- 9 Temmuz 2021
- 11.418
- 24.270
- 348
- Konu Sahibi Karacatiii
-
wemcain sprey alıcam onunla da deneyeceğim. 1i yaptım tamamen 2ye geçtim, 2 gündür 2 ile uğraşıyorum ama yarısı giriyor.Aslında var ama sen sanırım acır diye ittiremiyosun, ittirdiğini sanıyosum ama olmuyodur kesin.
Nezman apartları denersen 1.den başla sonra 2. Ye geç öylemi yapıyosun
Birde apartı düz ittirme p*poya doğru eğilimli ittir düz acır
Kızlar merhaba şarjım bitti yazamadım size son ana kadar her an dönebilir durumdaydım tam 5saat bekledim aşırı kalabalıkti.iceriye girdim baktım boyutu dilatörlere göre çok çok ince ben yaparım dedim . Daha sonra çatala oturmak istemedim ama doktor burada daha rahat olur dedi geçtim ve kendim yapabilir miyim daha sonra size bırakayım dedim tamam dedi ve kası geçtikten sonra doktora bıraktım .pko kist hicbirsey yok Allah'a şükür tertemiz çıktı . Ve daha sonra d vitaminini sordum . Folik asit tavsiye etti . Onun haricinde amh değerimi sordu eşimin sperm değerini sordu hormonlarım temiz çıktı . Tuplerine baktırmak lazım dedi ben ise hemen rahim filmi çektirmek yerine klomen tedavisi istedim . Klomen tedavisi için adetimin 3gunu gelmen gerekiyor dedi bugün tekrar hormon testi yapılıyor prolaktin vs degerlerime bakilacakOldunmu nasıl geçt
Ohhh çokmiyi en azından çoğu şey temiz, klomende temzi çıkar inşallahKızlar merhaba şarjım bitti yazamadım size son ana kadar her an dönebilir durumdaydım tam 5saat bekledim aşırı kalabalıkti.iceriye girdim baktım boyutu dilatörlere göre çok çok ince ben yaparım dedim . Daha sonra çatala oturmak istemedim ama doktor burada daha rahat olur dedi geçtim ve kendim yapabilir miyim daha sonra size bırakayım dedim tamam dedi ve kası geçtikten sonra doktora bıraktım .pko kist hicbirsey yok Allah'a şükür tertemiz çıktı . Ve daha sonra d vitaminini sordum . Folik asit tavsiye etti . Onun haricinde amh değerimi sordu eşimin sperm değerini sordu hormonlarım temiz çıktı . Tuplerine baktırmak lazım dedi ben ise hemen rahim filmi çektirmek yerine klomen tedavisi istedim . Klomen tedavisi için adetimin 3gunu gelmen gerekiyor dedi bugün tekrar hormon testi yapılıyor prolaktin vs degerlerime bakilacak
Rahim filmi konusunda kararsız kaldımOhhh çokmiyi en azından çoğu şey temiz, klomende temzi çıkar inşallahDuymuştum onu 3. Günü gidildiğini
Kızlar merhaba şarjım bitti yazamadım size son ana kadar her an dönebilir durumdaydım tam 5saat bekledim aşırı kalabalıkti.iceriye girdim baktım boyutu dilatörlere göre çok çok ince ben yaparım dedim . Daha sonra çatala oturmak istemedim ama doktor burada daha rahat olur dedi geçtim ve kendim yapabilir miyim daha sonra size bırakayım dedim tamam dedi ve kası geçtikten sonra doktora bıraktım .pko kist hicbirsey yok Allah'a şükür tertemiz çıktı . Ve daha sonra d vitaminini sordum . Folik asit tavsiye etti . Onun haricinde amh değerimi sordu eşimin sperm değerini sordu hormonlarım temiz çıktı . Tuplerine baktırmak lazım dedi ben ise hemen rahim filmi çektirmek yerine klomen tedavisi istedim . Klomen tedavisi için adetimin 3gunu gelmen gerekiyor dedi bugün tekrar hormon testi yapılıyor prolaktin vs degerlerime bakilacak
