Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyor :( napıcam????

enona canım iki parmaktasın dimi? tatlım bak şimdi, olmayabilior sıkma canını bizde yaşadık ben sabahtan öğleye kadar bi aparatı alcam diye canım çıkardı sinirden ağlardım... kendimi kasmıyorum diyosun ya bana kızma ama sen farkında olmadan sıkıyorsundur kendini. önce bunu bir sonlandır, sonra belki par.nı aldığın pozisyon rahat değildir onu değiştirmeye çalış. çise oturur gibi alabilirsin bir de sırtını biyere yaslayıp hafifçe poponu kaydırıp öyle de alabilirsin aparatı. ben ilk 10 cm diğer şekilde alamayınca böyle yaptım ve daha kolay aldım. ben aparatla yapmıştım ve aparatın uç kısmını popoma doğru üst kısmı ize göbegime doğru çekmiştim. belki bir yardımı olur. sakın ol. kendini rahatlat gevşet ve bidaha dene canım :16::16:

iyiyim canım ya ne olsun en son bi deneme yaptık eşimle güzel geçti inş.az kaldı oynatıcam bu forumu:1:

hadi ya oynayamaz olduk valla senin düğünde dökelim kurtlarımızı :52::52:

ben çıkıyorum canlarım az işlerim var kendinize çok iyi bakınnn dualarınızı ksik etmeyin...

enona canım 2 boğum sonrası biyere takılır dediğim gibi o takılan yerden aşağı gidicen popoya doğru bak bi dene olcak inş. üzme kendini hadi grüşürüz:34:

kızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyor :( napıcam????
bacım parmakda sıkıntın varsaa aparatla daha kolay yapabilirsin.... nefes vererek itmen herşey tamam parmak olduğu için itemiyosundur belki bende aparatla daha rahattım

aparat yapaarak ilerlemyi deneesen mi acaba ne dersin bacım

bakalım inşallah götürürde cenneteee bu gidişle baya erkenden biletimi kesecek :)
gökçee alemsinnn kızzz sana nası kıyıyo kocan:)))

off of bacım aklına geldikce dua et de büyük kavgaları etmeden atlatayım... iizn almasaydı harikaydıda uffffff uffff......

geçen gün abartısızzzzzz ben yatak odasında kitap okuyorum o tv açık ve laptopla salonda dizi izliyorrrrrrrrrrrrr bir bağırdı gökçeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee diye...
dedim adam elektrkmi çarptı ne okadar korkuyla kitabı atarak geldimkiii salona

meğer eşşekkkkkkkkkk

laptopun şarjı bitiyorda şurdan kablosunu tak demezmi............ dövermisin sövermisin.....

ayyyyyy böyle hatırladıkçaaaaa baan dua edin bacılar...

Rabbim ne yaptığının farkına vardırtsın inşallah...dışardan kendini izleyebilseydi keşke:)))

keşke girse okusada bu yazılarımı azcık dikkat etse kendineee:21:

aparat da deniyorum parmak da. tek parmakta 2 boğuma kadar alıyorum. 2 parmakta bir boğumdan öteye gidemiyorum. aparatı da deniyorum fazla ilerletemiyorum. geçen güne nazaran yine daha iyiyim bu defa yanma batma hissetmiyorum ama yine de ilerlemiyor :((

aparat da deniyorum parmak da. tek parmakta 2 boğuma kadar alıyorum. 2 parmakta bir boğumdan öteye gidemiyorum. aparatı da deniyorum fazla ilerletemiyorum. geçen güne nazaran yine daha iyiyim bu defa yanma batma hissetmiyorum ama yine de ilerlemiyor :((

bencede sen kaslarını az daha söz geçiriver olur olur olmaz diye bişey yok inan bacım... aparatı bol jel ile kullan ve cukkkk diye kayıp gider anüs yönüne iticen nefes alırken.... yanma batma hissetmemen harikaa bacım... ayrıca her yerde kegel yap sık bırak :) öyle vajililer şak diye 1 günde olmuyor be bacım (olanlar az kafada bitirenler) ufak bir süreç yani bacım...

yöne çok dikkat et birazz girdikten sonra popoya doğru ilerleticeksinn hatta parmağının ucuyla bile bulursun yönü parmağını oynatmaktan korma...resme bi bak parmak nerde duruyı sonra nereye gitmesi gerekiyo.. $imagesCA4E0RMT.webp

bacılar bol egzersizli güzel hafta sonları diliyorum... eminim ki bol bol gelinlermiz olucak.... hadi durmak yok egzersize devammmmmm hoşçakalın bacılarrr

canım sen bu gece yenersin bence az kalmış baksana eşin hissetmiş az daha dayansaydın tamamen olurmuş yanma olursa bekle derin nefes al ve ittir sonra devam et sırtın dönük şekilde yapıyosan poponu eşine doğru az kaldır ve bacaklarına doğru az eğil ve yavaş yavaş otur öyle bi bakıyon girivermiş:1::1::1::52::52::52:

canım ya çok sağol inşallah deneyeceğim hatta dediğin gibi kesinlikle pes etmeyi düşünmüyorum

bende ön sevişme sırasında geriliyodum yani zevkli olan şey bana işkence gibi geliyodu.öncesinde duş al ön sevişme falan...çok denedim bunları baktım olacak gibi değil hiç bişey yapmadan senin gibi görev niyetiyle yaptım oldu:1::1:seninde az kalmış inş yarın halay çekiyoruz:46::46:tabi sonradan ön sevişme başlardaki gibi sinir bozucu bişey olmaktan çıkıyo:52::52:güzel haberlerini bekliyoruz

inşallah canım inşallah başaracağım çok sağol

hepinize iyi akşamlar haftasonu bol gelinli geçer inş hadi bakalım egzersiz yapanlar görelim sizi hepinize bol şans :16::16:

