ben parmak egzersizinde daha çok zorlandım nedense. aparat daha kolay geldi. ama dediğin gibi yanma bende de oluyordu. ama biraz sabretsen geçiyor. ben buraya yendiğim zaman üye oldum. evlendiğim ilk günler de fazla önemsemedim kendimi hazır hissedince olur heralde dedim. vaji olabileceğimi hiç düşünmemiştim. denemeler sonuç vermeyince paniğe kapıldım resmen devamlı ağlama krizleri insana çok ağır geliyor. netten araştırmaya başladım. bisürü sitede dolaştım en sonunda bi akşam eşimle birlikte bakarken foruma rastladık. bi kaç yazıyı okudum ve ertesi gün direk mum egzersizine başladım. ama çok inat ettim. 3. günde 8 cm mumu alabildim :) insan inanamıyor valla. ama eşimle denemeler kolay olmadı. mumu aldım ama p..s i alamadım baya bir süre (1 ay kadar sanırım) en sonunda bir pozisyonda başarabildim. şimdi alışma denemeleri yapıyorum. umarım bi gün hoşuma da gider:)) ama insan başardığı zaman hoşuna gitmiş ya da hiç birşey anlamamış bi önemi olmuyor. o mutluluk herşeye bedel bence. çok uzattım:)