Vajinismustan kurtulamıyorum :((

Kartalice35

Guru
Kayıtlı Üye
14 Ağustos 2013
214
19
318
Merhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgili çok yazı okudum topiklerde ama şu parmak egzersiziyle yenen özelden kimseye ulaşamadım.Belki yenerler burdan sesimi duyar... 3 aylık evliyim. İzmirde özel bi hastanede cinsel terapi eğitimi almış bi psikoloğa gittim. Ondan önce 2 farklı jinekoloğa gittim fiziksel bir rahatsızlık yok.Önce oraya mesajlarla dokunabilmeyi bana alıştırdı. Kegel egzersizi verdi sonra 15-20 gün önce parmak egzersizi verdi ama yalnızca serçe parmağımı 1-2 cm sokabildim. Hala aynı noktadayım. Orda sert bi kemik var (Duvar dedikleri şey) İttirsemde gitmiyor. Neyi yanlış yapıyorum anlayamıyorum, moralim çok bozuluyor. Dr yukarı doğru ittir dedi. Aşağı yukarı sağ sol yapıyorum olmuyor olmuyor olmuyor alkol almak, kas gevşetici almak işe yaramadı. Uyuşturucu herhangi bişey yapmakta sadece bi kerelik olmasını sağlıyomuş sorun devam ediyormuş diye okudum Bide en çekindiğim şey dayanılmaz iç gıcıklanması onu nasıl aşarım? birileri bana şu parmak egzersizini nasıl yaptıysa ayrıntılı anlatsın arkadaşlar özelden noluurr

Son düzenleme:
bilemiyorum ama burada okumuştum

başka şeye odaklanarak denemişler mesela tv izlemişler bir yandan da denemişler oraya dikkat etmedikleri için de başarılı olmuşlar

tabii ilk sefer yapınca da arkası gelmiş yapılabildiğini görmüşler

bir de cidden orada duvar vs yok

siz kastığınız için o şekilde oluyor

Evet kastığım için olmuyordur ama elimde değil işte ıkınma hareketi yapıyorum hala nasıl kasılıyo anlayamıyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor

lokal anestezi kremi ve prezervatif yöntemini denediniz mi eşinizle.

yanlış anlama,çok yakın arkadaşım 10 yıl evli kaldı,yenemedıler,neler yaptılar,çok severek evlendi,boşandılar,arkadaşın başka sevgilisi oldu,onunla birlikte,hiç sorun yaşamadı

Uyuşturuculu krem değil de östrojen içeren krem denediniz mi?[/QUOTE]

Bebeyağı ve kayganlaştırıcı krem dışında bişey kullanmadım. Cinsel isteksizlik yaşamıyorum aksine çok istiyorum
Östrojen içeren krem istekmi uyandırıyor?

Parmakla hissettiğin için daha zor olur. Önce ince doğumgünğ mumlarından şekillendirerek (dış kısmını düzle) kullan sonra normal bakkal mumu ile devam et. Yönünü değiştir. İttirirken hafif kegel bırakma hareketiyle nefes ver. sık sık egzersiz yap. Hemen pes etme. Başka çare yok.

Esinizin size yardimci olmasi onemli bu konuda cunku hersey onda bitiyor aslinda. Aldiginiz seanslara esinizle gidin.

Tam yukari degilde carpraz olarak arkaya dogru sokmaya calis. Duvar falan yok aksine penisin girecegi sekilde yol var icerde.

Bende 21 ay bu sorunla uğraştım. Sizin gibi terapiste gittim fakat parmak egzersizi vermedi yapması zor geliyor diye. Kulak çubuğu ile denememi söylemişti. 2 hafta boyunca 1 kulak çubuğunu zor sokmuştum. 4 e kadar soktuktan sonra mum egzersizine geçtim.

Egzersizlermi 21 ay sürdü? Ne kadar sürede 1 kulak çubuğu soktun 4 e kadar nasıl çıktın? Mumu ne kadar süre denedin? Hepsi bitince ilişkiye hemen girebildinmi?

Ya cnm bu sorunu ben de yendim ve sonra bu muymus dedim.egzersiz falan yapmadim derin nefes alarak ve esimde cok yavas yaparak halletttik.cok acicakmis gibi geliyor orada duvar yok ve hic acida yok.sadece bacaklarini cok acicaksin ve kayganlaatirici kullan cok fazla basarirsin.ama hep dene sakin erteleme.birazda disini sık acisada cok az sonra alisiyosun oradan cocuk cikiyor esnek boyle dusin.vaji sayfasi var kk da oraya git cok kisi yendi sende yenersin insallah..

Parmak egzersizi daha zor bence aparatla denesen belki kolaylık olur senin için. Bende de vajinusmusu yendim aparat kullandım.
Ayrıca çok hafif yukarı doğru ittirceksin. O duvar dediğin yer de, sadece kendini kastığın için oluyor yani girişi zorlaştırıyorsun.
Alkol, uyuşturucu krem vs. Hiç faydası yok canım olay sende bitiyor. Düzenli egzersiz de yaparsan en kısa sürede yenirsin inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…