• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

arkadaşlar ilk defa egzersiz yaptım ve pr. işaret parmağıma geçirerek yaptım. bir defade ikinci boğumun biraxda ilerisine kadar soktum ve hiç ağrı acı hiç bişey hissetmeden.sizce nasıl bu. iyi gidiyor muyum. kalem ile deneyeyim dedim o fikir biraz kötü geldi ve parmakla yaptım . noluır yardım edin bundan sonra ne yapayım.ve mesafe nasıl sizce .

arkadaşlar ilk defa egzersiz yaptım ve pr. işaret parmağıma geçirerek yaptım. bir defade ikinci boğumun biraxda ilerisine kadar soktum ve hiç ağrı acı hiç bişey hissetmeden.sizce nasıl bu. iyi gidiyor muyum. kalem ile deneyeyim dedim o fikir biraz kötü geldi ve parmakla yaptım . noluır yardım edin bundan sonra ne yapayım.ve mesafe nasıl sizce .

bence çok iyi gidiyosun devam et 2 parmak komple almaya çalış evet kalem rimel vs....bunlar sert old için azıcık can yakıyo ama aprmak onra göre daha ii

tebrik ederim çok mutlu oldum görünce gayet iyi gidiyorsun:nazar::nazar::nazar::nazar:bende parmakla yapmıştım egzersizlerimi.. daha kolay gelmişti.. tek parmakta iyice rahat olana kadar devam et.. sonraki aşama orta parmak iki boğum.. ondan sonra da 2 parmağı küs şeklinde geliyor.. egzersiz yaparken öncelikle hep bir önceki aşamadan başla onda rahat olunca sonraki aşamaya geç

mrh arkadaslar bugun kalemle denedım rahatca gıtgel yapabılıdım sorasında bıraz daha kalın rımel ım vardı onunla denedım oda oldu bu aksam esımle denemek ıstıyorum sızce erkenmı ? tabı bol anestol ve jelle denıyecegım

mrh arkadaslar bugun kalemle denedım rahatca gıtgel yapabılıdım sorasında bıraz daha kalın rımel ım vardı onunla denedım oda oldu bu aksam esımle denemek ıstıyorum sızce erkenmı ? tabı bol anestol ve jelle denıyecegım

bende 6 cm yapınca deneme kararı almıştım.. ama buradaki arkadaşlar acele etmememi söylediler.. 10.5 cm yapınca denedik olduk.. kendin bilirsin yapmak istiyorsan yap... ama 10 cm olunca daha rahat yapacaksın emin ol ozaman anestola ihtiyaç duymayacaksın.. bir kaç gün içindede yaparsın...

evet yendim 17 ekimde sende yeneceksin emin ol.. sana yemin ederim gözümüzde büyüttüğümüz gibi değil..

ne guzel ınsallah bende buraya yendım yazarım bır gun 3 yıl bekledım su gunlere oyle sabırsızımkı bır an once esımle denemek ıstıyorum nasıl beklemısım kac yıl su an bır rımelı alabılıyorum cok mutlu oluyorum bırde sen kac gunde yendın benım ıkıncı gun parmakla deneyemıyorum kalaem rımel gaparatlarla dendeım

ne guzel ınsallah bende buraya yendım yazarım bır gun 3 yıl bekledım su gunlere oyle sabırsızımkı bır an once esımle denemek ıstıyorum nasıl beklemısım kac yıl su an bır rımelı alabılıyorum cok mutlu oluyorum bırde sen kac gunde yendın benım ıkıncı gun parmakla deneyemıyorum kalaem rımel gaparatlarla dendeım

benim işler biraz karışık:)) senin çok iyi... yapacaksın emin ol sende yazacaksın buraya... ben parmakla hiç yapmadım.. şimdi yap desen yapamam.. kulak çöpüyle başladım muma geçtim.. parmak itici geldi bana.. p... yaparım daha iyi diyordum.. ama yaptığında göreceksin.. p... egzersizden daha kolay... 17 temmuzda evlenmiştim... 17 ekimde yapabildim.. ama ben egzersizlere başlayamadım... doktor git yap dedi .. daha ne yapacağımı bilmiyordum.. yeri bulamadım yönü bulamadım..Allah yardım ettide burayı buldum.. buradaki arkadaşların sayesinde yaptım.. ama 20 gün sürdü galiba.. sen bana göre çok hızlısın.. bir kaç gün içinde sonuç alırsın:)))

sid123 canım ayyyy nasıl sevindim yaaa süpersinnn çok iyisin sen artık yönünü buldun tamamdır ....canım eğer oladabilir ama olmazsada sakın hayal kırıklığı yaşama biraz daha genişleteyim der bir iki gün daha egzersiz yaparsınnn tamammıı....çok mutlu oldumm yaaa dün kulak çöpü için üzülmüştün bak:)))))

sid123 canım ayyyy nasıl sevindim yaaa süpersinnn çok iyisin sen artık yönünü buldun tamamdır ....canım eğer oladabilir ama olmazsada sakın hayal kırıklığı yaşama biraz daha genişleteyim der bir iki gün daha egzersiz yaparsınnn tamammıı....çok mutlu oldumm yaaa dün kulak çöpü için üzülmüştün bak:)))))

evet dun uzulmustum kendıme gelemedım baya bı esım cok morel verdı tabı sızde ama bugun ustune gıttım kalemle denedım rahatca gıt gel yapabıldım sonra bıraz daha kalın rımelle oldu bıraz zorlanıyo ama bu gece esımle denemeyı dusundum olmazsa yılmıyacam devam sankı bu zamana kadar her denenmemde oldumu dıyem kendıme morel verıcem bakım

9876 cepten listeyi düzenliyemiyorum zor oluyor bilgisayardan girdiğim an düzenlicem çok tebrik ederim seni de :-) :64:

Ekim ayının 14. Gelini 9876 :-) sıra 15. Gelinde bakalım kim olacak:-)

EYLÜL AYINI 22 GELİNLE KAPADIK

EKİM AYININ GURUR LİSTESİ;
1-mormutluluk / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
2-sekerpare / 1 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
3-tipican / 7 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
4-tassln / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
5-ela_5197 / 10 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
6-cadikedi / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
7-fobeks / 12 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
8-ecrinx / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
9-meltemba / 14 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
10-puantaj / 15 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
11-yelkenli / 17 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
12-yildiz8 / 18 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:
13-ruzgar2525 / 21 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi:64:
14- 9876 / 23 Ekim 2012 / kk sayesinde vajiyi yendi :64:

EKİM AYI 15. GELİNİNİ ARIYORRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRRR , HAYDİ KIZLARRRRRRRRRRRRRRRR EKİM BİTMEDENNNNNNN BİZLERE KATILINNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNNN :64::64::64::64::64:

Back
X