- 14 Ağustos 2013
- 214
- 19
- 318
- Konu Sahibi Kartalice35
-
Banada yardım edermısınBen sana yardimci olabilirim bende 2yilin sonunda parmak egzersizyle yendim inan bana asla yapilmiycak bisey degil egzersiz
Yardım lutfennBen sana yardimci olabilirim bende 2yilin sonunda parmak egzersizyle yendim inan bana asla yapilmiycak bisey degil egzersiz
çapada hangi bölüm acaba?Merhaba arkadaşlar bende bu illeti 3 sene yaşadım ama aştım sonunda bakın üstüne gitmeyip tembelik ederseniz zamankaybından başka hiçbirsey geçmez elinize istanbulda ikamet edenleriniz varsa çapa tıp fakültesinde tamamen ücretsiz seanslar sayesinde asabilirsiniz grup terapileri verilmekte sadece bayanlar ve doktorlar bakın sakın çekinmeyin grup yazisini gorunce emin olun basari orani %98 aramizda 15 sene evli olup bu durumları yasayan arkadaslarimiz vardi simdi herbirimizin bebekleri var evlerinde ve bizler hala görusuyoruz detaylı bilgı isterseniz soru sorabilirsiniz
Pskiyatri bölümünün içinde pskonevroz ama once normal pskolog doktorlardan randevu alcksiniz onlar sevk ediyo piskonevroz bölümüne seanslar baslamistir bile bakin asla azınlık deilsiniz cok yogun taalebler var arkadaslarımızn cogu ozel kliniklerde bile tedavi olamanslar arşaluys kayır dunyaca unlu bir doktordur ve yaninda 5 tane doktor daha var cok ilgililer
İnşallah biran önce aşarsın bu sıkıntıyı canım bol bol dua edicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?