E Evremm93 Aktif Üye Kayıtlı Üye 26 Şubat 2018 63 20 38 31 1 Mart 2018 Konu Sahibi Konu Sahibi frederick #101 pissa .!.: Evet tam birleşme olmadan üzerine boşalma ile oldu. Genişletmek için tıkla... Bi seferde mi hamile kaldınız acaba bu şekilde bende vajiyim ve bu şekilde bi durum bende oldu bikaç kere hemde hamile kalmak istiyorum
pissa .!.: Evet tam birleşme olmadan üzerine boşalma ile oldu. Genişletmek için tıkla... Bi seferde mi hamile kaldınız acaba bu şekilde bende vajiyim ve bu şekilde bi durum bende oldu bikaç kere hemde hamile kalmak istiyorum
G glsrn2704 Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2022 5 0 6 45 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi frederick #102 7 aylık evliyim Dr gittiğim halde yenemedim eşim çok anlayışlı fakat bu durumdan ben çok rahatsızım nasıl yenebilirim yardımcı olurmusunuz
7 aylık evliyim Dr gittiğim halde yenemedim eşim çok anlayışlı fakat bu durumdan ben çok rahatsızım nasıl yenebilirim yardımcı olurmusunuz
G glsrn2704 Üye Kayıtlı Üye 23 Şubat 2022 5 0 6 45 23 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi frederick #103 Nasıl yendiniz acaba lütfen yardımcı olurmusunuz
N Nithan Üye Kayıtlı Üye 14 Ekim 2023 54 7 6 24 28 Mart 2024 Konu Sahibi Konu Sahibi frederick #104 frederick .!.: vajili olup, bu halde hamile kaldım ve normal doğum yapmayı çook istiyorum.acaba zorlanır mıyım? geçirmiş birileri var mı bu durumu? Genişletmek için tıkla... Birleşme sırasına herhangi bir kayganlaştırıcı ya da bebek yagı kullandınız mı bende yarım birleşme yaşıyorum ve içine boşalıyor ama bebek yagı kullanıyoruz gebe kalamıyorum nedeni bebek yagı mı bilmiyorum
frederick .!.: vajili olup, bu halde hamile kaldım ve normal doğum yapmayı çook istiyorum.acaba zorlanır mıyım? geçirmiş birileri var mı bu durumu? Genişletmek için tıkla... Birleşme sırasına herhangi bir kayganlaştırıcı ya da bebek yagı kullandınız mı bende yarım birleşme yaşıyorum ve içine boşalıyor ama bebek yagı kullanıyoruz gebe kalamıyorum nedeni bebek yagı mı bilmiyorum