- 21 Haziran 2015
- 76
- 7
- 6
- 30
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #199.921
zeytinyagı tahriş ediyor d,iyorlar amaZeytşnyagdı benim kurtarıcım rabbimden sonra..onu bolca sürdüm kendim kendime sonra elimle yerleştrdim ve ıkındım o biyer varya hani tıkandıgımz orda dayandım ve ıkındım bş baktım yavaş yavaş gidiyo kendi ıkındıkca orayı gecince zaten fazla bişey anlamıyosun sadece o girişi hissediyosunz sonrası zaten bomboş..
zeytinyagı tahriş ediyor d,iyorlar ama
Sonunda listedeyim :))) teşekkürlerBU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 )AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-) han_i
23-) ece ulusoy
24-) behrem izel
25-) ekim4
26-) kronik061
27-) mutluyumki83
28) NataHuseinliiiii
29-) humanurr
30-) aylllllliiiin35
31-)Please16
32-)bir umut 34
33-)gltkn
34-) Yrnzmlztnd
35-) elasuyum09
36-)Yorgun_15
37-) oolalaa
38)umutsuzluk umutsuzluk
39-) mavi bulut
40-) Bihter34
41-) sakinsampiyonn
42-) demettboz
43-) uzaklim
44-) ezmagila
45-) Yarencik5687
46-) Yaseyhan
47-) Elakader
48) DerinSuNaz
49-)pesimist polyana
50-) polyanna85
51-) MRVAN
52-)kumsal10
53-) lovelygirl_
54-) Sabrili Kadrili
55-) oslemlem
56) selin_78
57-) pmkprnses
58) Dembu
59-) okyanuslu
60-) Gelincik0634
61-)ZUZUKU
62-)rmzy6
63-)nilada 13
64-)elektra7
65-)gunayyalcin
66-)dnz54
Ne güzel ki parmak egzersizi yapabiliyorsun ben onu da yapamadan yendim Canım benim... Umudunu kaybetme hatta sen benden daha güçlüsün sen parmak değdiriyorsun ben yendiğim halde halen yapamıyorum öyle garip bi durum Allah'ın lütfu diyorum hep ... Ben ki bu durumda bunu yaptıysam inanki sen daha iyisini yaparsın eşli denemeler de kontrolü alarak aşacağına inanıyorum sakın umutsuzluğa kapılma bu illet zaten bize beynimizin oyunu yapma bunu yapacağına kendini inandırdığın an kurtulmuş olacaksın dualarım hep sizinlecanim seni cok iyi anliyorum.2 parmak yapiyorum ama esli denemede esimi itiyorum.gecen nerdeyse bacagimla adamin suratina vuracaktim.burda yazan arkadaslarim acimiyo yaziyolar.bide bizim beynimiz algilasa şunu. cok uzuluyorum cok.ama su da var egzersizlerden once 1 parmagimi bile sokamiyodum ama simdi baya ilerledim.insallah gerisi gelir.
Benim bu ay yine hüsran şimdide bu dert çıktı başıma umarım tez vakitte kavuşuruz bebeğimize bizde1
Cok az bile içerde kalsa hamile kalırsın inşallah..
Bide ilişkiden hemen sonra ayakları yukarı kaldır yarım saat bekle cannm..bnde şuan bebek için bekliyorjm inş rabbim isteyen herkese nasip eder
Insallah en kisa zamanda hayırlısıyla hamilelik haberini de duyurursun canim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallahBenim bu ay yine hüsran şimdide bu dert çıktı başıma umarım tez vakitte kavuşuruz bebeğimize bizde
Amin kuzum inşallah çok istiyorum artık umarım Rabbim kimseye aratmazInsallah en kisa zamanda hayırlısıyla hamilelik haberini de duyurursun canim Rabbim herkesin gönlüne göre versin inşallah
Kızlar meraba ben vajiyi yendim ama hiç bir şekilde zevk alamıyorum hala acıyo hissediyorum hiç isteğim yok canım istemiyo hiç orgazm olamadm daha siz yenenler ne kadar süre sonra zevk almaya başladınız acaba
Yavaş yavaş yap canım 1-2 haftada alışırsın sanırım yani bende öyle oldu sert olursa acı olur normalKızlar meraba ben vajiyi yendim ama hiç bir şekilde zevk alamıyorum hala acıyo hissediyorum hiç isteğim yok canım istemiyo hiç orgazm olamadm daha siz yenenler ne kadar süre sonra zevk almaya başladınız acaba
Kizlarrr yaa ben aparatla deneme yaparken afedersiniz ama o delikle popo arasinda kalan kisim var ya orasi hafif yirtildi gibi sizde de oyle oldu mu ya da benim niye oyle oldu acaba yaa
2 3 hafta oldu ama yeneli hala acı varYavaş yavaş yap canım 1-2 haftada alışırsın sanırım yani bende öyle oldu sert olursa acı olur normal
yok öyle değil ya bendeKizlarrr yaa ben aparatla deneme yaparken afedersiniz ama o delikle popo arasinda kalan kisim var ya orasi hafif yirtildi gibi sizde de oyle oldu mu ya da benim niye oyle oldu acaba yaa
ilişki sırasında eşin yavaş mı yoksa hızlı mı ?2 3 hafta oldu ama yeneli hala acı var
İlahi kız cok güldüm :)))) mutlaka eşinde parmak egzersizi yapsın sana canım sonrada kendini mutlaka hazır hissedip deneme yapabileceksiniz. . Kolay gelsincanim cok saol deniycem dedigin gibi. insallah 3 parmagi yapabilirim.aparati yapamiyorum.3 parmaktan sonra bitiyo dimi sonrada esli denememi var.sanki cinsel iliskiye degil sinava giriyoruz.allah bize acisin yardim etsin
Ya arkadaslar iki gün önce yendim durumu penisin hepsini alabildim zarim bozuldu acimadigini yaşadım gördüm acı uok ama bir gün boyunca tuhaf bi hiç yaşadım zaten bir gün boyunca damla damla kan geldi bugün iyiyim o hisler geçti kan da gelmiyo artık bugün ikinci gün eşim denemek istedi ben yine korktum yine aciyacak hissi oldu biliyorum acimadigini ama heyecanlandim sanki ikinci kez bu kadar olmuyo dimi daha rahat oluyo dimi biri bana bunu söylesin nolur rahatlatin beni bu kadar asmisken
zeytinyagı tahriş ediyor d,iyorlar ama
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?