• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canım onuda denedim ama yapamadım tek parca olması lazım denemem için iki parmak yapamadımm,tabi denemeye devam edicemm İnşallah başarabilirim

Anladım canım, aslında kendine bir aparat oluşturabilirsin, iki parmak kalınlığında. Jelatini çok fazla sardığında (altlı, üstlü sarmalısın) sorun olmaz, kayma problemi yaşamazsın ezelcim. Ya da bu aparata prezervatif de geçirebilirsin, uç tarafını tutacağın için hiçbir sorun yaşamazsın.

Merhaba herkese bir yillik evliyim bende:( kafayi yemek uzereyim şuana kadar hep disardan takip ettim sizi ama lütfen bana FA yardimci olun:(( bir aydir cib poliklinigine gidiyoruz ve bana parmak egzersizi verdi ama kesinlikle yapamiyorum. Sanki bir duvar var resmen kemik gibi istiyorum Korka korka ama yok yapamiyorum nedir bunun sirri:((

Anladım canım, aslında kendine bir aparat oluşturabilirsin, iki parmak kalınlığında. Jelatini çok fazla sardığında (altlı, üstlü sarmalısın) sorun olmaz, kayma problemi yaşamazsın ezelcim. Ya da bu aparata prezervatif de geçirebilirsin, uç tarafını tutacağın için hiçbir sorun yaşamazsın.

Tamam deniycemm prezervatıfte iyi fikirmiş yarında hemen bu aparata geceyimm çok saol canım ya İnsallah kurtuldugum günüde yazıcam buraya :KK31:

Merhaba herkese bir yillik evliyim bende:KK43: kafayi yemek uzereyim şuana kadar hep disardan takip ettim sizi ama lütfen bana FA yardimci olun:KK43:( bir aydir cib poliklinigine gidiyoruz ve bana parmak egzersizi verdi ama kesinlikle yapamiyorum. Sanki bir duvar var resmen kemik gibi istiyorum Korka korka ama yok yapamiyorum nedir bunun sirri:KK43:(

Canım benim hosgeldin bende 2 yıllık evliyim ve senin gibiydim dokunamıyodum bile doktora fln gidemedim sadece burayı takip ettim..Ayna al eline ve incele girişine dokun kötü olabilirsin ama beynimizin yanıltması o dokun sürekli alış dokunmaya..kendini hazır hissettiğinde bebe yagı yada zeytin yagı sür parmagına hafiften sokmaya çalış.yapabilirsin canım bn yaptıysam sende yaparsın,bnm canım okadar tatlı ki dokunmayı bırak orama bakamıyodum bile ben.

Canım benim hosgeldin bende 2 yıllık evliyim ve senin gibiydim dokunamıyodum bile doktora fln gidemedim sadece burayı takip ettim..Ayna al eline ve incele girişine dokun kötü olabilirsin ama beynimizin yanıltması o dokun sürekli alış dokunmaya..kendini hazır hissettiğinde bebe yagı yada zeytin yagı sür parmagına hafiften sokmaya çalış.yapabilirsin canım bn yaptıysam sende yaparsın,bnm canım okadar tatlı ki dokunmayı bırak orama bakamıyodum bile ben.
Evt okudum senide:( çok şapşalca ama ben parmagimi neyone iticegimi bilmiyorum sanirim. Bakiorm aynada vajina girişinde düz ittinmi et var gitmiyor. Vajina girişinde anus bölgesine doğru mu iticem acaba bilmiorumki valla kafayi yicem çünkü parmagimj düz itince gitmioki biyere:( valla çok komik ya ama durumum boyle:(((

Basari öyküm...2013 yilinda severek evlendim.ilk gece ile ilgili kimseyle konusmadim.nasil yapicam ne olucak diye sadece bir beyaz pazen bez alindi ve verildi altina ser diye...daha once ablam evlenmis ve sorunlu bir gece gecirmisti yine yakin arkadasim 1 yil yapamamisti ve bekar olmama ragmen anlatmaktan geri kalmamislardi.bilinc altinda korku vardi.banyo yaparken bile dokunamazdim.herkezden fakli oldugunu dusunur ve bunu ilk gece esim farkedip beni birakacagini falan filan...dugun gecesi geldik o yorgunlukla yattik daha sonra 3 gun sonra penisin hepsini aldim ve 1 bucuk yil boyuncr birdaha yapamadim.zevk cinsellik derya deniz bir sekilde esimin zevki goruluyordu ama?bebek sorulari ilk gunden baslamisti zaten.1 yil sonunda doktora gitmeye karar verdik ozelde kadin dogumcu iliskiye girememi okadar sasirdiki anlatamam ne diye bekledin bu kadar diye bide azar isittim.aglamaktan helak oldum.muaye etti ve kalin kizlik zarin var 3 kez dene olmassa gel alalim dedi buda doktor iste.tum.psikolojim bozuldu.yapamazken bide kalin kizlik zarim cikti.beni psikiyatr gonderdi.adam bakti dediki aglama 8 yil yapamayan var gec kalmissin ama olur parmak egzersizi yap dedi yolladi.o hastaneden bi ciktim agla agla bittim.eve geldim direk int actim sonra bu form tum oykuleri okudum egzersizlere basladim hergun daha iyiye gittim.es denemeleri yaptim penisi icime almalar falan derken ben artik yapiyordum kasilmadan hatta cocuk denemeleri bile basladik bu ay yani kisacasi ben yapamiyorum yok kizlar ben yapicam var ....

