Vajinismus sonrasi muayene

wemcain sprey alıcam onunla da deneyeceğim. 1i yaptım tamamen 2ye geçtim, 2 gündür 2 ile uğraşıyorum ama yarısı giriyor.

Ben her denediğim sıfırdan başladım ilk 1 sonra 2 sonra 3 sonra 4 yaptım 1. Dene yeni bugun kasların gevleşsin, o harfi çizzzz yana sağa sola ittir az az, sonra 2. Ye geç daha rahat olur senin için E elsa83

Oldunmu nasıl geçt
Kızlar merhaba şarjım bitti yazamadım size son ana kadar her an dönebilir durumdaydım tam 5saat bekledim aşırı kalabalıkti.iceriye girdim baktım boyutu dilatörlere göre çok çok ince ben yaparım dedim . Daha sonra çatala oturmak istemedim ama doktor burada daha rahat olur dedi geçtim ve kendim yapabilir miyim daha sonra size bırakayım dedim tamam dedi ve kası geçtikten sonra doktora bıraktım .pko kist hicbirsey yok Allah'a şükür tertemiz çıktı . Ve daha sonra d vitaminini sordum . Folik asit tavsiye etti . Onun haricinde amh değerimi sordu eşimin sperm değerini sordu hormonlarım temiz çıktı . Tuplerine baktırmak lazım dedi ben ise hemen rahim filmi çektirmek yerine klomen tedavisi istedim . Klomen tedavisi için adetimin 3gunu gelmen gerekiyor dedi bugün tekrar hormon testi yapılıyor prolaktin vs degerlerime bakilacak

Ohhh çokmiyi en azından çoğu şey temiz, klomende temzi çıkar inşallah Duymuştum onu 3. Günü gidildiğini

Mehrii34 yoncambenim pamuk musun nesin H a p p y

Biraz fazla stresliyim . Doktor denerken kasarim yaptırmam diye korktum . Doktor çok anlayışliydi daha önce Özel klinik e gitmiştim ve aşırı kendimi kasmis baktiramamistim . Ve 450lira ücret odemistim . Hiç ilgilenmemis dinlememisti . Sizce önce rahim filmi mi cektireyim

Kuzum gerek duyuldumu gerçekten bu rahim filmine.
Benim bakınca yumurtaliklarin temiz vajina duvar kalınlığında iyi demişti.
Gerek duymadı.

Aynı gün nasıl bütün apartları yapabildin bravo gerçekten. Ben1i yaptım ama 2. yarıda kalıyor, kesinlikle girmiyor daha fazla, sanki o kadar yol var orda daha fazla yok gibi
Aynı gün yaparsın canim korkma 1 ile 2nin arasında ne fark var ki neden korktun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…