Kızlar merhaba şarjım bitti yazamadım size son ana kadar her an dönebilir durumdaydım tam 5saat bekledim aşırı kalabalıkti.iceriye girdim baktım boyutu dilatörlere göre çok çok ince ben yaparım dedim . Daha sonra çatala oturmak istemedim ama doktor burada daha rahat olur dedi geçtim ve kendim yapabilir miyim daha sonra size bırakayım dedim tamam dedi ve kası geçtikten sonra doktora bıraktım .pko kist hicbirsey yok Allah'a şükür tertemiz çıktı . Ve daha sonra d vitaminini sordum . Folik asit tavsiye etti . Onun haricinde amh değerimi sordu eşimin sperm değerini sordu hormonlarım temiz çıktı . Tuplerine baktırmak lazım dedi ben ise hemen rahim filmi çektirmek yerine klomen tedavisi istedim . Klomen tedavisi için adetimin 3gunu gelmen gerekiyor dedi bugün tekrar hormon testi yapılıyor prolaktin vs degerlerime bakilacak
Ya çok sevindim.Doktorunun anlayışlı biri olmasına ayriyeten sevindim. Bir dahaki sefere bütün kontrolü doktora bırak tamammi
Biraz fazla stresliyim . Doktor denerken kasarim yaptırmam diye korktum . Doktor çok anlayışliydi daha önce Özel klinik e gitmiştim ve aşırı kendimi kasmis baktiramamistim . Ve 450lira ücret odemistim . Hiç ilgilenmemis dinlememisti . Sizce önce rahim filmi mi cektireyimYa çok sevindim.Doktorunun anlayışlı biri olmasına ayriyeten sevindim. Bir dahaki sefere bütün kontrolü doktora bırak tamammi
Kuzum temiz çıktıysa bu kadar test neden yaptiriyorsun. Vitamin değerlerini iyi düzeyde tut. Bak temiz çıkmış. Birde henüz daha yeni deniyorsun.Streste büyük engel .Rahatlamaya bak
Kuzum gerek duyuldumu gerçekten bu rahim filmine.Biraz fazla stresliyim . Doktor denerken kasarim yaptırmam diye korktum . Doktor çok anlayışliydi daha önce Özel klinik e gitmiştim ve aşırı kendimi kasmis baktiramamistim . Ve 450lira ücret odemistim . Hiç ilgilenmemis dinlememisti . Sizce önce rahim filmi mi cektireyim
Tedbir amacıyla söyledi aslında klomeni boş yere kullanmış olma dediKuzum gerek duyuldumu gerçekten bu rahim filmine.
Benim bakınca yumurtaliklarin temiz vajina duvar kalınlığında iyi demişti.
Gerek duymadı.
Yaptır o zaman tatlım için rahat edecekseTedbir amacıyla söyledi aslında klomeni boş yere kullanmış olma dedi
Enfeksiyon yok dedi ama bilmiyorum fitili kullaniyimmi sizce yine deYaptır o zaman tatlım için rahat edecekse
Enfeksiyona ne dedi şimdi onu söyle bakim sen
Aynı gün yaparsın canim korkma 1 ile 2nin arasında ne fark var ki neden korktunAynı gün nasıl bütün apartları yapabildin bravo gerçekten. Ben1i yaptım ama 2. yarıda kalıyor, kesinlikle girmiyor daha fazla, sanki o kadar yol var orda daha fazla yok gibi
Fitili verdiyse kullan .Bol su içEnfeksiyon yok dedi ama bilmiyorum fitili kullaniyimmi sizce yine de
Fıtıl vermedi ama ben rica edip almıştım bir önce ki doktordanFitili verdiyse kullan .Bol su iç
Girmiyor kı denedim, 2 gündür 2yi, yarısı giriyor, imkansız gibi sonrası, acıyor.Aynı gün yaparsın canim korkma 1 ile 2nin arasında ne fark var ki neden korktun
Aynı gün yaparsın canim korkma 1 ile 2nin arasında ne fark var ki neden kors
Canım 2yi yaparken kendini kasiyorsun demek kioldun mu nasıl geçti?
Kabiz gibi ikin ittiriver beklemeGirmiyor kı denedim, 2 gündür 2yi, yarısı giriyor, imkansız gibi sonrası, acıyor.
Demek ki çok kasiyorsun acıması mümkün değil canimGirmiyor kı denedim, 2 gündür 2yi, yarısı giriyor, imkansız gibi sonrası, acıyor.
Girmiyor kı denedim, 2 gündür 2yi, yarısı giriyor, imkansız gibi sonrası, acıyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?