Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm çok saol özelden bılgılendırmıssın ordan yazamadgm ıçın burdan cevap atıyorum bna ıncelemek bıle çok urkutucu oluyo doktaro gıttım demıssın nerde nekadar a gıttın doktora cnm bu arada o kadar mutlu oldum kı tanımadgın bı ınsana bu kadar yardım cı olmussun zamanını ayrıp allah razı olsun

selam kızlar,önce PAPATYA seni gönülden tebrik ediyorum..ben çok yazamıyorum ama ara ara yazılanları okuyorum.aramıza yeni katılanlara hşgeldiniz diyorum ve burayı bulmakla yolun yarısına gelmişsiniz diyorum.inanın ilk başta bende okurken bile içim tuhaf oluyordu egzersiz lafını ama artık çok normal geliyor ve sık olmasada arada egzersiz yapıyorum. şimdi orta parmak ve iki boğumdayım.bu akşam denemek istiyorum acaba erken mi? BENDE GELİN OLMAK İSTİYORUM )))))))))))))))) hepinizi öpüyorum.....

Merhaba cnm bnm siparis ettigim setten malesef Turkiyeye teslimat yok.. ama internetten arastiiririm eger bulursa ozeden link atarim.. sen ozamana kadar bos durma istersen.. parmaginla baslayabilirsin tabi eger kendini hazir hissediyosan cnm.. ama inanki o mutlulugu yasamaya deger.. bikere cesaretini topla.. seti alana kadar parmakla ilerlersin .. kayganlasticin varmi..

teşekkür ederim

cnm çok saol özelden bılgılendırmıssın ordan yazamadgm ıçın burdan cevap atıyorum bna ıncelemek bıle çok urkutucu oluyo doktaro gıttım demıssın nerde nekadar a gıttın doktora cnm bu arada o kadar mutlu oldum kı tanımadgın bı ınsana bu kadar yardım cı olmussun zamanını ayrıp allah razı olsun

önemli değil sadece ne aşamalardan geçtiğimi ve şuanki seviyemi anlatmaya çalıştım, isim vermeyimde Ankaradaki ünlü erkek dr.a gittim benim profilimden verdiğim cevaplarım kısmında bulablirsin bu konudaki tecrübemi, parasını ne sen sor ne ben söyleyim güya başarısızlıkta para iade garantisi veriyor ama ilk gün parayı aldığı için yüklü miktarda keserek geri iade etti, ayrıca bak bu dr. fikrini at kafandan ben yazımda bunu anlatmaya çalıştım bende dr.dr diye tutturdum sandımki sihirli değneği var, nerdee... ayrıca dr. gitsen de yine sen yapıyorsun dr.sadece ilkini yapıyor hemde zorla=( ordan hüsranla dönünce evde sonkez dedim çalışıcam vee inan mesajımdada yazdığım gibi gıdım gıdım ilerlettim amaaaa girdiğinde inanamadım dışarı falan kaydı sandım çünkü vajinin girişinden sonrası boşluk ve sinir ucu yok oyüzden his namına bişey de yok aynada baktım inanamadım ve aynı akşam bir büyüğünü sokunca hele varyaa, neyse yazdım zaten bidaha burayı doldurmayım=) ben çok bacak açamayanlardanım eğer istersen sana ilk sokma pozisyonumu anlatabilirim hem bacak çok açık gerilmedim hemde hissetmedim=) rüya gibi ama gerçek=) sen de yapacaksın eğer günde bikaç saatimi ayırırsan benim gibi 1 haftada penise hazır hale gelirsin ben hala aynada bakıyorum egzersiz esnasında ve şok oluyorum o küçücükyer hiç his olmadan nasıl olurda bukadar açılabilir diye=) Ben de hala penis de başarısızım dedim ya ben çok sorunlu derecesinde kendimi dinleyen bir tipim azcık cesarete ve sabra ihtiyacım var çok sabırsız olduğumdan hemen olmayınca sinirden eşimi suçluyorum ve kavgaya tutuşuyoruz=)

valla bende terettümtüm ,ilk 2 denemede o duştayken alık alık bakıyordum ,acaba nereye b..şldı dı diye:)))
ayakları tepeye dikip bekliyordum:)))çünkü inanmıyordum ,sadece hafif yanmaa,ama inanın kaşınız alınması gibi ...
hiç tereddüt etme,eşimin işi yoğun olmasa her akşam yaparım ,birde adamlarda bi çekingenlik oluyor galiba,
benimki öyleydi,yani 1.5 sene beklemişiz hadi her gece yapalım demiyordu...
hafta sonları büyük bi merasim ile ,bu hafta sonu yazlığa gittik, cumadan halletik ,ama bu sefer egzersizsiz yaptım..
valla ben bile inanamadım .:))

