo düşününce bile korkuyorumm
bende öle düşündüm canım zatenparmak daha çabuk kıvrılabilen esnek ve sana ait olunca gideceği yönü rahat belirleyebiliyorsun aparat biraz daha sert yapıda olunca yönünü ayarlamakta zorlanıyolabilirsin.
sanırım arkadaşla aynı şeyleri yaşıyoz bbwnde kwndimi eşime bırakamıyorum bunu doktora sordum parmak egzerszi yapmama ragmn ilişki olmuyo dedim dediki önemli olan eşli parnak denemesi dedi eşimle parmak egzerszi yapmaya cesaretm yok amacanım işte olay bundan kaynaklı sen 3 parmağı alabiliyorsan penisi alabilirsin ama kocana güvenmiyorsun onun kontrolüne bırakmıyorsun tek sorun bu.Çünkü aynı hatayı bende yaptım parmak çalışmasını bitirdim aparat çalışmasını bitirdim ama eşimçalışmasına izin vermemiştim doktorla konuştum bana dediği şey sen bütün çalışmaları bitirmişsin eşinin ki eksik kalmış oyüzden dedi.Canım bende bu durumu aşmak için aynı eşimi parmağını tutum aparat gibi ilk bnm kontrolümde kendim yaptım sonra 10 giriş çıkıştan sonra falan yavaş yavaş ona bıraktım bu şart ona bırakmak gerekiyor sonra 10 tane 20 tane falan o yaptı en az 20 yapılması gerekiyor.1 Hafta sonrası insanda şöyle bi düşünce oluyor benm eşim yönünü biliyor giriş kısmını bile yani bu işi biliyor diye güvenmeye başlıyorsun ve beynin rahat oluyor olayda çözülüyor inan çok önemli benim yaptığım hatayı sen yapma eşinin yapmasına izin ver
canım belki farkında olmadan kasmışsındır kendini 3 parmağı rahat alıyorsan seni çok çok tebrik ediyorum
aynen aynnparmak daha çabuk kıvrılabilen esnek ve sana ait olunca gideceği yönü rahat belirleyebiliyorsun aparat biraz daha sert yapıda olunca yönünü ayarlamakta zorlanıyor olabilirsin.
dediğim gibi kızlar eşinin parmağını tutup öyle yapınsanırım arkadaşla aynı şeyleri yaşıyoz bbwnde kwndimi eşime bırakamıyorum bunu doktora sordum parmak egzerszi yapmama ragmn ilişki olmuyo dedim dediki önemli olan eşli parnak denemesi dedi eşimle parmak egzerszi yapmaya cesaretm yok ama
kızlar kızlar sevinçten ağlıyorum dün gece geçirdiğim kötü geceden sonra çok iyi geldi bu bana bu site olmasaydı hala aynı yerde sayıyor olacaktım şimdilik eş denemesini rafa kaldırdım artık aparatla deneme yapıcam alışana kadar bugün sabahtan beri uğraşıyorum 2 parmakla olmadı çok yanmam oldu ama aparat yaptım kendime boy boy çok kalın değillerdi ama buda benim için bir şey demektir dedim ve rimelime peçete sarıp streçledikten sonra eldivene geçirdim ve oldu çok rahat girdi hemde
kızzlaaaaar aparatla çalışanlar hangi pozisyonda yapıyosunuz ben deniyorum ama olmuyor cok fazla ne yapmam lazımmm
burdada okuduklarıma göre eşli denemeyi söyleyen cok kişi var işallah bende yapabilirim kendimi biraz rahat hissedince işallah yapabilirimmcanım işte olay bundan kaynaklı sen 3 parmağı alabiliyorsan penisi alabilirsin ama kocana güvenmiyorsun onun kontrolüne bırakmıyorsun tek sorun bu.Çünkü aynı hatayı bende yaptım parmak çalışmasını bitirdim aparat çalışmasını bitirdim ama eşimin çalışmasına izin vermemiştim doktorla konuştum bana dediği şey sen bütün çalışmaları bitirmişsin eşinin ki eksik kalmış oyüzden dedi.Canım bende bu durumu aşmak için aynı eşimin parmağını tutum aparat gibi ilk bnm kontrolümde kendim yaptım sonra 10 giriş çıkıştan sonra falan yavaş yavaş ona bıraktım bu şart ona bırakmak gerekiyor sonra 10 tane 20 tane falan o yaptı en az 20 yapılması gerekiyor.1 Hafta sonrası insanda şöyle bi düşünce oluyor benm eşim yönünü biliyor giriş kısmını bile yani bu işi biliyor diye güvenmeye başlıyorsun ve beynin rahat oluyor olayda çözülüyor inan çok önemli benim yaptığım hatayı sen yapma eşinin yapmasına izin ver
canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama ilişki esnasındaki bi pozisyonda yapmak o nedir bilmiyorum tabiyere kaykılarak oturuyorum canım. sırtımı kanapeye veriyorum, yastıklarla destekliyorum. Karşıma ayna alıyorum öyle yapıyorum. Tabi bol zeytin yağı eşliğinde :)
canım bende öyle yapmaya çalışıyorum ama ilişki esnasındaki bi pozisyonda yapmak o nedir bilmiyorum tabidahamı kolay olur diye düşündüm hem daha sonrasında da cıkış yolları arıyorum ama bulamıyorum
Merhaba , bende parmak egzersizi yapamıyordum iğrenç geliyo yapamaman normal bence dilatör alın onla çok kolay oluyoryine vajili bir güne daha merhaba..
