Vajinismus sınavı

Vee başardım . Çok mutluyum hemde doktor vs. Gitmeden . Buraya başardım yazmayı çok bekledim .

Tebrik ederim nasıl bir deneyimdi ? :)
Merhaba çok teşekkür ederim. Evet profiline baktım sanırım fake hesap değilsin Çünkü burada ciddi bir problem var gerçekten dalga geçilmesini istemem. Gelelim asıl meseleye. Ben 3 yıllık evliyim. Daha 2 hafta kadar oldu yenelim. Evde kitap ve aparatla yendim. Kitap var vajinismusu anlatan onu okudum ruhen kendimi alistirdim . Daha sonra kitapta belirtilen aparatlara başladım. İlk kulak çöpü denemem de sevinçten çığlık attım komik ama gerçek. Çünkü vajinama bile dokunamiyordum. Daha sonra tampon egzersizine başladım. Onu da yapınca dilatore geçtim. Boy boy olan var hani şimdi isim vermeyim reklam falan olmasın. Parmak egzersizi yapamıyordum o sebepten dilatör aldım. Önemli nokta kendini asla kasma bacakları serbest bırak dilatör egzersizi yaparken. Ve ilişkiye girerken. Hafif ıkın. Zaten sonrasında rahatlıkla giriyor. Öyle krem sürdüm yağ vs. Geç onları yeterince ıslanınca hiçbirine gerek kalmıyor. Ben doktora bile gitmeyi düşündüm ama hipnoz vs. Olanlar acayip uçuk rakam istedi. Sormak istediğin olursa sorabilirsin. Ama egzersiz şart ve unutma asla kanama acı ağrı yok bunu aklında çıkarmalisin. Ben evde kendi kendime ağrı yok acı yok diyerek dolaştığını biliyorum çünkü beynine onu kabul ettirmeklisin. Düşün eşim yaptiginda içeri girdi dedi ağladım inanmadım rahatlayim diye beni kandırıyorsun dedim o kadar hissetmedim.

Bende vajiyi yenenlerdenim ve süreç aslında hem yorucu hem yıpratıcı doktora gitmedim kendimin yenebileceğimi düşündüm ve burada vajinismus yaşayan tüm arkadaşlara yardım edebilirm

Ben de vajinusmusum. 4 aydır denemelerimiz oluyor. Parmak egzersizleri yapıyorum. Eşli denemelerde yarıya kadar giriş yapabiliyoruz. Hatta son denemede yarıyıda geçtik. Ne kanama ne başka bişi var. Hiç şakır şakır kanayanda duymadım valla. Siz korkmayın çalışmalarınıza devam edin. Ne kadar çok çalışırsanız ne kadar çok denerseniz daha fazla ilerleme yaşıycaksınız. Çok az kaldığını düşünüyorum ben kendi adıma inşallah Kısa zamanda güzel günlere kavuşmanızı dilerim

Ben 1 damla bile kanamadım hanımefendi ne şakır şakır kanaması? her vücut farklıdır. Korkutmayın kendinizi böyle ne yapıyorsunuz?

Merhaba canım yendinmi acaba

4 aydır vajinusmusum. 4 aydır neler neler denedik ama her hangi bir kanama olmadı. Bir iki gün önce yendim vajinusmusu şu an normal ilişki denemelerindeyiz ama hala bir kanama yok illa olcak diye bir şey yok yani

Merhaba herkese. Cok uzgunum yardim istiyorum:/ Ben yaklasik 2 ay once evlendim. Esimin de ilk iliskisi olacakti benim de. Ilk uc gun vucutlarimizi tanimak birden olaya girmemek adina yavaa davrandik. Sadece on sevismeler yaptik. Sonra ilk denememizde penis arkaya dogru kaydi ve bosalma oldu. Ikincisinde de ayni sekilde. Ilk ikide ben hic korkmamistim kasilmamistim. Ama ucuncude bacaklarim titremeye basladi. Esimin penisi vajimama degdigi anda midem bulandi. Olmadi. Daha sonraki denemelerimizde de hep yerini yanlis biliyoruz endisesiyle esim cok ilerlemedi. Bu arada ben artik gerilmeye korkmaya basladim. Su anda durumum su sekilde: Penis vajinaya degdiginde mide bulantisi oluyor. Ama korkma itme yok. Size sunlari danismak istedim 1-penis vajinaya degince midesi bulanan var miydi aranizda 2-ben korku hissetmiyorum ama bi keresinde biraz aci hissedip sescikarmistim. Esim de aciyacak diye korkup itmeyi birakti. Acaba bu yanlis mi? Yani itmesi mi gerekir acisa da? Esim acisiz olmaai gerektigini dusunuyor ve aciyimca itmiyor. 3-ankarada bu is icin psikolog oneriniz var mi? Cevaplarsaniz cok sevinirim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…