- 26 Ekim 2016
- 190
- 182
- 23
- 37
- Konu Sahibi Kartalice35
-
Himm ben sizin yendiginizi saniyordum oyle okudumda yanlis olmus sanirim. Doktorum bitmesi gerektigini soyledi son verdigi egzersizlerle parmakla beraber iliski boyutuna gecmemizi soyledi anlatti ama ben o sekilde yapamadim ve esimlede artik sorunlar yasiyorduk bu yuzden kendi kendime asabilirm dusuncesi ile vibratorle deneyeyim dedim ama onlada yapamadim bir turlu.Hmm bnad dktr 2parmak 2bogum dedi daha yapmadim yapacam peki bu duruma dktrunuz n diyor?
Dedigin yontemi anlayamadim benCanım tuvaletini yapıyormuş gibi ıkın ve parmağını aşağıya doğru ittir
Sırt üstü uzanıp tuvaletini yapıyormuş gibi ıkıniyorsun canım kasların gevsiyor aynı anda parmağını ittiyorsun aşağıya doğru ittirmen gerek ikinarakDedigin yontemi anlayamadim ben
Ben zaten parmak egzersini yapabiliyorum hepsinide yapamadigim parmakla korkumu aşamadim bi penisle parmak ayni olmadigi icin iliski sirasinda zorlanip yapamadigimSırt üstü uzanıp tuvaletini yapıyormuş gibi ıkıniyorsun canım kasların gevsiyor aynı anda parmağını ittiyorsun aşağıya doğru ittirmen gerek ikinarak
Hipnoz yontemi duydum bunu dktora sracam byle birsey varmikiHimm ben sizin yendiginizi saniyordum oyle okudumda yanlis olmus sanirim. Doktorum bitmesi gerektigini soyledi son verdigi egzersizlerle parmakla beraber iliski boyutuna gecmemizi soyledi anlatti ama ben o sekilde yapamadim ve esimlede artik sorunlar yasiyorduk bu yuzden kendi kendime asabilirm dusuncesi ile vibratorle deneyeyim dedim ama onlada yapamadim bir turlu.
Bu konuda bi bilgim yok malesef..Hipnoz yontemi duydum bunu dktora sracam byle birsey varmiki
Yanlış anlama ama ben bu durumu yaşamadım bilemicem yalnız şunu söyleyebilirim ben dediğiniz egzersizleri yapamazdım sanırım bana daha acı verici gelmiştir her zaman.Ben zaten parmak egzersini yapabiliyorum hepsinide yapamadigim parmakla korkumu aşamadim bi penisle parmak ayni olmadigi icin iliski sirasinda zorlanip yapamadigim
O an bacagimi oyle bi sıkıyormki elimd olmadan nasil grecek bilmiyrm sanki grerse ölecek gbi hssediyrm ofAnladım canım parmakla yapiyorsan penislede olur bende 3 ay vajinusmus yaşadım bebe yağı sürün eşinle ve o küçük gelgitler yapsın o anda sen hep ıkın kaygan olunca aniden girer ben öyle yendim
Ikinirken kendini sıkmış olmuyormusun yani öyle mi girerAnladım canım parmakla yapiyorsan penislede olur bende 3 ay vajinusmus yaşadım bebe yağı sürün eşinle ve o küçük gelgitler yapsın o anda sen hep ıkın kaygan olunca aniden girer ben öyle yendim
Aynen bende oyle hissediyorum.O an bacagimi oyle bi sıkıyormki elimd olmadan nasil grecek bilmiyrm sanki grerse ölecek gbi hssediyrm of
Off yaAynen bende oyle hissediyorum.
Himm nasilkatilacagiz bu konuylami alakali kuruldukızlar bir whatsup grubu kuruldu ordan hep yazışıyoruz. sizde buyrun
Himm nasilkatilacagiz bu konuylami alakali kuruldu
Beni de gruba alırmısınızevet bu konuyla alakalı
tecrübelerimizi aktarıyoruz.
özelden numaranızı yazın ekleyelim
Beni de gruba alırmısınız
Canim bende ayni dertten muzdaribimm watsap grubuna beni de ekler misinizkızlar bir whatsup grubu kuruldu ordan hep yazışıyoruz. sizde buyrun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?