Canım hallettiğini duydum çok sevindim... :) ) TEBRİK EDERİMMMMMM

Son düzenleme:
rabiscim, en yaşlı benim sanırım, hala rekorumu geçeni görmedim. ben de eşim de 35 yaşındayız :)))) arttıran vaaa mı :))) hepinizin ablasıyım ona göree :20::20::20::20::20:
ben hep yasim cok kucuk erken evlendim o yuzden yapamiyorum diyordum ama demek ki bunun yasla ya da erken evlenmekle alakasi yokmus,herkesin basina gelebiliyormus.
bizim kadar korkmuyorlardir.. aslinda korkulcak bisey de yokmuss.. gercekten acimiyorr.. bende kirmizi bile olmamisti.. nu

ama biz pskolojik olarak sanki olcez bitcez zannedioruz.. oyle olsa bu kadar kadın nasil dayansin.. canlari belki aciyordur ama bir acır iki acır ücüncüde artik acimaz cunku alisiyorsun..
Haklisin canim mesela ben normalde de cani tatli bi insanimdir. ameliyat lafi urkutur,kan gorunce bayilacak gibi olurum tansiyon dibe vurur dogum anilarini asla dinleyemem vs. ayyy amma nazliyiz he :))
Aynen valla ya benimde aklim almiyo.. böyle oldugumuz için sanirim.. , hiç ugrasmadan yapabilsin herkes ins :( Bu derdi Rabbim düsmanima
yasatmasin..
Amiiiin canim amiin Rabbim en kotusunu bile boyle bi seyle imtihan etmesin.

Canım hallettiğini duydum çok sevindim... :) ) TEBRİK EDERİMMMMMM
vallahi hepinize çok teşekkür ederim ,nickleriniz ve fotolar değiştiği İÇİN pek aklımda kalmıyor,msn de bi sela1 ile nadiren görüşüyorum o yüzden hepinizin ismi aklımda değil,bir ara koçum bile vardı :)onun ismini bile karıştırıyorum ama
mutlu1988, mavi araba, minel çetin,mavi araba, nursena, kemre,sela1... 88 nickli başka biri daha vardı vallahi ismini hatırlayamadığım kişiler ....
herkeze sevgiler.
allah kimseyi böyle bir şeyle evliliğini sınamasın.
çok mutluyum ama hala ne bilim inanamıyor insann

Kizlar ben simdi egzersizden geliyorum da simdi size bir sey soracagim.
en son asamada kullandiginiz aparatin ucu kac cm idi?
Mesela 10cmde yendiniz diyelim onun ilk giris yerimi 10cm idi. Acikca yazmak istemiyorum da yendiginiz aparat esinizle ayni boyda miydi?
Ben simdi yeni bi aparat yaptim en son egzersizimi onunla yaptim ilk giris yeri 10cm ortasi yani derinlikte 6cmdeki yeri 10.5cm daha asagisida 11cm bununla ilk bugun calistim esimle deneme yapmadan once calistigim aparatimin ilk giris yeri 8cm idi asagi dogru 10 cmyi biraz geciyordu.
esimle denemelerimizin basarisiz olmasi aparatlarimdan mi kaynaklaniyor acaba?
biraz daha yenemezsem bende dilator alacagim artik bende...

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

Canım ya, çok sevindim hamile olduğuna. Medicana Çamlıca'da olan mı??

rabiscim, en yaşlı benim sanırım, hala rekorumu geçeni görmedim. ben de eşim de 35 yaşındayız :)))) arttıran vaaa mı :))) hepinizin ablasıyım ona göree :20::20::20::20::20:

Canım ben ve eşim 34. Yakınız yani :). Selacığım çocuk konusunda pozitifliği görünce kendimden utandım valla...

vallahi hepinize çok teşekkür ederim ,nickleriniz ve fotolar değiştiği İÇİN pek aklımda kalmıyor,msn de bi sela1 ile nadiren görüşüyorum o yüzden hepinizin ismi aklımda değil,bir ara koçum bile vardı :)onun ismini bile karıştırıyorum ama
mutlu1988, mavi araba, minel çetin,mavi araba, nursena, kemre,sela1... 88 nickli başka biri daha vardı vallahi ismini hatırlayamadığım kişiler ....
herkeze sevgiler.
allah kimseyi böyle bir şeyle evliliğini sınamasın.
çok mutluyum ama hala ne bilim inanamıyor insann

Canım ben seni unutmuyorum. Çünkü bana ilk mesaj çekenlerdensin...

Canım ya, çok sevindim hamile olduğuna. Medicana Çamlıca'da olan mı??

Canım ben ve eşim 34. Yakınız yani :). Selacığım çocuk konusunda pozitifliği görünce kendimden utandım valla...

Canım ben seni unutmuyorum. Çünkü bana ilk mesaj çekenlerdensin...

yavrular söylemicektim ama ben de 30-yaşındayım ama sizzzzz 24 bilin :)))

yavrularrrr,hamileyimmm...:)))
2 gün geçti ,bugun tet yaptım,2 işaret çıktıı:))
cuma dr gidicem ,medicana var bizm burda ,bi bakıcammm,folik asit evde vardı ,keşke içseydim

gozun aydın canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın inşallah

sen p..s yarısına kadr alabılıyorsdun dımı yanlıs hatırlamıyorum

gozun aydın canım rabbım kucagına almayı nasıp etsın inşallah

sen p..s yarısına kadr alabılıyorsdun dımı yanlıs hatırlamıyorum

doğru doğru ama ,sonuncunu tam hissettim ,ama eşim olur mu öyle şey dedi ,tam ilişkiy giriyoruz dedi:))
acımadığı için ,aacaba bana mı öyle geliyordu bilmiyorum :P

zatn acı yokta hafif yanma işte

Back
X