Vajinismus:(

Bide tamamen korkuyla alakalı bisey korktuğumuz için acıyor .yoksa normalde acıyan bisey degil

parmak egzersizi yapamıyorum denedim yapamadım

Ozaman dediğim gibi iyi bir doktor bul kendi şehrinde yoksa başka şehre git 3-4 günde hallediyorlar zaten. biraz pahali ama bende zar zor ödedim gittim yapacak birseyim yoktu. Derecen neymiş soylediler mi

hiç gitmedim doktora ama bana göre ileri derecede

Hiç aviyan bişey degil gerçekten korkulacak bişeyde yok bende bu durumu yasadım ama yendim üstüne üstüne gidin bu durumun gerçekten parmak egzersizinde göreceksin hiç bi acı yok

Ben de maalesef iki yıldır çekiyorum biz de çocuk için şırınga yöntemini bulabıldik eşim spermini şırınga yöntemiyle enjekte ediyor
O şırıngayı alıyorum dahası yokk

Ben de maalesef iki yıldır çekiyorum biz de çocuk için şırınga yöntemini bulabıldik eşim spermini şırınga yöntemiyle enjekte ediyor
O şırıngayı alıyorum dahası yokk

şırınga derken iğnemi batırıyorsunuz

İğne olan yerin iğnesini çıkarıp diğer ucuna yapıştırıyor eşim o ince kısmın hepsini içinize alabilirsiniz ama en önemlisi altnda yüksek yastık olacak ayakların yukarıya kaldıracaksın o pozisyon da çok rahat oluyor

2 aylik evliyim psikoloğa gidiyrm parmak tedavisi verdi yapiyrm siz nasil yendiniz yardm edin

Ben de sizin gibi korkiyordum.bir gun canima tak etti.boyle yasamak daha zor dedim.aciyacaksa da acisin simdi daha cok icim aciyor dedim.her seyi goze aldim.1 dk surdu acisi ve her sey olup bitmisti.bu kadar miydi dedim esime.inanamadim gercekten ama hepsi o kadarmis.inanilmax hafifledigimi hissettom.herseyi beynimizde buyutiyoruz bence.simdi 1.5 yasinda tatli bor oglum var ve normal dogurdum.ben bile hayret ettm kendime

Herşey kafad bitiyor evet bilincindeyim fakat rahat olamiyrm bacaklarim kitleniyr adeta sabahlari kafamd canlandırıyorm bukadar nolcak bsey olmaz diyrm aksam oluyr vazgeciyrm o cesarti bulamiyrm benim nzman kafama dank edecek ve sizin gbi yeter olacak diyecem

Aynı sıkıntıdayım bende. Zamana bıraktıkça daha da büyüyor sıkıntı.

Nkadar suredir yapiyrsunuz ve hangi asamadasiniz
Uzun zamandir yapiyorum 5ay oldu egzersizleri yapalim en son vibrator ile dneyeyim dedin ama olmuyor onlada asamadim serce parmak orta parmak isaret hepsni yapyrum 3 boguma kadr serce ve yuzuk parmak iki parmakta yapabiliyorum ama hala bu korkuyu aşamadım iliski boyutunda.

Hmm bnad dktr 2parmak 2bogum dedi daha yapmadim yapacam peki bu duruma dktrunuz n diyor?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…