- Konu Sahibi Kartalice35
-
Bence iyi bir doktora git. Ben parmak egzersizi olmadan yendim. kendim asla yenemezdim çok korkagimdir. Sende oyleysen mutlaka yardm al ama parmak egzersizi onermeyen bir doktor olsun.bilmiyorum derecen nasil belki oylede yenersin ama benm tavsiyem bu
Ozaman dediğim gibi iyi bir doktor bul kendi şehrinde yoksa başka şehre git 3-4 günde hallediyorlar zaten. biraz pahali ama bende zar zor ödedim gittim yapacak birseyim yoktu. Derecen neymiş soylediler miparmak egzersizi yapamıyorum denedim yapamadım
Ozaman dediğim gibi iyi bir doktor bul kendi şehrinde yoksa başka şehre git 3-4 günde hallediyorlar zaten. biraz pahali ama bende zar zor ödedim gittim yapacak birseyim yoktu. Derecen neymiş soylediler mi
Vakit kaybetmeden gidin derimhiç gitmedim doktora ama bana göre ileri derecede
Ben de maalesef iki yıldır çekiyorum biz de çocuk için şırınga yöntemini bulabıldik eşim spermini şırınga yöntemiyle enjekte ediyor
O şırıngayı alıyorum dahası yokk
Ben sana yardimci olabilirim bende 2yilin sonunda parmak egzersizyle yendim inan bana asla yapilmiycak bisey degil egzersiz
Merhaba arkadaşlar bende bu illeti 3 sene yaşadım ama aştım sonunda bakın üstüne gitmeyip tembelik ederseniz zamankaybından başka hiçbirsey geçmez elinize istanbulda ikamet edenleriniz varsa çapa tıp fakültesinde tamamen ücretsiz seanslar sayesinde asabilirsiniz grup terapileri verilmekte sadece bayanlar ve doktorlar bakın sakın çekinmeyin grup yazisini gorunce emin olun basari orani %98 aramizda 15 sene evli olup bu durumları yasayan arkadaslarimiz vardi simdi herbirimizin bebekleri var evlerinde ve bizler hala görusuyoruz detaylı bilgı isterseniz soru sorabilirsiniz
Ben de sizin gibi korkiyordum.bir gun canima tak etti.boyle yasamak daha zor dedim.aciyacaksa da acisin simdi daha cok icim aciyor dedim.her seyi goze aldim.1 dk surdu acisi ve her sey olup bitmisti.bu kadar miydi dedim esime.inanamadim gercekten ama hepsi o kadarmis.inanilmax hafifledigimi hissettom.herseyi beynimizde buyutiyoruz bence.simdi 1.5 yasinda tatli bor oglum var ve normal dogurdum.ben bile hayret ettm kendime
Herşey kafad bitiyor evet bilincindeyim fakat rahat olamiyrm bacaklarim kitleniyr adeta sabahlari kafamd canlandırıyorm bukadar nolcak bsey olmaz diyrm aksam oluyr vazgeciyrm o cesarti bulamiyrm benim nzman kafama dank edecek ve sizin gbi yeter olacak diyecem
Ben sana yardimci olabilirim bende 2yilin sonunda parmak egzersizyle yendim inan bana asla yapilmiycak bisey degil egzersiz
DOktorum suan 2parmak dedi nasil olacak bilmiyrum ama tek sey cesaret bence be güven yapacam ben bunu inşallah ya byle nere kadarAynı sıkıntıdayım bende. Zamana bıraktıkça daha da büyüyor sıkıntı.
Nkadar suredir yapiyrsunuz ve hangi asamadasinizMrb parmak egzersizi ile nasil yendiniz acaba ben yapiyorum ama hala aşamadım.
Uzun zamandir yapiyorum 5ay oldu egzersizleri yapalim en son vibrator ile dneyeyim dedin ama olmuyor onlada asamadim serce parmak orta parmak isaret hepsni yapyrum 3 boguma kadr serce ve yuzuk parmak iki parmakta yapabiliyorum ama hala bu korkuyu aşamadım iliski boyutunda.Nkadar suredir yapiyrsunuz ve hangi asamadasiniz
Hmm bnad dktr 2parmak 2bogum dedi daha yapmadim yapacam peki bu duruma dktrunuz n diyor?Uzun zamandir yapiyorum 5ay oldu egzersizleri yapalim en son vibrator ile dneyeyim dedin ama olmuyor onlada asamadim serce parmak orta parmak isaret hepsni yapyrum 3 boguma kadr serce ve yuzuk parmak iki parmakta yapabiliyorum ama hala bu korkuyu aşamadım iliski boyutunda.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?