- Konu Sahibi Kartalice35
-
Bende ilk gece bir duvar var gibi hissettim alakasi yok hicbirsey yok sen kafanda kuruyorsun daha sinra gordum ki korkulacak hicbirsey yok bebek yagini denedin mi hic ben bebek yagi ile alistim birsey hissetmedim vajina alisinca yagi biraktim sende deneMerhaba arkadaşlar, bu konuyla ilgili çok yazı okudum topiklerde ama şu parmak egzersiziyle yenen özelden kimseye ulaşamadım.Belki yenerler burdan sesimi duyar... İzmirde özel bi hastanede cinsel terapi eğitimi almış bi psikoloğa gittim. Ondan önce 2 farklı jinekoloğa gittim fiziksel bir rahatsızlık yok.Önce oraya mesajlarla dokunabilmeyi bana alıştırdı. Kegel egzersizi verdi sonra 15-20 gün önce parmak egzersizi verdi ama yalnızca serçe parmağımı 1-2 cm sokabildim. Hala aynı noktadayım. Orda sert bi kemik var (Duvar dedikleri şey) İttirsemde gitmiyor. Neyi yanlış yapıyorum anlayamıyorum, moralim çok bozuluyor. Dr yukarı doğru ittir dedi. Aşağı yukarı sağ sol yapıyorum olmuyor olmuyor olmuyoralkol almak, kas gevşetici almak işe yaramadı. Uyuşturucu herhangi bişey yapmakta sadece bi kerelik olmasını sağlıyomuş sorun devam ediyormuş diye okudum Bide en çekindiğim şey dayanılmaz iç gıcıklanması onu nasıl aşarım? birileri bana şu parmak egzersizini nasıl yaptıysa ayrıntılı anlatsın arkadaşlar özelden noluurr
Bu vajinusmusu ben algılayamıyorum Can'ınız mı tatlı acaba? Kendinizi partnerinize bırakacak kadar güvenmiyor Musunuz? Aslında ölsemde kalsamda bugün eşimle ilişkiye gircem kendimi ona bırakıcam deseniz yarım saatte çözülecek bir olay. Eşiniz yakınlaşınca Nasıl kaçıyorsunuz ki bana çok ütopik geliyor bu yıllarca vaji olan evliliği bitenler. Kırdıysam kusura bakma anlayamıyorum sadece sormak istedim
Bu dediklerinin hepsini denedik herşey çok güzel o aşamada tıkanıyorum bilinçaltımın dolu olduğunu söyledi Dr ama onunla ilgili bişey yapmadı egzersizi yaparken sanki onu yapabiliyomuşsun gibi düşün dedi o zaman niye psikologlar var Dr değiştircem sanırım..Parmak sok , mum sok ?? Bende vajinusmus falan yok pardon ama mum sok deseler yapamam.Icim giciklanir.Bence bi guzel alkol al tv fln acik olsun ortamda.Yatak odasina gitmeyin.Esin de sabirli davransin.On sevismeyi uzun tutun.Los isik,kayganlastirici...Ne bileyim rahat olmakla cozulur bence.Sen nasil rahat edeceksen oyle dene.Asarsin merak etme
Psikolojik bi sorun sonucta bence de baska bi doktorla dene bakalim.Umarim kisa zamanda yenersinBu dediklerinin hepsini denedik herşey çok güzel o aşamada tıkanıyorum bilinçaltımın dolu olduğunu söyledi Dr ama onunla ilgili bişey yapmadı egzersizi yaparken sanki onu yapabiliyomuşsun gibi düşün dedi o zaman niye psikologlar var Dr değiştircem sanırım..
Gercekten bebek yagini deneyin kendini sıktgin anda esin cok hoş yada komik birsey soylesin anlik birsey zaten acı hissi bile yok yag ile sadece yanma hissi oldu o da anlik gecti sonra afedersin zevk almaya basliyorsun hic hissetmezsinBu dediklerinin hepsini denedik herşey çok güzel o aşamada tıkanıyorum bilinçaltımın dolu olduğunu söyledi Dr ama onunla ilgili bişey yapmadı egzersizi yaparken sanki onu yapabiliyomuşsun gibi düşün dedi o zaman niye psikologlar var Dr değiştircem sanırım..
Anestol bepanthene ve ultrason jeli bu üçünü al ve özel mesajla bana ulaş.parmak egzersizi yapamıyorsan aparat egzersizi denemelisin.
iMerhaba pro üye olduğunuzdan özel mesaj gönderemiyorum nasıl yapıcam almamı istediklerinizle burdan yazarsanız sevinirim
http://www.kadinlarkulubu.com/forum/index.php?threads/vajinusmusu-birlikte-yenecegiz.944600/ Bu konunun ilk sayfasında ayrıntılı yazmış konu sahibi. Aşama aşama uygula hepsini. İstersen sayfaya yaz yardımcı olurlar.Arkadaşlarr 1,5 ayın sonunda serçe parmağımı sokmayı başardım bi an da çat diye giriverdi anlayamadım eşimi çağırdım tebrik etti mutlu olduk çıkardım yine soktum inanamadım meğer ben yanlış şekilde ittiriyormuşum ne acı ne gıcıklanma hiç bir şey hissetmedim sadece bebeyağı sürdüm. Diğer parmaklarıda soktum mu tamam :)))
Evet kastığım için olmuyordur ama elimde değil işte ıkınma hareketi yapıyorum hala nasıl kasılıyo anlayamıyorum kendimi rahat bırakmaya çalışıyorum ama yeterli olmuyor
Konu sahibi benim en son yendiğimi yazdım önceki sayfalarda nasıl olduğunu yazdım bununla ilgili nasıl yendiğini yazan birsürü arkadaş var okumanız lazım bende haftalarca okudum burayıAyni seyi bende yasiyorum yenebildiniz mi lutfen cevap verinn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?