[sıze=3]kızlar..3,5 yıllık ewliyim. 2,5 sene vajinusmusla uğraştım yendim.. 1 senedir de bebek için uğraşıyoruz olmadı.. Dün muayene oldum .. Prolaktin biraz yüksek çıktı. Süt hormonlarım fazla çalıştığı için gebelik olmuyormuş.. Yoksa her şeyim normal.. Eşimin de benim de..kısa süreli hap verdi dr. Dostinex. 2 tane hap sadece.. Vaji fitili, aspirin. 2 hafta sonra tekrar kontrole gidicez.. Umarım düşer.. Dua edin.. Yaş 33 oldu ve yıllarıma yanıyorum.. Allahım hayırlısını wersin..başka da bir şey istemiyorum.. Ne önemliymiş bu hormon.. Halk ağzında süt korur , hamile kalmazsın muhabbeti de buymuş demek.. :37:[/sıze]

kızlar ben 3 parmagın orta bogumunda hala alıstırma yapanlardanım iyice alıstırdıktan sonra deneme yapcam ama gecenlerde deneme magduru olduugmuzdan baskı ve yanma olmustu istememiştim bi kac zamana sonra eş denemesi yapacam ama sunu sormak istedim ilk deneme için anestol yada emla uyusturucu sürsem nasıl sürücem parmak egzersizi yapar gibi o deliğin ucunamı yoksa içeriyemi sürücem yani deliğini azıcık içinemi sürücem uyusturması için ? bide zararı olurmu cunku asırı baskı hisettiğimden rahat edememiştim bu arada adet olmama cok az kaldı acaba adet olmadan denemey yapsammıkii son 5 gün bellide olmaz agrılarım cogaldı.sizce napsaaaaaaaaaaaaaam????????

Kizlar ewet hergun egzersiz daha iyiymis bugun korka korka 9 cm le basladim ve alisinca 11 cm e gectim yanmalarim cok olmadi esime yaptirdim kasilmalarim daha azdi ben git gel yapimca kasiliyodum esim yapinca daha rahattim sirt ustu yattim dikkatimi de tv e verdim inan deneyin eslerinizle daha rahat oluyo

Kizlar ewet hergun egzersiz daha iyiymis bugun korka korka 9 cm le basladim ve alisinca 11 cm e gectim yanmalarim cok olmadi esime yaptirdim kasilmalarim daha azdi ben git gel yapimca kasiliyodum esim yapinca daha rahattim sirt ustu yattim dikkatimi de tv e verdim inan deneyin eslerinizle daha rahat oluyo

kuzucum eğer 11 cm alabiliyor ve , kasılmadan rahat duruyorsan sen eş denemesine hazırsın demektir :34::34::34:
:52::52::52::52:

kızlar ben 3 parmagın orta bogumunda hala alıstırma yapanlardanım iyice alıstırdıktan sonra deneme yapcam ama gecenlerde deneme magduru olduugmuzdan baskı ve yanma olmustu istememiştim bi kac zamana sonra eş denemesi yapacam ama sunu sormak istedim ilk deneme için anestol yada emla uyusturucu sürsem nasıl sürücem parmak egzersizi yapar gibi o deliğin ucunamı yoksa içeriyemi sürücem yani deliğini azıcık içinemi sürücem uyusturması için ? bide zararı olurmu cunku asırı baskı hisettiğimden rahat edememiştim bu arada adet olmama cok az kaldı acaba adet olmadan denemey yapsammıkii son 5 gün bellide olmaz agrılarım cogaldı.sizce napsaaaaaaaaaaaaaam????????

canım ne kadar rahat olursan yanman okadar az olur.ben emla kullandım ilk seferde.ben ıkınınca delik açılıyoya oraya sürdüm yani ıkındım açılan deiliğin içine parmak egzersizi yapar gibi koydum.ama çok çok azdı.tabi onu sürünce krem yakıyo biraz ve direk hissizleştirmiyo sadece psikolojik olarak rahatlıyosun.ilk seferden sonra kullanmamaya dikkat et bazen alışkanlık yapabiliyo bazılarına.

kuzucum eğer 11 cm alabiliyor ve , kasılmadan rahat duruyorsan sen eş denemesine hazırsın demektir :34::34::34:
:52::52::52::52:

Evet hafta sonu denicem insallah ama 11 cm cok zor girio dunden rahat girdimi ama yine zor esim o yavaslikla nasil gircek bilmiyorum erkek sonucta ereksiyonu gidebilio:( bi problemi yok dra da gitti esi bizim gibi olanlarda stresten olabilio dedi doktoru bikere denemistik dur yavas derken ereksiyonu gitmisti bu kez de kendi uzulmustu oturup ikimizde uzulmeyelim die korkuyorum acikcasi

Back
X