kahrolsun ki olmuyor, o parmak vajiye girmiyor
yoruldum ya denemekten olmuyor işte, nasıl yapıcam da su parmak egzersizine başlicam ben ya
korkuyorum hemde cok, daha denerken böyleyim düşünün artık.
Allah yardımcımız olsun
haklısın canım onu sonra düşünmek lazım ben bi sunları başarabilsem biinasıl rahat hissediyorsan kendini öyle yap egzersizlerini canım. Eşli denemede pozisyon nasıl olacak onu sonra düşünürsün. onuda deneme yanılma yoluyla bulacaksın zaten. ya aytak ucu, ya misyoner, yada sen üstte olacak. bunlardan hangisinde rahat edersen
bacakları açıp popoyu gevşek bırakmak gerekiyo popoyu istemsiz kasınca orada giriş zor oluyo ona dikkat edin ben düz yatıp bacaklarımı açıyorum o şekilde rahat oluyo birde imkanınız varsa el yapımı aparat yerine dilatör alın çok daha kolay kayıp gidiyo,aparatı iterken yüklenmeyin sadece orta parmağınızla zile basar gibi paralel itin baş parmağınız havada olsun.birde başlamadan önce oraya anestol pomad merhem sürün içine doğru 5 dk bekleyin aparatada anestol sürün üstüne bepanten cilt kremi üstünede fito krem (mikrop kapmaması için bu ) bol miktarda sürün yüklenmeden ittirin kayıp gidicek.anestol orayı uyuşturuyo ve yumuşatıyo.sürmesenizde egsersizde acı yok ama alışana kadar uyuşturdu düşüncesiyle daha rahat çalışırsınızkızzlaaaaar aparatla çalışanlar hangi pozisyonda yapıyosunuz ben deniyorum ama olmuyor cok fazla ne yapmam lazımmm
söylediginiz kremleri eczaneden recetesiz alabiliyormuyuzbacakları açıp popoyu gevşek bırakmak gerekiyo popoyu istemsiz kasınca orada giriş zor oluyo ona dikkat edin ben düz yatıp bacaklarımı açıyorum o şekilde rahat oluyo birde imkanınız varsa el yapımı aparat yerine dilatör alın çok daha kolay kayıp gidiyo,aparatı iterken yüklenmeyin sadece orta parmağınızla zile basar gibi paralel itin baş parmağınız havada olsun.birde başlamadan önce oraya anestol pomad merhem sürün içine doğru 5 dk bekleyin aparatada anestol sürün üstüne bepanten cilt kremi üstünede fito krem (mikrop kapmaması için bu ) bol miktarda sürün yüklenmeden ittirin kayıp gidicek.anestol orayı uyuşturuyo ve yumuşatıyo.sürmesenizde egsersizde acı yok ama alışana kadar uyuşturdu düşüncesiyle daha rahat çalışırsınız
evet alabilirsiniz ben doktora gidiyorum bunlar doktorun tavsiyeleri benimde uyguladıklarım.anestolu doktor demedi ama ben öyle yapmıştım daha rahat çalışmıştım.söylediginiz kremleri eczaneden recetesiz alabiliyormuyuz
anestolu bende deniyorum diger kremleri alıyım hemen bebe yagı falan kullanıyorum tam yönüde bulamıyorum cok zorlanıyrum o yuzdenevet alabilirsiniz ben doktora gidiyorum bunlar doktorun tavsiyeleri benimde uyguladıklarım.anestolu doktor demedi ama ben öyle yapmıştım daha rahat çalışmıştım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?