- 21 Mayıs 2015
- 197
- 84
- 18
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #195.421
canım ben hergün kullanıyorum hemde o kdar cok sürüyorum ki bişey olmadı allaha şükür ama burdan bi arkadaş yazmıştı belki okumussundur doktor bepanten ve fito diye bi krem vermiş mikrop kapmasın diye bende alıcam recetesiz veriliyomuş istersen sende alBebe yağı ve anestol kullandım. Hergün kullsam zarar verir mi bana
öncelikle hayırlı olsun, mutluluklar dilerim :) yol yakınken tedavi olmak en güzeli. Burada yazılanları okuyu, sıkıntınızın hangi aşamada oldugunu çözmenize yardımcı olur. Burda binlerce mesaj, binlerce farllı sıkıntı, ve binlerce çözüm yolu var. Kendinize yakın hikayeyi bulursunuz mutlaka. Ben de yardımcı olmak isterimSlm üç gündür burayı takip ediyorum 3 mayısta düğünün oldu ama yapamadım. Hiç doktora gitmedim. Ben de bundan kurtulmak istiyorum ne yapmalıyım lütfen bana da yardım edermisiniz
öncelikle hayırlı olsun, mutluluklar dilerim :) yol yakınken tedavi olmak en güzeli. Burada yazılanları okuyu, sıkıntınızın hangi aşamada oldugunu çözmenize yardımcı olur. Burda binlerce mesaj, binlerce farllı sıkıntı, ve binlerce çözüm yolu var. Kendinize yakın hikayeyi bulursunuz mutlaka. Ben de yardımcı olmak isterim
Canım merhaba, hoşgeldin bayadır yoktun merak ettim seni. Nasılsın? Ben yerimde sayıyorum ilerleyemedim"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
2NataHuseinliiiii
24-) humanurr
25-) aylllllliiiin35
Su listede adimi görecegim günler gelecekmi acaba??Insallah haziran ayinda yenenlerden bende olurum.. Kizlar varmi aranizda Haziranda yenicem kafaya koydum diyenler??
Eşim üstte olunca kontrol benden çıktığı için kasılıyorum. Ben üstte olunca da cesaret eksikliğiaparatın üstüne oturarak egzersiz yapmak ve sonra ilişkiyi o şekilde denemek var aklımda , eskiden beri. Ama parmak hariç yapamıyordum. Siz hiç denediniz mi bu şekilde?
egzersiz yapılan pozisyonla ilişki pozisyonu aynı olmayınca da sanki beden korkuyor, yabancı bi his oluyor
Insallah cnm birbirimize dua edelim ve en kisa zamanda mutlu haberlerimizi yazalim suraya,,,inşallahbelki mayıs olur son 1 gün
Forumdan yenen bir arkadaşımla özelden konuşuyoruz arada, doktora gitti ve kısa sürede yendi. Bana yardmcı olmaya calışıyor aparatın üstüne oturmaya çalış dedi daha kolay olduğunı söyledi doktoru öyle yaptırmış. Eşinin üstünde yendi o da. Az önce başı da olsa alayım dedim yapamadım sert geliyor kndimi itmeye cesaretim olmadı o pozisyonda da hiç egzersiz yapmadım. o pozisyonda yani aparatın üstüne oturarak da denemenin çok fydası olacağını düşünüyorum.Eşim üstte olunca kontrol benden çıktığı için kasılıyorum. Ben üstte olunca da cesaret eksikliğiaparatın üstüne oturarak egzersiz yapmak ve sonra ilişkiyi o şekilde denemek var aklımda , eskiden beri. Ama parmak hariç yapamıyordum. Siz hiç denediniz mi bu şekilde?
egzersiz yapılan pozisyonla ilişki pozisyonu aynı olmayınca da sanki beden korkuyor, yabancı bi his oluyor
Forumdan yenen bir arkadaşımla özelden konuşuyoruz arada, doktora gitti ve kısa sürede yendi. Bana yardmcı olmaya calışıyor aparatın üstüne oturmaya çalış dedi daha kolay olduğunı söyledi doktoru öyle yaptırmış. Eşinin üstünde yendi o da. Az önce başı da olsa alayım dedim yapamadım sert geliyor kndimi itmeye cesaretim olmadı o pozisyonda da hiç egzersiz yapmadım. o pozisyonda yani aparatın üstüne oturarak da denemenin çok fydası olacağını düşünüyorum.
kesinlikle faydasi olur diye dusunuyorum..ben de egzersizleri sirtimi koltuga dayayarak yapiyorum ama es denemelerini ust pozisyonda yapiyorum..aylardir sadece bas kismini aliyorum..egzersizlerim cok iyi gidiyo ama pnste ayni performans olmuyo..yonunu bulmaya calisiyosun..aparat kendiliginden kayiyo cunku yonunu biliyosun artik..ama farkli pozisyonda es denemesi yaptiginda yonunu bulamiyosun takilip kaliyo..artik ben de aparat egzersizlerini oturarak yapicam..Forumdan yenen bir arkadaşımla özelden konuşuyoruz arada, doktora gitti ve kısa sürede yendi. Bana yardmcı olmaya calışıyor aparatın üstüne oturmaya çalış dedi daha kolay olduğunı söyledi doktoru öyle yaptırmış. Eşinin üstünde yendi o da. Az önce başı da olsa alayım dedim yapamadım sert geliyor kndimi itmeye cesaretim olmadı o pozisyonda da hiç egzersiz yapmadım. o pozisyonda yani aparatın üstüne oturarak da denemenin çok fydası olacağını düşünüyorum.
aptamilimm nerelerdesin bakmkesinlikle faydasi olur diye dusunuyorum..ben de egzersizleri sirtimi koltuga dayayarak yapiyorum ama es denemelerini ust pozisyonda yapiyorum..aylardir sadece bas kismini aliyorum..egzersizlerim cok iyi gidiyo ama pnste ayni performans olmuyo..yonunu bulmaya calisiyosun..aparat kendiliginden kayiyo cunku yonunu biliyosun artik..ama farkli pozisyonda es denemesi yaptiginda yonunu bulamiyosun takilip kaliyo..artik ben de aparat egzersizlerini oturarak yapicam..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?