Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

zeytinyagı tahriş ediyor d,iyorlar ama

zeytinyagı tahriş ediyor d,iyorlar ama

zeytinyağı gerçekten bebeyağı ve diğerlerinden çok daha kaygan daha kolay oluyor ama zeytinyağı asidik olduğu için mantar yapabilir.ben tüm egzersizleri bebeyağı ile yapmıştım ikimizdede sorun yoktu sadece 1 kez yendiğimiz gece zeytinyağı kullandık ve eşim mantar olmuştu sonrada bana geçmişti. doktora sorduğumda zeytinyağı asidik olduğu için mantar yapar demişti.

Sonunda listedeyim :))) teşekkürler

Ne güzel ki parmak egzersizi yapabiliyorsun ben onu da yapamadan yendim Canım benim... Umudunu kaybetme hatta sen benden daha güçlüsün sen parmak değdiriyorsun ben yendiğim halde halen yapamıyorum öyle garip bi durum Allah'ın lütfu diyorum hep ... Ben ki bu durumda bunu yaptıysam inanki sen daha iyisini yaparsın eşli denemeler de kontrolü alarak aşacağına inanıyorum sakın umutsuzluğa kapılma bu illet zaten bize beynimizin oyunu yapma bunu yapacağına kendini inandırdığın an kurtulmuş olacaksın dualarım hep sizinle

1
Cok az bile içerde kalsa hamile kalırsın inşallah..

Bide ilişkiden hemen sonra ayakları yukarı kaldır yarım saat bekle cannm..bnde şuan bebek için bekliyorjm inş rabbim isteyen herkese nasip eder
Benim bu ay yine hüsran şimdide bu dert çıktı başıma umarım tez vakitte kavuşuruz bebeğimize bizde

Kızlar meraba ben vajiyi yendim ama hiç bir şekilde zevk alamıyorum hala acıyo hissediyorum hiç isteğim yok canım istemiyo hiç orgazm olamadm daha siz yenenler ne kadar süre sonra zevk almaya başladınız acaba

Kızlar meraba ben vajiyi yendim ama hiç bir şekilde zevk alamıyorum hala acıyo hissediyorum hiç isteğim yok canım istemiyo hiç orgazm olamadm daha siz yenenler ne kadar süre sonra zevk almaya başladınız acaba
Yavaş yavaş yap canım 1-2 haftada alışırsın sanırım yani bende öyle oldu sert olursa acı olur normal

Kizlarrr yaa ben aparatla deneme yaparken afedersiniz ama o delikle popo arasinda kalan kisim var ya orasi hafif yirtildi gibi sizde de oyle oldu mu ya da benim niye oyle oldu acaba yaa

canim cok saol deniycem dedigin gibi. insallah 3 parmagi yapabilirim.aparati yapamiyorum.3 parmaktan sonra bitiyo dimi sonrada esli denememi var.sanki cinsel iliskiye degil sinava giriyoruz.allah bize acisin yardim etsin
İlahi kız cok güldüm :)))) mutlaka eşinde parmak egzersizi yapsın sana canım sonrada kendini mutlaka hazır hissedip deneme yapabileceksiniz. . Kolay gelsin

Yaşadıkların normal canım. ben bile kaçıncı oldu hala yaşıyorum bu tedirginliği, bir kere oldu gerisi gelir canım normal :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…