Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar hepinize merhaba, bir ara aktif bir şekilde siteyi kullanmama rağmen çok uzun zamandır girmiyordum bile...ama bugün size başımdan geçen her şeyi yazmak için tekrar burdayım..bu illetten kurtulacağım gün gelip buraya yazacağım ve benim gibi olanlara sakın pes etmeyin diyeceğim diye söz vermiştim kendime...Kızlaarr lütfen ama lütfen umutsuzluğa kapılmayın..ben yaptıysam herkes yapar evet bütün yenenler bunu söylüyor çünkü hepimiz aynı şeyleri yaşıyoruz, hissediyoruz...2 yıllık bir birliktelik ardından eşimle severek evlendik, iyi bir eğitim aldım, hatta anatomi biliyorum çok iyi (işimden dolayı) ama o ilk gece ve onu takip eden 2 yıl kabus oldu bana...evet önümüzdeki ay 2. yılımızı dolduruyoruz..uzun bir süre ne yapacağımı bilemedim, sonra bir kadın doğumcuya gittim, sözde bu işte iyi olan, geçen yıl 3000 tl'ye mal oldu. tek yaptığı önce kendi parmağını sonra benimkini (ben ağlaya ağlaya) içeriye yönlendirmekti. sonra da bak gördün mü hiç bir şeyin yok, hadi git şimdi dene eşinle deyip beni yolladı...ve ben bir daha kapısını bile çalmadım. doktorun bana yaptığı tek iyilik egzersiz yapmaya o günden sonra başladım, ama inanın bunun için bir sürü para dökmeye gerek yok, Dr. Cem Keçe'nin iki kitabını aldım (kitapları henüz egzersiz yapmaya başlayamamış, veya bu konularda ben çok bir şey bilmiyorum aslında diyen arkadaşlara öneririm, hatta isteyenlere özelden adres yazarlarsa gönderebilirim, onlar da sonra başkalarına gönderebilir) sonra bu siteyi buldum, önce tek parmak, iki parmak derken burdaki kızlardan aparat nedir onu öğrendim. bildiğimiz bakkal mumu ile aparat yaptım kendime..parmakla yapamayan arkadaşlar inanın aparatla çook çok daha kolay..çünkü parmağınızla içerisini hissettiğiniz için yeterince ilerletemeyebiliyorsunuz.. ama aparat kayıp gidiyor. bol bebe yağı kullandım..günler günleri kovaladı aparatı peçete sararak kalınlaştırdım, streç filmle şekil verdim ve prezervatife geçirip egzersizleri yaptım..bazı günler çok kolay oldu bazen hiç yapamadığım da oldu..benim süreç uzun sürdü nerdeyse bir yıldır egzersiz yapıyordum..bunda en önemli konu eşimdi elbet..başlarda sakinken sonraları en ufak bir sorunda küsmeler başladı, haftalarca konuşmadık bile..ayrıca egzersiz konusunda hiç destek olmadı bana, anlatmamı bile istemiyordu yaptıklarımı...anlayacağınız uzun zamandır hazır olmama rağmen eş denemesi yapmıyorduk bile..egzersizleri çok düzenli yapamadım açıkçası işimden dolayı..gündüz evde yoktum, akşam eşim evdeyken rahat hissetmediğim için yapamıyordum, anca cumartesileri..ama şimdi geriye dönüp baktığımda inanın bana 1 haftada çözülür her şey..peki sona nasıl geldim onu anlatayım..eşim yine saçma bir sebepten (tabi o kabul etmese de altta yatan neden sadece bu) iki ay benimle konuşmadı, aynı evin içinde iki yabancıydık..son iki hafta ben çok hırslandım, her gün egzersiz yaptım..7-8 cm kalınlığındaki aparatımla..dün işten erken çıktım eve gider gitmez egzersize başladım, eşim eve gelene kadar yaptım..ve o geldiğinde 2 aylık küslüğün ardından yanına gittim, ama kafama koymuştum bu iş bugün bitecek dedim kendime..ve oldu hem de o kadar kolay oldu ki şaştım kaldım..ben üstte yüzüm eşime dönük sonra da yan yatışta o arkamdayken oldu..ilk seferde git gel bile yapabildi, hatta içime boşaldı...sadece biraz yanma oldu kızlar, o da dayanılmayacak gibi değil..inanın kayganlaştırıcı, bebe yağı hiç bir şeye gerek bile olmadı..çünkü ben zaten çok genişletmiştim içersini..
kızlarr nolur umudunuzu kaybetmeyin, bol bol dua edin, ben her gün her gece yalvardım Allah'a, bol bol egzersiz yapın ne kadar çok genişletirsenizi içersini her şey o kadar olacak..bugün kuş gibi hafifim..umarım bundan sonrakilerde de sorunsuzca devam edebilirim..Allah hepinize bugünü yaşatsın ve yaşatacak da yeter ki kendinize inanın, çok çalışın...Sevgiler

gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah ben aparata yeni başladım 7-8 cm aparatı nasıl yapıyosun cahilliğime ve ne olur ben anlayamadım aparatın boymu 7-8 cm oluyor

kızlarr nolur umudunuzu kaybetmeyin, bol bol dua edin, ben her gün her gece yalvardım Allah'a, bol bol egzersiz yapın ne kadar çok genişletirsenizi içersini her şey o kadar olacak..bugün kuş gibi hafifim..umarım bundan sonrakilerde de sorunsuzca devam edebilirim..Allah hepinize bugünü yaşatsın ve yaşatacak da yeter ki kendinize inanın, çok çalışın...Sevgiler[/QUOTE]
gözün aydın canım darısı bizlerin başına inşallah ben aparata yeni başladım 7-8 cm aparatı nasıl yapıyosun cahilliğime ve ne olur ben anlayamadım aparatın boymu 7-8 cm oluyor
canım kalınlıgının cm önemli diye biliyorum ama aparat yapan arkadaşlar tam olarak nasıl yaptıklarını acıklayabilirlerse cok sevinirimmmm yanlışmı yapıyoruz acabaa

canım kalınlıgının cm önemli diye biliyorum ama aparat yapan arkadaşlar tam olarak nasıl yaptıklarını acıklayabilirlerse cok sevinirimmmm yanlışmı yapıyoruz acabaa[/QUOTE]

canım benim çok sağol ilk defa yapıyorum çokta bilgim yok kalınlığı 7-8 cm vay benim halime

canım kalınlıgının cm önemli diye biliyorum ama aparat yapan arkadaşlar tam olarak nasıl yaptıklarını acıklayabilirlerse cok sevinirimmmm yanlışmı yapıyoruz acabaa

canım benim çok sağol ilk defa yapıyorum çokta bilgim yok kalınlığı 7-8 cm vay benim halime [/QUOTE]
yavaş yavaş kalınlıgı artıra biliriz inceden kalına dogru birden 7 cm fazla olabilir daha küçük şeylerle denersen başarılı olabilirizz

canım benim çok sağol ilk defa yapıyorum çokta bilgim yok kalınlığı 7-8 cm vay benim halime
yavaş yavaş kalınlıgı artıra biliriz inceden kalına dogru birden 7 cm fazla olabilir daha küçük şeylerle denersen başarılı olabilirizz[/QUOTE]

canım ben dün 2 tane aparat hazırladım ilki kaleme peçete sardım streçledim ikincisini de rimele peçete sardım streçledim çok kalın olmadı ama yinede birazcık kalın oldu öyle denedim çokta rahat yaptım ama dediğin gibi birden kalınlaştırmaya cesaret edemiyorum şimdilik böyle aşama aşama ilerliyim dedim

Cnm ben 1 yıl oldu evleneli 6 ay önce denemeye başladım işaret parmağını bir boğum aldım ama çok zor olmuştu 1 buçuk ay öncesine Kadar'da Hiç denememiştim sadece bu siteyi okuyarak tekrar başladım emla krem ve kayganlaştırıcı kullanarak yapıyorum bi anda başladım ben bile şaşıyorum bu aşamaya geldiğime ama parmak aparattan daha kolay geliyor bana

yavaş yavaş kalınlıgı artıra biliriz inceden kalına dogru birden 7 cm fazla olabilir daha küçük şeylerle denersen başarılı olabilirizz

canım ben dün 2 tane aparat hazırladım ilki kaleme peçete sardım streçledim ikincisini de rimele peçete sardım streçledim çok kalın olmadı ama yinede birazcık kalın oldu öyle denedim çokta rahat yaptım ama dediğin gibi birden kalınlaştırmaya cesaret edemiyorum şimdilik böyle aşama aşama ilerliyim dedim [/QUOTE]
özle olmazsa bişi sormak istiyorum ben milim milim ilerletiyorum ve tam yönünü bulamıyorum senin nasıl oluyo

özle olmazsa bişi sormak istiyorum ben milim milim ilerletiyorum ve tam yönünü bulamıyorum senin nasıl oluyo[/QUOTE]

canım ben daha önceden parmak egzersizi yaptığım için sanırım yön bulmakta zorlanmıyorum ama yinede garanti olsun diye ayna karşısında yapıyorum egzersizlerimi ilk girişi rahatsa gerisi zaten giriyor bende yavaş yavaş ilerletiyorum ama yön bulma sıkıntısı yaşamadım şimdiye kadar

evleneli 34 gün oldu ve eşimle ilişki yaşayamıyorum. evliliğimizin 3 günü balayında bir kere ilişki deneme girişimimiz oldu eşimin penisinin çok az kısmı girdi ve çok felaket bir acı duydum yarıda kaldı sonra peçete ile baktığımda pembe bir kan gibi sıvı geldi ilişkiyi bıraktık odur budur cesaret edemiyorum kızlık zarı yırtıldımı onuda bilmiyorum. kendimi kasmaktan korkudan birleşme yaşayamıyorum. eşim durumu anlayışla karşılasa da ister istemez sinirlenebiliyor. ve eşim benim ilk çıktığım erkek ve 7 seneden fazlada bir çıkma dönemimiz oldu çok severek ve isteyerek evlendik bu başıma gelen durumdan dolayı çok üzülüyorum hastalığım vajinusmus mu onuda bilmiyorum, kadın doğum doktoruna gittik muayene etmek istedi aç dedi alet ile kontrol edicem dedi,ona bile açamadım gösteremedim. Bu konuda bilgisi olan varsa ne olur bana yardım edin doktor ise doktor ne olur söyleyin haberlerinizi bekliyorum özelden de mesaj atabilirsiniz.