Evt okudum senide:KK43: çok şapşalca ama ben parmagimi neyone iticegimi bilmiyorum sanirim. Bakiorm aynada vajina girişinde düz ittinmi et var gitmiyor. Vajina girişinde anus bölgesine doğru mu iticem acaba bilmiorumki valla kafayi yicem çünkü parmagimj düz itince gitmioki biyere:KK43: valla çok komik ya ama durumum boyle:KK43:((

Bende senin gibiydimm malesef bilmiyoruz işte ama öğrenmek bizim elimizde..ıkındıgında gördüğün minicik bi delik var o deliğe parmagını soktuktan sonra asagı doğru itceksin..minicik değil aslında yani biz öyle sanıyoruz hiç bişey girmez gibi hissediyosun ama giriyo kocaman bebek kafası cıktıgını düşün ve incelemekle işe basla canım ayna al eline incele sonra serce parmakla devam et gelişmeleride buraya yaz

Basari öyküm...2013 yilinda severek evlendim.ilk gece ile ilgili kimseyle konusmadim.nasil yapicam ne olucak diye sadece bir beyaz pazen bez alindi ve verildi altina ser diye...daha once ablam evlenmis ve sorunlu bir gece gecirmisti yine yakin arkadasim 1 yil yapamamisti ve bekar olmama ragmen anlatmaktan geri kalmamislardi.bilinc altinda korku vardi.banyo yaparken bile dokunamazdim.herkezden fakli oldugunu dusunur ve bunu ilk gece esim farkedip beni birakacagini falan filan...dugun gecesi geldik o yorgunlukla yattik daha sonra 3 gun sonra penisin hepsini aldim ve 1 bucuk yil boyuncr birdaha yapamadim.zevk cinsellik derya deniz bir sekilde esimin zevki goruluyordu ama?bebek sorulari ilk gunden baslamisti zaten.1 yil sonunda doktora gitmeye karar verdik ozelde kadin dogumcu iliskiye girememi okadar sasirdiki anlatamam ne diye bekledin bu kadar diye bide azar isittim.aglamaktan helak oldum.muaye etti ve kalin kizlik zarin var 3 kez dene olmassa gel alalim dedi buda doktor iste.tum.psikolojim bozuldu.yapamazken bide kalin kizlik zarim cikti.beni psikiyatr gonderdi.adam bakti dediki aglama 8 yil yapamayan var gec kalmissin ama olur parmak egzersizi yap dedi yolladi.o hastaneden bi ciktim agla agla bittim.eve geldim direk int actim sonra bu form tum oykuleri okudum egzersizlere basladim hergun daha iyiye gittim.es denemeleri yaptim penisi icime almalar falan derken ben artik yapiyordum kasilmadan hatta cocuk denemeleri bile basladik bu ay yani kisacasi ben yapamiyorum yok kizlar ben yapicam var ....

Darısı basıma diyimm bende 2013te evlendimm canımm..evet bebek demeye basladılar etraftan haklılar evet ama takmıyorum kafama.Çok zor bi süreç yasamayan bilemez valla İnşallah yenmek isteyenlerde en kısa zamanda yener de kurtulurlar tabi bende :(

Âmin
Bende öyle olmustum tam eş denemesi yapıcakken hasta oldum,adet süresince beynimi rahatlattım adetim bittikten sonrada gercekten beynimdeki olumsuzlukların bi kısmı gitmişti parmak egzersizlerini tamamladım şimdi yine eş denemesi yapcamm geç olsun güç olmasın
bu kadarı bile o kadar rahatlattı ki beni. Sanki Dünyalar benim oldu. En kısa zamanda Rabbim bu illetten tamamen kurtulmamızı nasip eder inşallah.

