Vajinismus sonrası gebelik korkusu..

Sipser

Guru
Kayıtlı Üye
25 Temmuz 2014
2.539
1.636
333
Merhaba , vajinismusu bir şekilde 4 sene sonra yendik .. buradaki arkadaşların dediklerinin çok faydası oldu öncelikle teşekkür ederim .. fakat bu arada tabi panik ataklar , anksiyeteler arttı :) yaşta oldu 35. Elbette bir çocuk düşünmek isteriz ama nasıl olur , ne sıkıntılar çıkar hem Pandemi hem bendeki panik atak beni nereye götürür bilemedim.bir de kan uyuşmazlığımız var . Açıkçası biraz dertleşmek istedim .. vereceğiniz tavsiyeler , deneyimleriniz var ise dinlemek isterim , çok teşekkürler şimdiden 🌸

Merhaba canım öncelikle bu illeti yendiğin için tebrik ediyorum 🤗 benzer süreçlerden geçiyoruz evliliğimin ilk ayları ben de bununla mücadele ettim. Çok şükür yendim yaşım 30 olunca bebiş de düşünmeye başladık

Merhaba , vajinismusu bir şekilde 4 sene sonra yendik .. buradaki arkadaşların dediklerinin çok faydası oldu öncelikle teşekkür ederim .. fakat bu arada tabi panik ataklar , anksiyeteler arttı :) yaşta oldu 35. Elbette bir çocuk düşünmek isteriz ama nasıl olur , ne sıkıntılar çıkar hem Pandemi hem bendeki panik atak beni nereye götürür bilemedim.bir de kan uyuşmazlığımız var . Açıkçası biraz dertleşmek istedim .. vereceğiniz tavsiyeler , deneyimleriniz var ise dinlemek isterim , çok teşekkürler şimdiden 🌸
Tebrik ederim vajinismusu yenmişsiniz. Eğer bebek istiyorsanız,ülkenin durumu da belli kaldıracak maddi gücünüz varsa bence düşünün. Ama psikolojik destek almanızı öneririm. Kan uyuşmazlığını da gebelik öncesi doktorunuz ile görüşün çözümü var

Back
X