canım çevresi 7-8 cm. birden o kalınlığa ulaşman mümkün değil tabi ki..zamanla oluyor..ben ilk önceleri tek parmak, sonra iki parmak deniyordum ama parmak çok zor geliyodu bana..sonra bildiğimiz bakkal mumları var ya beyaz kısa olanlar..onlardan aldım..önce tek bir mumu eldivene geçirip yaptım bir kaç gün..sonra yavaş yavaş her gün bir kat peçete sararak arttırdım kalınlığı..peçeteden sonra da streç filme sarıyosun..sonra yine eldivene geçiriyorsun..burda önemli olan egzersize mutlaka hep inceden başlaman..rahat hissettikçe ve kasılmaları kontrol altına aldıkça biraz kalına geçmen..bir de aparat içerdeyken kaslarını kas bırak..bu da gevşemeye çok yardımcı..sorularınız olursa her zaman sorabilirsiniz..kolay gelsin

özle olmazsa bişi sormak istiyorum ben milim milim ilerletiyorum ve tam yönünü bulamıyorum senin nasıl oluyo

canım ben daha önceden parmak egzersizi yaptığım için sanırım yön bulmakta zorlanmıyorum ama yinede garanti olsun diye ayna karşısında yapıyorum egzersizlerimi ilk girişi rahatsa gerisi zaten giriyor bende yavaş yavaş ilerletiyorum ama yön bulma sıkıntısı yaşamadım şimdiye kadar[/QUOTE]

kızalr yön konusu da oldukça önemli, kalçayı hafifçe yukarı kaldırıp popo yönünde itin kayıp gidecek o zaman, kalçanızın altına ince bir yastık koyabilirsiniz yükseltmek için..ben bir de başlarda dizlerimi büküp karnıma doğru çekiyordum..o pozisyonda da çok rahat oluyor

canım hepimiz aynı derde sahibiz malesef aşmaya çalışıyoruz bu durumu sadece ceken bilir bu derdi tedavi eden klinikler var ama fiyatları cok yüksek ilk başta insana itici gelebiliyo ama istersen parmak egzersizi yapmayı dene serce parmakla başlayabilirsin uyuşturucu kremlerden yardım alabilirisin ben öyle yapıyorm bebe yagı da kullanıyorum yavaş yavaş deneyebilirisn cnm

krem olarak ne kullanıyorsun ? faydası varmı almadığım kas gevşetici krem kalmadı. ne denediysem yok yakında psikiyatr doktoruna gidicem gitmezsem kendi kendimi yicem yoksa

bilgi için çok sağol canım dediğin gibi yapıyorum önce inceden başladım en son rimele peçete sardım streçledim o şekilde denedim o çok rahat oldu bir kaç gün onunla devam edicem mumu daha önce denemiştim ama hiç girmedi şimdilik ağırdan alıyorum önce ince sonra kalın böyle Rabbimin izniyle

krem olarak ne kullanıyorsun ? faydası varmı almadığım kas gevşetici krem kalmadı. ne denediysem yok yakında psikiyatr doktoruna gidicem gitmezsem kendi kendimi yicem yoksa
canım doktorlarda parmak egzersizi söylüyorlar malesef bunun egzersziden başka caresi yok emla krem var bide anestol pomad var emle daha etkiliymiş ben fiyatını uygun oldugu için anestol kullanıyorum faydası olmazmı biraz cesaretle başla bence

rica ederim, her zaman istediğinizi sorabilirsiniz elimden geldiğince cevaplarım..tabi ki de bir anda olmuyor, ah bilsen ben ne kadar uğraştım:) yeter ki yılmayın, bıkmadan usanmadan egzersiz yapın..rimel de zaten mum kalınlığında..ona iyice alışınca biraz kalınlaştırırsın acele etme..bir de kalınlaştırınca da mutlaka bir iki deneme bir önceki inceyle yapın ondan sonra kalına geçin, yoksa moral bozukluğu olabiliyor

tamam canım çok sağol tekrardan inşallah bizlerde aşıcaz bu durumu en kısa zamanda

kızlar benimde aynı sorunum var evleneli 20 gün oldu bende yapamadım eşim çok anlayışlı bir insan ama ben cesaret edemiyorum tam olarak sorunum vajinusmus ta değil aslında herşey normal iş o raddeye gelince kas katı doktora gitmelimiyim biras daha beklemelimiyim..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…