Vajinismus sınavı

Egzersiz yapmadan yenebilen var mı bunu
egzersiz olmadan yenenlere hiç denk gelmedim, önce kendi baş parmağınız,son eşinizin baş parmağı,sonra orta parmak falan böyle yaptırmıştı psikiyatri.ama aynısını evde kendinizde yapabilirsiniz,ben deneyimlerimi paylaşırım. 9 ayda yendim.beyaz eldiven kullanın aşırı etkili bişey,kan gelmiyo korkmayın acıda yok.

Arkadaşlar ben vajiyi yendim hikayemi yenenler blogunda paylaştım. Yenemeyen yardım isteyen arkadaşlara sonuna kadar yardımcı olurum bu hastalık destek ve istekle yenilir

Merhaba vajinismusu yendinizmi yenmediyseniz yenen biri olarak size anlatabilirim

Mrba blogunuza nasıl uşaşablirim

Merhaba! Ben 8 aydır deniyorum yenemiyorum varmı bi öneriniz ?kendim denerken sorun yok eşli denemelerde vucudum geri itiyo eşimi giriş yapamıyoruZ.

Merhaba

Bende 11 aylık evliyim ve bu sorunu 1 buçuk ay önce yendim. Bu hastalığın belirli aşamaları var. Denemeden kastım eş değil ilk başta aparat olarak. Aparatla tam olarak barışınca aparatı eşinin denemesi gerek. Şimdi sen kendin aparatı denerken rahatsın çünkü kontrolü sende acırsa duruyorsun hemen ama eş denemesin de tedirgin oluyosun çünkü sen kontrol etmiyorsun. Eğer aparatta hiçbir sorun yaşamıyosan aparatla kayganlaltorıcı ve anestol krem karıştırıp sür ve aparatı eşin hareket ettirsin dışarıdan müdahaleye alışman gerek. Ama eşine söyle acıdığında dur dediğinde dursun onun dışında aparatı ileri geri haraket ettirsin bir süre sonra bunada alışacaksın inan. Buna başlarken aparatın bile girmeyeceğini sanıyorduk değil mi. Ama giriyor emin ol eşinde girebilecek. Aparatla eşinin hareketine alışınca eşinle denemeye geçin ve ilk 1 ay vajinan eşinin penis inin şeklini alıp rahat edene kadar eşin prezervatif üzerine kayganlaltorıcı ve anestol sürsün. Anestol hafif uyuşturup orayı artık alıştırıyor ve sonra hepsi bitiyor. Aparata alışana kadar her gün eşinle yaptıktan sonra 1 er gün arayla sürekli yapın. Yani yensen bile ertesi gün yapanayabilirsin çünkü psikoloji ile vücudun 1 gün sonra çok yenibişey olduğu için ertesi gün yine zorlanıyo. Sıkın dişinizi 1 ay ve deneyin sürekli. Evde durun biraz dışarı çıkmayın gerekirse. Bu psikolojiyi ve evliliği ne yazık ki derinden etkileyen bir konu erteleme yapmadan denemek gerekir vajina penise alışmalı. Yoksa 1 defa olup 5 gün sonra deneyelim deyince yine zorluk yaşanabiliyor. Kafana takılan bişey varsa bana yazabilirsin

canım sana bir şey sorabilir miyim, 2, 3 ve dördüncü aparatlar arasında hissiyat ve acı olarak bi fark var mı?

Ben doktora gittim kadın doğuma. Kızlık zarın nırmal yerinde bence vajinismusta değilsin dedi. Ben 1 ay yapamadım. Sonra nefes ve ıkınma egzersizini ilişki esnasında denedim cuk diye girdi. Ne kanama geldi ne acıdı. Daha sonralardan emla krem sürdüm daha kolay oluyordu.

anladım canım, çok teşekkürler. ama sanırım korktuğumuz gibi bi acı değil 4. de sadece baskı oluyo demişti bi arkadaş. umarım yeneriz hepimiz

Korkma yenilmeyecek bişey değil. Herkes derdi ben yenersem herkes yener. Gerçekten bende öyle diyorum şimdi. 4 numaralı aparat başta zorlar ama lütfen ihmal etmeden akşamları 15 dakikanı ayır yavaş yavaş acele etmeden bol anestol sürerek dene kısa sürede oluyor gerçekten. Bu arada anestolü aparatın üstüne de sür mutlaka kayganlaştırıcı ile beraber canım

tamamdır canım, pes etmicem. ikinci aparatı alana kadar 3 senem gitti. asla olmayacak sanıyordum, şimdi kayıp gidiyor. dördüncünün de öyle olacağını günü iple çekiyorum <3 bunu birkaç günde başaran bile varmış. aslında tamamen istemeye ve alışmaya bağlı galiba. bi de bebek arzusu çok körüklüyo hevesimi :) çok teşekkürler desteğin için.

Evet yıpratıcı bir süreç bende 10 ay çektim bu hastalığı. Olacak merak etme aparat sert geliyorsa sargı bezini ya da peçeteleri istediğin boyutlarda sarıp üstüne prezervatifi geçirmeni tavsiye ederim. Aparat sert olduğu için acıtabiliyor.

Evet ben olmuyo diye bişey denemezdim. Ama aparatları kısa sürede yaptım sadece 4 zorlamıştı. Ama o da oluyor. Denerken kafanı oraya odaklama hatta televizyona falan bak derim. Acı hissini uzaklaştır kafandan. Allah, kısa sürede yenip bebeğini kucağına almayı nasip etsin sana ve tüm arkadaşlara :) Yılmak yok akşamları 15 dakika ayırsan bile yeter

4. Aparatla aşırı acım oluyor dayanamıyorum hatta geçen azcık içerdeyken kanama oldu ben de bıraktım. Ertesi gün tekrar denedim en küçük aparatla kanamam oldu.

4. Aparatla aşırı acım oluyor dayanamıyorum hatta geçen azcık içerdeyken kanama oldu ben de bıraktım. Ertesi gün tekrar denedim en küçük aparatla kanamam oldu.
uyuşturucu kullanmıyo musun canım. ben uyuşturucuyla dördüncüyü yarıya kadar sokmuştum. sonra uyuşturucunun etkisi geçince yarım saat acıdı ama o an bişey hissetmedim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…