B
ne kadar sürede hallettiniz. Ben hızlı mı gittim bilemedim ama kendimi hazır hissettim. Umarım sonradan bi sıkıntı oluşturmaz

Bende senin gibiydimm malesef bilmiyoruz işte ama öğrenmek bizim elimizde..ıkındıgında gördüğün minicik bi delik var o deliğe parmagını soktuktan sonra asagı doğru itceksin..minicik değil aslında yani biz öyle sanıyoruz hiç bişey girmez gibi hissediyosun ama giriyo kocaman bebek kafası cıktıgını düşün ve incelemekle işe basla canım ayna al eline incele sonra serce parmakla devam et gelişmeleride buraya yaz
Bak kafam yine karisti:( neyse biraz daha ugrasayim yazicam inş. Dua edin bana

4 ay surdu yenmem ama bu sure ertelemden dolayi egzersizleri ben cok cabuk yaptim yani zorlanmadan parmak mum es denemesi yaptim zamanimi peniste harcadim ertelemessen 1 haftada hallolacak bisey

Kizlaaaarrr yendimmmm benn yendimmm yaaa inanamiyorum bu lafi hic sevmiyorum ama bu kadar miymiss ne aci ne batma hic biseyy yokk sadece inanin hala inanmiyorum esim sonuna kadar girmis ama hissetmedim bile yalan soyluyosun girmedi dedim vaallaa girdi bebegim dedi bi cikardi kan geliyo benden kalkip oynadik resmen yaa esimin gozlerinde o mutlulugu gormeye deger inanin hic birsey yokk korkmayin inanin yeter ki ben inanmiyodum deniyelim hayatim her zaman deniyelim dedim tamam canim deniyelim dedi ve ilk denemede yarisini aldim sonra cikardi tekrar yarisini aldim ve biraz daha ilerledik ben daha gircek zannediyorum megerse hepsi girmiss Allah bu mutllulugu hepinize yasatsin sonra ben inanamayinca tekrar deniyelim dedim kanamam durdu denedik esim gitgel yapti yavas yavas sonra hizlandi hic bi aci yok kendimi saldim resmen icime bosaldi cok guzel bir duygu Allahm hepinize yardim etsin ins.

Napıyım beyaz eldiveni canım parmagamı takayım yoksa baska bişeyemi geçirsemm bilemedimm
Kullandığın aparatı geçirebilirsin canım, aparatin küçükse, eldivenin serçe parmağını tak, aparatin büyükse eldivenin orta parmağını tak..
Tabi canım parmağını dokunmak istemezsen eğer eldiveni kendi parmağına da takabilirsin :KK5:

Aci yok kizlar yaaa gercekten beyninizin buna inanmasi lazim hafif bi batma oluyo sadece tek parmagi alan p..si kesinlikle alir buna inanin bi kere oraya birsey girebiliyo esniyo tek parmaginizi soktugunuzdaa duydugunuz batma hissi var yaa onun aynisi baska hic birseyy yokk ne aci ne siddetli kanama guvenin kendinize hele hele bebek isteyen arkadaslar bunu bebeginiz icin yapabilir siniz bencee

Kizlaaaarrr yendimmmm benn yendimmm yaaa inanamiyorum bu lafi hic sevmiyorum ama bu kadar miymiss ne aci ne batma hic biseyy yokk sadece inanin hala inanmiyorum esim sonuna kadar girmis ama hissetmedim bile yalan soyluyosun girmedi dedim vaallaa girdi bebegim dedi bi cikardi kan geliyo benden kalkip oynadik resmen yaa esimin gozlerinde o mutlulugu gormeye deger inanin hic birsey yokk korkmayin inanin yeter ki ben inanmiyodum deniyelim hayatim her zaman deniyelim dedim tamam canim deniyelim dedi ve ilk denemede yarisini aldim sonra cikardi tekrar yarisini aldim ve biraz daha ilerledik ben daha gircek zannediyorum megerse hepsi girmiss Allah bu mutllulugu hepinize yasatsin sonra ben inanamayinca tekrar deniyelim dedim kanamam durdu denedik esim gitgel yapti yavas yavas sonra hizlandi hic bi aci yok kendimi saldim resmen icime bosaldi cok guzel bir duygu Allahm hepinize yardim etsin ins.

Ayyy çok sevindimmm yasadıgın mutlulugu tahmin edebiliyorum :KK55: darısı basıma inşallahh dua et bana da nasıl başardın bide egzersiz fln yapmısmıydın canımm

Back
X