Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu arada yarencim tebrikler:64::64::64::64::64: k bakma geç gördüm ama çok mutlu oldum maşallah kurtuldun sende valla darısı bize arkadaşım bol dua ett:16:

ve karamsarım gittin demek yolun açık olsun tatlım inş. sağsağlim gider sağsağlim gelirsiniz öpüyorummm:21:

ben iki buçuk yıllık evliyim artık tükendim gerçekten ama ışte ilk defa kendimi emin ve hazır hissediyorum iki haftadır da çalışıyorum egzersiz olsun eşli deneme olsun artık yapabilirim diyorum söylediklerini aynen uygulayacağım çok sağol hopefor

hadi bakalım Allah kolaylık versin canım inşallah başarılı olursun aklına burdaki olumlu olan herşeyi getir emin ol başarıcaksın :16:

merhaba canım öncelikle sen ve diğer yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz iyiki geldiniz burayı bulan bu dertten kurtuluyor Allah ın izniyle..
öncelikle otakıldığın yer için sana bir kaç resim koyayım canım yardımcı olacaktır inş.

Eki Görüntüle 622866 evet canım gördüğün gibi vajina dümdüz gitmiyor popo yönüne doğru gittiği için aşağı doğru hareket etmeniz gerek yoksa takılır elbet bu hususta dikkat ederseniz inş. iyi sonuçlar alacaksınız..

Eki Görüntüle 622867 buda dik duruş burdada popo yönüne doğru düz şekilde gidiyor canım yatttığında aşağı iteklicen düz durduğunda yine popo yöçnüne doğru düz iteklicen umarım yardımcı olmuşumdur:34:

tşk ederim canım inan çok yardımcı oldun bende günlerdir bu nere takılıyo diye canımı sıkıp duruyodum yanı orasında takılcak bişey yok diyosun

dün ancak 7buçuk cm alabildim yapabilirim değilmi dişimi sıkabilirsem

yaparsın elbet eğer işi kafanda bitirdiysen 7 cm çokkkk iyi süper canımmm sonuçta oraya birşeyin girdiğini biliyorsun bu yeterli değilmi olcak inşallah rahat ol aparat gibi düşün pnsi ozaman olur :34:

dün ancak 7buçuk cm alabildim yapabilirim değilmi dişimi sıkabilirsem

canımmm bn 5 cm aldım en fazlaa 10 diee sölemiştim ama boyu 10 du eni 5liktii öylee yendimm bnnn kafada bitirmenn gerekiooo acıyoo diee düşündüm hepp ilk girişte gercektenn acıoduu enn bastaa ama 2 haftaa kafar egzersizz yaptımm birlikte olmadan öncede bi 2 3 dklık aparatlaa yapıordum sonra üzerinee oturdum biraz basını sok sonraa geri cıkar tekrar biraz daha ileriyee doğru sokmaya calış iyicee ıkınnn o ilk girişi gectikten sonra kayıp gidio inan acıyoo diee odaklanmaaa...

kızlar hoşgeldiniz :))) inşallah vajiyi yenmek için attığınız bu adım size uğurlu gelir de kurtulursunuz. bizlere ne durumda olduğunuzu açık bir şekilde yaazarsanız daha iyi yardım edebiliriz.ilk sorulan dr muayenesi oldunuz mu anotomik bu durum sözkonusu değilse hemen başlayabiliriz :))

teşekkürler:) ben de uzun zamandır (evlendiğimden beri 3 aydır yan:)) siteyi takip ediyorum. hiç doktor kontrolü yaptırmadım. ilişkiye girebileceğimi hiç sanmıyordum ama burda okuduğum bir yazıdan sonra çok şey değişti. (2011 yılında bir kullanıcın nasıl yendiğini anlattığı bir yazı) fizyolojik bir sorunum olabilir diye düşünmüştüm o yüzden doktora gitmeyi düşündüm önce ama kesinlikle kontrole izin veremeyeceğimi de biliyordum:) o yüzden hiç gitmedim. neyse mum egzersizleriyle başladım ve yendim sayılır. artık eşimle deneme yapıyoruz. sadece alışmam zaman alıcak. hala zorlanıyorum çünkü. ama bu benim için imkansızdı gerçekten. farkında olmadan bile insanlar birbirlerine yardım edebiliyor. çok teşekkürler

kızlar benle de ilgilenin lütfen yardimlarinza ihtiyacım var

canım basaracaksın merak etme benim 12 senem boşa geçti ve 1.5 günde yendim...

mrb başkabahar; insan burda okuduklarıyla kesinlikle cesaretleniyor:))

kesinlikle canım ne güzel en azından erken farketmişsiniz ben basta muayene olamadım bir çok sey yasadım basta esim de üzülüyordu sonra 2 çocuk derken alıştık herhalde, bir ayagım duz kalas gibi yatakta sadece ucu giriyor sonunda burayı okuyunca gittim hemen yendim 34 yasında yeni gelin oldum :)))))balyındayız...

