Vajinismus:(

Hmm bnad dktr 2parmak 2bogum dedi daha yapmadim yapacam peki bu duruma dktrunuz n diyor?
Himm ben sizin yendiginizi saniyordum oyle okudumda yanlis olmus sanirim. Doktorum bitmesi gerektigini soyledi son verdigi egzersizlerle parmakla beraber iliski boyutuna gecmemizi soyledi anlatti ama ben o sekilde yapamadim ve esimlede artik sorunlar yasiyorduk bu yuzden kendi kendime asabilirm dusuncesi ile vibratorle deneyeyim dedim ama onlada yapamadim bir turlu.

Sırt üstü uzanıp tuvaletini yapıyormuş gibi ıkıniyorsun canım kasların gevsiyor aynı anda parmağını ittiyorsun aşağıya doğru ittirmen gerek ikinarak
Ben zaten parmak egzersini yapabiliyorum hepsinide yapamadigim parmakla korkumu aşamadim bi penisle parmak ayni olmadigi icin iliski sirasinda zorlanip yapamadigim

Hipnoz yontemi duydum bunu dktora sracam byle birsey varmiki

Anladım canım parmakla yapiyorsan penislede olur bende 3 ay vajinusmus yaşadım bebe yağı sürün eşinle ve o küçük gelgitler yapsın o anda sen hep ıkın kaygan olunca aniden girer ben öyle yendim

Ben zaten parmak egzersini yapabiliyorum hepsinide yapamadigim parmakla korkumu aşamadim bi penisle parmak ayni olmadigi icin iliski sirasinda zorlanip yapamadigim
Yanlış anlama ama ben bu durumu yaşamadım bilemicem yalnız şunu söyleyebilirim ben dediğiniz egzersizleri yapamazdım sanırım bana daha acı verici gelmiştir her zaman.

Anladım canım parmakla yapiyorsan penislede olur bende 3 ay vajinusmus yaşadım bebe yağı sürün eşinle ve o küçük gelgitler yapsın o anda sen hep ıkın kaygan olunca aniden girer ben öyle yendim
O an bacagimi oyle bi sıkıyormki elimd olmadan nasil grecek bilmiyrm sanki grerse ölecek gbi hssediyrm of

kızlar bir whatsup grubu kuruldu ordan hep yazışıyoruz. sizde buyrun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…