- 30 Ocak 2014
- 4.518
- 6.353
- 358
- Konu Sahibi Kartalice35
-
Egzersizlerim 5-6 ay sürdü. Biraz daha sabırlı olsaydım 2-3 ayda biterdi bu iş. 15 günde 1 kulak çubuğu soktum ilk çubuk girdikten sonra 2. 3. Ve 4. Kulak çubuğunu birkaç gün içinde soktum 4 kulak çubuğundan hemen sonra muma geçtimEgzersizlermi 21 ay sürdü? Ne kadar sürede 1 kulak çubuğu soktun 4 e kadar nasıl çıktın? Mumu ne kadar süre denedin? Hepsi bitince ilişkiye hemen girebildinmi?
İçin gıcıklanmadımı yani sanki masayı çekerlerde cıyykk diye bi ses çıkar ya rahatsız eden en çok ondan çekiniyorum dün kulak çubuğu soktum çıkarırken o hissi yaşadım içim fena oldu geçiyomu o yoksa hep aynımı hisYa cnm bu sorunu ben de yendim ve sonra bu muymus dedim.egzersiz falan yapmadim derin nefes alarak ve esimde cok yavas yaparak halletttik.cok acicakmis gibi geliyor orada duvar yok ve hic acida yok.sadece bacaklarini cok acicaksin ve kayganlaatirici kullan cok fazla basarirsin.ama hep dene sakin erteleme.birazda disini sık acisada cok az sonra alisiyosun oradan cocuk cikiyor esnek boyle dusin.vaji sayfasi var kk da oraya git cok kisi yendi sende yenersin insallah..
Anlaman için yaşaman lazım .Bu vajinusmusu ben algılayamıyorum Can'ınız mı tatlı acaba? Kendinizi partnerinize bırakacak kadar güvenmiyor Musunuz? Aslında ölsemde kalsamda bugün eşimle ilişkiye gircem kendimi ona bırakıcam deseniz yarım saatte çözülecek bir olay. Eşiniz yakınlaşınca Nasıl kaçıyorsunuz ki bana çok ütopik geliyor bu yıllarca vaji olan evliliği bitenler. Kırdıysam kusura bakma anlayamıyorum sadece sormak istedim
Olayı tamamen yanlış biliyorsunuzsorun kafada cınselık yasak diye yetiştırılıyoruz ee ne oluyor düğün olup bitiyor gerdek gecesinde hadi yap bakalım... kafada bitiyor
Egzersiz yaptıkça o his geçer.İçin gıcıklanmadımı yani sanki masayı çekerlerde cıyykk diye bi ses çıkar ya rahatsız eden en çok ondan çekiniyorum dün kulak çubuğu soktum çıkarırken o hissi yaşadım içim fena oldu geçiyomu o yoksa hep aynımı his
Tabi orası öyle ama anlamadığım kısım ölecek değilim ya diye telkin edip bir sefer bile olsa denenmez mi? sanırım benim bakış açımdan dolayı anlayamıyorum.Anlaman için yaşaman lazım .
neden ben senelerce cektim. ve şuan zevk alıyorum. kafada bıtıyor piskolojıkOlayı tamamen yanlış biliyorsunuz
İki ay boyunca hergün denedik kendimide gaza getirdim eşimde telkin etti işe yaramadı basit bi korku değil istemsiz bacaklar kasılıyo ve farkında olmadan eşini ittiriyosun elinle müdahale ediyorsun psikolojik rahatsızlık vajinismusu araştırın önceTabi orası öyle ama anlamadığım kısım ölecek değilim ya diye telkin edip bir sefer bile olsa denenmez mi? sanırım benim bakış açımdan dolayı anlayamıyorum.
Uyuşturuculu krem değil de östrojen içeren krem denediniz mi?
İki kadeh bişiler için , ciddiyim...
aynen katiliyorum vajinismusu atlatan biri olarak ben de oraya bakmaya korkuyordum doktor ilk önce aynanin karsisinda bakamama korkumu yendirdi sonrasi geliyor zaten..Benim fikrim öncelikle kadının kendini sevmesi. Alın elinize aynayı vajinanizi inceleyin. Vajinismus olan bir arkadaşıma bunu söylediğimde ıyy iğrenç diye tepki almıştım. Bence sorun burda. Kadınlar olarak kendi cinsel organımıza düşman olarak büyüyoruz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?