- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #140.321
kızlarrr ben parmak egzersizlerindeyim ama 2 boğumdan fazlasını alamıyorum. kendimi kasmıyorum, nefes vererek itmeye çalışıyorum ama gitmiyor daha fazla. acı ya da yanma da yok bu sefer ama olmuyornapıcam????
enona canım iki parmaktasın dimi? tatlım bak şimdi, olmayabilior sıkma canını bizde yaşadık ben sabahtan öğleye kadar bi aparatı alcam diye canım çıkardı sinirden ağlardım... kendimi kasmıyorum diyosun ya bana kızma ama sen farkında olmadan sıkıyorsundur kendini. önce bunu bir sonlandır, sonra belki par.nı aldığın pozisyon rahat değildir onu değiştirmeye çalış. çise oturur gibi alabilirsin bir de sırtını biyere yaslayıp hafifçe poponu kaydırıp öyle de alabilirsin aparatı. ben ilk 10 cm diğer şekilde alamayınca böyle yaptım ve daha kolay aldım. ben aparatla yapmıştım ve aparatın uç kısmını popoma doğru üst kısmı ize göbegime doğru çekmiştim. belki bir yardımı olur. sakın ol. kendini rahatlat gevşet ve bidaha dene canım

iyiyim canım ya ne olsun en son bi deneme yaptık eşimle güzel geçti inş.az kaldı oynatıcam bu forumu![]()
hadi ya oynayamaz olduk valla senin düğünde dökelim kurtlarımızı