canım basaracaksın merak etme benim 12 senem boşa geçti ve 1.5 günde yendim...

kesinlikle canım ne güzel en azından erken farketmişsiniz ben basta muayene olamadım bir çok sey yasadım basta esim de üzülüyordu sonra 2 çocuk derken alıştık herhalde, bir ayagım duz kalas gibi yatakta sadece ucu giriyor sonunda burayı okuyunca gittim hemen yendim 34 yasında yeni gelin oldum :)))))balyındayız...

canım senin adına çok sevindim inşallah allah bi gün banada bu duyguyu yaşamayı nasip eder bende 5 yıllık evliyim biraz önce 2 parmak egzersizini denedim çok zorlandım gene ama başardım sonra aparat denedim onu yapamadım hafif yanma var şu anda moralım bozuldu aparatı yapamayınca

canım senin adına çok sevindim inşallah allah bi gün banada bu duyguyu yaşamayı nasip eder bende 5 yıllık evliyim biraz önce 2 parmak egzersizini denedim çok zorlandım gene ama başardım sonra aparat denedim onu yapamadım hafif yanma var şu anda moralım bozuldu aparatı yapamayınca

ahımsa sudenaz sizdemi yeni gelinsiniz merak ettim

ben parmak egzersizinde daha çok zorlandım nedense. aparat daha kolay geldi. ama dediğin gibi yanma bende de oluyordu. ama biraz sabretsen geçiyor. ben buraya yendiğim zaman üye oldum. evlendiğim ilk günler de fazla önemsemedim kendimi hazır hissedince olur heralde dedim. vaji olabileceğimi hiç düşünmemiştim. denemeler sonuç vermeyince paniğe kapıldım resmen devamlı ağlama krizleri insana çok ağır geliyor. netten araştırmaya başladım. bisürü sitede dolaştım en sonunda bi akşam eşimle birlikte bakarken foruma rastladık. bi kaç yazıyı okudum ve ertesi gün direk mum egzersizine başladım. ama çok inat ettim. 3. günde 8 cm mumu alabildim :) insan inanamıyor valla. ama eşimle denemeler kolay olmadı. mumu aldım ama p..s i alamadım baya bir süre (1 ay kadar sanırım) en sonunda bir pozisyonda başarabildim. şimdi alışma denemeleri yapıyorum. umarım bi gün hoşuma da gider:)) ama insan başardığı zaman hoşuna gitmiş ya da hiç birşey anlamamış bi önemi olmuyor. o mutluluk herşeye bedel bence. çok uzattım:)

Kaç cm di ben ilk 3 cm felan la denedim yönünde doğru olması önemli nefesini ayarla ve ikinarak it içeriye olmayacak diye hiç düşünme ilk yanar ertesi gün kolay olur moralini bozma yapabilirsin :))))))))))

ben parmak egzersizinde daha çok zorlandım nedense. aparat daha kolay geldi. ama dediğin gibi yanma bende de oluyordu. ama biraz sabretsen geçiyor. ben buraya yendiğim zaman üye oldum. evlendiğim ilk günler de fazla önemsemedim kendimi hazır hissedince olur heralde dedim. vaji olabileceğimi hiç düşünmemiştim. denemeler sonuç vermeyince paniğe kapıldım resmen devamlı ağlama krizleri insana çok ağır geliyor. netten araştırmaya başladım. bisürü sitede dolaştım en sonunda bi akşam eşimle birlikte bakarken foruma rastladık. bi kaç yazıyı okudum ve ertesi gün direk mum egzersizine başladım. ama çok inat ettim. 3. günde 8 cm mumu alabildim :) insan inanamıyor valla. ama eşimle denemeler kolay olmadı. mumu aldım ama p..s i alamadım baya bir süre (1 ay kadar sanırım) en sonunda bir pozisyonda başarabildim. şimdi alışma denemeleri yapıyorum. umarım bi gün hoşuma da gider:)) ama insan başardığı zaman hoşuna gitmiş ya da hiç birşey anlamamış bi önemi olmuyor. o mutluluk herşeye bedel bence. çok uzattım:)

sence hangi pozisyonda kendimizi daha rahat hissedebiliriz

3,5yil sonra çok vakit kaybettim ama çok yiprandimmm.... Bitti çok şükür bu sınavda gecti ... Sadece. 4-5 günde hemde bitti olmaz deme oradan bebekte çıkabiliyor unutma alisirsa hiç yanmıyor en son 14 cm oldu aparatimm olda oldu ...

Back
X