Vajinismustan kurtulamıyorum :((

Bu vajinusmusu ben algılayamıyorum Can'ınız mı tatlı acaba? Kendinizi partnerinize bırakacak kadar güvenmiyor Musunuz? Aslında ölsemde kalsamda bugün eşimle ilişkiye gircem kendimi ona bırakıcam deseniz yarım saatte çözülecek bir olay. Eşiniz yakınlaşınca Nasıl kaçıyorsunuz ki bana çok ütopik geliyor bu yıllarca vaji olan evliliği bitenler. Kırdıysam kusura bakma anlayamıyorum sadece sormak istedim

Egzersizlermi 21 ay sürdü? Ne kadar sürede 1 kulak çubuğu soktun 4 e kadar nasıl çıktın? Mumu ne kadar süre denedin? Hepsi bitince ilişkiye hemen girebildinmi?
Egzersizlerim 5-6 ay sürdü. Biraz daha sabırlı olsaydım 2-3 ayda biterdi bu iş. 15 günde 1 kulak çubuğu soktum ilk çubuk girdikten sonra 2. 3. Ve 4. Kulak çubuğunu birkaç gün içinde soktum 4 kulak çubuğundan hemen sonra muma geçtim

Yaklaşık 2 sene önce ki mesajım şimdi 2 çocuğum var inşallah yardımcı olur.

ben 15 günlük evliyken kadın doğum uzmanına gittim bana emla krem ve sakinleştirici şurup verdi. hiçbir fayda görmedim. daha sonra cerrahpaşa cinsel işlev bozuklukları merkezine gittim. psikolog eşliğinde tedaviye başladım. psikolog zaten seni direk egzersizden başlatmıyor. ilk önce altında yatan nedenleri araştırıyor. basit egzersizler veriyor. kegel, ayna, dokunma, eşinle yatakta sohbet, duş... sana cd ler veriyor aşama geçtikçe kulak çöpü egzersizlerine başlıyorsun daha sonra mum. gitgide kalınlaşıp büyüyor. tedavinin son aşamasında psikologumun tayini çıktı tedavim yarım kaldı. bende 3-4 ay sonra tekrar kadın doğuma gidip anestezi altında vajinal muayene oldum. kızlık zarım yırtıldığı için 10 gün mudahele yasaklandı daha sonra adet gördüm. adetim bittikten sonra mum denemesi yapıp eşimle tam birleşme yaşadık . 2.5 aydır sorun yok Allaha şükür.
vajinismus konusunda kadın doğum uzmanları fazla yeterli değil psikologa gitmeni tavsiye ederim. ama gitmeden önce kadın doğum uzmanına tam muayene ol vajinismus dereceni öğren çünkü psikolog sanasoruyor. bana su bazlı kayganlaştırıcı almamı tavsiyeetmişti psikolog alerjik reaksiyon olmaması içineczaneye su bazlı deyince ona göre veriyor zaten.

Canim naparsan yap doktora git piskologa git hersey sende bitiyor. 2 ay kadar cekmistim sonra birgun yapicam bu isi deyip yaomistim ne mutlu olmustuk sonra esimde aglamisti bende dalga geciliecwk bisey degil gerçekten cok buyuk bi sorun bu evli ciftler icin

İçin gıcıklanmadımı yani sanki masayı çekerlerde cıyykk diye bi ses çıkar ya rahatsız eden en çok ondan çekiniyorum dün kulak çubuğu soktum çıkarırken o hissi yaşadım içim fena oldu geçiyomu o yoksa hep aynımı his

Bence çok geriliyorsunuz. Kafanızdan atın şu çok acıyacak düşüncesini. Kesinlikle acımıyor ya ben sinek ısırığı gibi bir anlik birşey hissetmiştim o kadar..bir kaç kadeh için gerekirse.illa olacak diye düşünmeden yani kendinizi sartlamadan akışına bırakın. Birde bakmışsınız ki bitmiş bile..

Yukarı doğru değil aşağı doğru ittirmelisin. Ben netten araştırmıştm emla krem ile aştım. Uyuşturduğu doğru ama içinde on tüptü tamamını bitirmeme gerek kalmadı. Kremsiz acılı oluyor ama ilişki yaşanıyor. Sonra sonra normale donüp acı hissedilmiyor

Anlaman için yaşaman lazım .

Anestol bepanthene ve ultrason jeli bu üçünü al ve özel mesajla bana ulaş.parmak egzersizi yapamıyorsan aparat egzersizi denemelisin.

Egzersiz yaptıkça o his geçer.

Benim fikrim öncelikle kadının kendini sevmesi. Alın elinize aynayı vajinanizi inceleyin. Vajinismus olan bir arkadaşıma bunu söylediğimde ıyy iğrenç diye tepki almıştım. Bence sorun burda. Kadınlar olarak kendi cinsel organımıza düşman olarak büyüyoruz.

Tabi orası öyle ama anlamadığım kısım ölecek değilim ya diye telkin edip bir sefer bile olsa denenmez mi? sanırım benim bakış açımdan dolayı anlayamıyorum.
İki ay boyunca hergün denedik kendimide gaza getirdim eşimde telkin etti işe yaramadı basit bi korku değil istemsiz bacaklar kasılıyo ve farkında olmadan eşini ittiriyosun elinle müdahale ediyorsun psikolojik rahatsızlık vajinismusu araştırın önce

Uyuşturuculu krem değil de östrojen içeren krem denediniz mi?

Bebeyağı ve kayganlaştırıcı krem dışında bişey kullanmadım. Cinsel isteksizlik yaşamıyorum aksine çok istiyorum
Östrojen içeren krem istekmi uyandırıyor?[/QUOTE]
Hayır, acı hissetmiyorsunuz ama tamamen hissiz de olmuyorsunuz. Ben ilk kullanimda bununla aştım. Krem ismi veremiyorum çünkü seneler önce başka arkadaşıma da tavsiye vermiştim ama piyasadan kalkmış. Mutlaka deneyin eczacıya sorun
Ayrıca vajina içi için Bebeyağı da olsa kullanmayın, zararlı. Mutlaka vajinal krem kullanin

Bizde süre olarak bu kadar uzun sürmedi ama kayganlastiriciyla çözmüştük yalnız suanda parmak, mum ve kulak çubuğu bende inanılmaz bir rahatsızlık verdi iliski yaşayabiliyorum ama parmak olarak yapamam ben eger uzarsa bu durum parmak egzersizi yapamam diye cok ağlamıştim... hamileyken fitil kullanmak zorunda kaldim doktor fitil yazdığı zamsn adamın karşında hüngür hüngür ağladım ben yapamam diye esimde yoktu bi kere kendim denedim daha sonrakileri esim yapmıştı ... insallah anlatırsınız bu süreci cok zor, ilk zamanlar hep kayganlastiricyla yapmıştım daha sonra alıştım...bolca kullanın birde kusura bakmayın bacaklarınızi düz olarak uzatin ben azından diğer türlüsünü yapamamistim...ve benim aklimda hep cok kan olacağı düşüncesi vardı olduktan sonra esime cok mu kan geliyor dedim ama hic gelmemisti temel neden buydu sanırım

aynen katiliyorum vajinismusu atlatan biri olarak ben de oraya bakmaya korkuyordum doktor ilk önce aynanin karsisinda bakamama korkumu yendirdi sonrasi geliyor zaten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…