- 28 Mart 2020
- 21.791
- En iyi cevaplar
- 1
- 66.625
- 598
- Konu Sahibi Assrevvyaa
-
Yenmişsiniz hamileymişsiniz tebrik ederimanladım canım, çok teşekkürler. ama sanırım korktuğumuz gibi bi acı değil 4. de sadece baskı oluyo demişti bi arkadaş. umarım yeneriz hepimiz
Vee başardım . Çok mutluyum hemde doktor vs. Gitmeden . Buraya başardım yazmayı çok bekledim .Merhabalar bende yeni üye oldum. Buradaki bilgiler harika birbirine yardımcı olan insanlar var. Bende senin gibiyim ama şuan evde kitapla yenmeye çalışıyorum. Vajinama bile bakamazken şuan kulak çöpü egzersizindeyim ve kasilmadan içeri alabiliyorum. Daha egzersizlerim var. Ayrıca öyle kan akma falan olayı neden biliyor musun. Şöyle düşün sen kendini kasiyorsun ve eşinde zorluyor yapmak için. Sence de acımaz ve kanamaz mı ? Oradan tatlı bir bebiş çıkarken bişey yok onu yaparken mi bişey oluyor. Suç bizim değil bugüne kadar bize yanlış bilgi veren kişilerin. Emin ol kitabı okuduktan sonra daha da rahatladım. İnan ki başarabilirsin. Yeter ki kafandan aciyacak duygusunu çıkarmaya çalış bide kegel egzersizleri yap çok işe yarıyor.
Tebrik ederim nasıl bir deneyimdi ? :)Vee başardım . Çok mutluyum hemde doktor vs. Gitmeden . Buraya başardım yazmayı çok bekledim .
Merhaba çok teşekkür ederim. Evet profiline baktım sanırım fake hesap değilsinTebrik ederim nasıl bir deneyimdi ? :)
Bende vajiyi yenenlerdenim ve süreç aslında hem yorucu hem yıpratıcı doktora gitmedim kendimin yenebileceğimi düşündüm ve burada vajinismus yaşayan tüm arkadaşlara yardım edebiliaynne
Kaç günde bittiReyyan özcan temizkan canim doktorum
Merhabalar iyi geceler yeni üye oldum umarım dogru yere paylaşım yapıyorum dur onbeş aylık evliyim vajinismus hastasıyım bu sorunu atlatan arkadaşlar varsa nolur bana yardım edin ilişki olduktan sonra öyle şakır şakır kanama oldumu dayanamayacağınız ağrı oldumu sonra ne oldu nasıl oldu bi yol gösterin lütfen parmak egzersizleri yapamıyorum psikolog desteği aldım işe yaramadı vajinismus alanında doktorlarla görüştüm hem ildışındalar hem çok pahalı lar bende bu siteye geldim cesarete destege ihtiyacım var düşündüm ki beni benim gibi olanlar anlar yenenler evde nasıl yandiniz nolur yardım edin...
2 gun 4 seanstaKaç günde bitti
En yüksegi 5.evre benimki 4. Evreydi. Reyyn hocaya güveninBende 2 günde 4 seans aldım ama iyileşmedim henüz sizin ağır değildi sanırım
Ben 1 damla bile kanamadım hanımefendi ne şakır şakır kanaması?Merhabalar iyi geceler yeni üye oldum umarım dogru yere paylaşım yapıyorum dur onbeş aylık evliyim vajinismus hastasıyım bu sorunu atlatan arkadaşlar varsa nolur bana yardım edin ilişki olduktan sonra öyle şakır şakır kanama oldumu dayanamayacağınız ağrı oldumu sonra ne oldu nasıl oldu bi yol gösterin lütfen parmak egzersizleri yapamıyorum psikolog desteği aldım işe yaramadı vajinismus alanında doktorlarla görüştüm hem ildışındalar hem çok pahalı lar bende bu siteye geldim cesarete destege ihtiyacım var düşündüm ki beni benim gibi olanlar anlar yenenler evde nasıl yandiniz nolur yardım edin...
Merhaba canım yendinmi acabaMerhabalar iyi geceler yeni üye oldum umarım dogru yere paylaşım yapıyorum dur onbeş aylık evliyim vajinismus hastasıyım bu sorunu atlatan arkadaşlar varsa nolur bana yardım edin ilişki olduktan sonra öyle şakır şakır kanama oldumu dayanamayacağınız ağrı oldumu sonra ne oldu nasıl oldu bi yol gösterin lütfen parmak egzersizleri yapamıyorum psikolog desteği aldım işe yaramadı vajinismus alanında doktorlarla görüştüm hem ildışındalar hem çok pahalı lar bende bu siteye geldim cesarete destege ihtiyacım var düşündüm ki beni benim gibi olanlar anlar yenenler evde nasıl yandiniz nolur yardım edin...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?