Vajinismus ve hamileyim

Cinar9185top

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2017
103
18
98
34
Merhaba yargılamazsanız sevinirim ilk hamileliğim vajinismus krn oldu 4 yasında evladım var sonra suan yine hamileyim bazı sorunlar oldu yenemedim hamileliği ilki çok zor oldu erken suyum geldi ölümle baş başa bıraktılar muyane olamadıgım in benim gibi durumu yaşayan varmı yine çok tedirgin ve streslitim vok korkuyorum

Benim 2. Hamileliğim bir kızım var babam vefat etti annem bizle yasıyor kardeşim hapiste falan vakit bulamadım tedavi için tekrar hamile kaldım vok korkuyorum ilkte suyum erken geldi hep yattım sonra sezeryan oldum ya bişey 8lursa düşüncesi beni öldürüyor.hani muayene olamıyorum alttan

Neden yargılayalım ki sizi sadece yardımcı olmak isteriz isterseniz psikolojik destek alın kolay şeyler yasamamışsınız anladığım kadarıyla kötüyü de düşünüp çağırmayın inşallah herşey yolunda ilerler sağlıkla alırsınız kucağınıza ben de stresli bir insanım yine engel olamıyorum kendime bebeğime zarar veriyo bu stres o yüzden mümkün olduğunca uzak kalmaya çalışmamız lazım stresten ne kadar zor olsa da

Gebe nasıl kaldınız vajinismusken?

Yani cinsel hayatınız var, muayene sıkıntı olmamalı bu durumda?

Alttan muayene olmak zorunda değilsiniz bence beni takip eden doktorum hep karından bakıyor

Korkularım çok başka hani bir anda erken dogum olursa zorla muayene zorlandım defalarca ozaman cık git eve dediler ölümle burun buruna kaldım hani olurda kendim gibi birini bulurum belki diye yazmak istedim

Korkularım çok başka hani bir anda erken dogum olursa zorla muayene zorlandım defalarca ozaman cık git eve dediler ölümle burun buruna kaldım hani olurda kendim gibi birini bulurum belki diye yazmak istedim
Belli bir doktora gidersiniz o doktorla da durumunuzu konuşursunuz elinden gelen yardımı yapar sizin için maddi imkanınız varsa özelde bir doktora gidin daha kolay olur bu dediğim hep aynı doktorla görüşmek açısından

Kaç haftalıksınıx hani olurda düşürme erken doğum diye düşündüm
19 haftalık hamileyim düşük tehlikem var kanamam oluyo ama ona rağmen karından bakıyor devlette kanama şikayetiyle gidince devlette vajinal bakıyor bazısı bazısı yine karından bakıyor

19 haftalık hamileyim düşük tehlikem var kanamam oluyo ama ona rağmen karından bakıyor devlette kanama şikayetiyle gidince devlette vajinal bakıyor bazısı bazısı yine karından bakıyor
Özel de baknıyolar evet ben ilk te hep devlete girmiştim suyum gelmişti 19 haftalıkken ille bakıcaz dediler bakamadılar su sızıntısı seni öldürür dediler o şekilde 39 haftaya kadar bekledim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…