selam arkadaslar gecenin bu saatinde neden geldigimi anlamissinizdir zor bi geceydi ve yardima ihtiyacim var..esimle borbirimizi tam 13 yildir seviyoruz 3 senedir de evliyiz.ben vajinusmustum kocami cok sevdigim icin tipki sizler gibi bu illeti yenmek icin cirpindim durdum kocam yazik bana oyle kiyamiyodu ki hem sorunu cozmeye calisiyo bu is olacak diyip her yolu deniyodu bazen de zorlayip benimle birlikte agliyodu..neyse jeller denemeler ve asiri cocuk istegiyle yarim yamalak yapar olduk bu isi aglaya zirlaya tabi..sonra sadece tek bi gun nasil olduysa tam oldu onda da hamile kaldim.hamilelikte bi kac seferden sonra yirttim bu isten pek rahattim ama oyle uzuluyodum ki kocam icin bu kadar asik olup sadece sarilip uyumak..sevgimize olan guvenimin verdigi rahatlik da sorunun cozumunu baltaladi tabi..simdi kizim alti aylik aylardir yine yarim yamalak iki kere oldu kocam sabrede sabrede ellemekle yetinir oldu.tedavi olmayi dusunuyodum aslinda ama kendi kendini tedavi eden sizlere rastlayinca bi umut dedim.biz bu haldeyken bile cok mutluyuz bi de normal olsak nasil olur kimbilir.lutfen bana da yardim edin.nedir bu egzersizler.nasil yapilir.
http://www.kadinlarkulubu.com/jinek...ube-deneyimlerimizle-vajinismusu-yenelim.html
bu linke tıkla canım, ordan cevap vericem sana
merhaba bende yenı uyeyım aylardır takıp edıyorum sızlerın yaptıklarınızdan yola cıkarak mum egzersızlerıne basladım ve kısa surede bayagı ılerledım en son 11 cmlık mumu alabıldım ama esımle yaptıgımız denemede sadece penisin yarısını alabıldım ılerde bı engele takıldı sankı bı türlü olmadı ve cok canım yandı sızce neden benle bu durumu yasayan baska bırılerımı varmı
Ben kendi başına yenemeyenlerdenim.. Eşimle 7 ay önce evlendik, evlendiğimiz gece ilişkiye giremedik, sonraki denemelerimiz de hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kabus gibi günler yaşadım. Çok şükür 15 gün önce gördüğüm 3 günlük tedavi sonucu bu illeti yendim.Bana sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım, bu illetin ne demek olduğunu ve nasıl can yaktığını iyi biliyorum..
ben 3,5 yıllık evliyim ve çözzemiyorum, nasıl yendin ? nerde tedavi gördün.. ne öneririsin bana ?
Ecem özel mesaj atmayı denedim fakat şimdiye kadar 100 mesaj yazmam gerekiyormuş, gönderemedim canım.. ben de öyle düşünüyordum, yenemiyorum, çözemiycem diyordum, parmak egzersizinde 2 parmağa kadar geldim, daha sonra ilerleyemedim. internette araştırdım bu konuyu ve sonucunda ankarada dr süleyman eserdağ a gittim.3 günde verdikleri egzersizlerle yendim çok şükür. senin de mutlaka bir kliniğe gitmeni öneriyorum, bu söylediğim yeri bir araştırmakla başla istersen. yeter ki bir yerden başla ve karar ver, ben yendiysem herkes yener canım. Başka sorun varsa sorabilirsin..
saol canım ben zaten araştırdım klinikleri istabulda Kayra berayı karar verdim aslında ama sen hangisinden sonuç aldın onu merak ettim.En kötü mart ayı içinde gidicem malum ücreti biraz yüksek bu kliniklerin tamamını toparlamamm gerek. bu aradaki 1 aylık zaman içinde bu sitedeki arkadaşların tavsiyelerini denemek isteyim, belk gitmeme gerek kalmaz diye umarak parmak egzersizlerine başlıyayım dedim fakat ilk deneme fiyasko tabi
ben parmak egzersilerinde yapamam diyordum ama sanırım doktorların tedvi yöntemleri arasında aparatla var. bu da beni geriyo zaten. Offfffffffffofffffffffff HistorianLady, ama yapacak başka çarede yokkkkkk çoçuk istiyoruz biz eşimle yaaaa
Herkese merhaba, ben 3yıl 3aylık evliyim bu dertten kurtulalı sadece 8 gün oldu, son 2 ay egzersiz yapmaya başladım önce bir ayna alıp vajiyi aynada inceledim sonra yavaş yavaş ıkınmaya başladım açıldığını görünce serçe parmağımı soktum önce biraz baskı oluştu sonra ki gün orta parmağımı denedim o da oldu biraz tek parmağa devam ettikten sonra kendime mumda aparat yaptım birkaç kat kağıt havluyu muma sarıp üzerini streç filmle kapladım ve jel sürdüm elimde ayna aparatın üzerine oturur şekilde aldım başta hep baskı hissediyordum ama yılmadım durup derin derin nefes alıp çıkarmadan ittiriyordum öyle giriyordu daha sonra yavaş yavaş aparatı kalınlaştırdım yaptığımı görünce aparatı her seferinde daha da kalınlaştırdım eş parmağı da denedim ama yapamadım kontrol bende olmadığı için daha çok kasılıyordum aparatı yapa yapa kendime güvenim geldi sonra p... ucunu denemeye başladım öncesinde aparatla egzersiz yapıyordum tabi bir hafta falan sdaece ucunu alabildim ama hep baskı hissediyordum bırakıyordum sonra aparatı içimde biraz fazla bekletmeye başladım birazcık anestol sürüp öyle denedim hiç acı baskı falan hissetmediğimi anlayınca 25. eylül de deneme yaptım yine aparatı ki p... boyutuna yakındı içimde bekletip eşim altta ben üstte sırtım ona dönük pozisyonda bu şekilde p... hepsini alabildim sonra hepsinin girdiğini görünce yüzüm eşime dönük pozisyonda denedim öyle de oldu daha sonrasında eşim üstte ben altta denedim ve o şekilde bayağı bir git-gel yaptı ve içime boşaldı bu şekilde yendim hiç acı baskı kırmızı falan olmadı, sonraki gün tekrar denedim yine anestol ve jel kullanmıştım ama kafamda sadece bunlarla mı oluyor acaba diye düşünce vardı 3. denemem de hiç bir şey kullanmadan denedim yine oldu sanırım git-gel yapınca iyice esnedi şu anda sadece jel kullanıyorum yeteri kadar ıslaklık olmazsa, ama hiç sorun olmadan yapabiliyorum ha zevk almıyorum henüz ama artık kafamda tamamen bitti p.. korkusu. yenmenin tek çözümü egzersizleri düzenli yapmak ve inanmak sonrasında oluyor moralinizi bozmadan yeneceğinize inanarak ve tabi bir de eşlerin desteği de şart yenmemeniz için bir neden yok, lütfen ben yapamam diye hemen pes etmeyin üstüne üstüne gidin.
Ben kendi başına yenemeyenlerdenim.. Eşimle 7 ay önce evlendik, evlendiğimiz gece ilişkiye giremedik, sonraki denemelerimiz de hep başarısızlıkla sonuçlandı. Kabus gibi günler yaşadım. Çok şükür 15 gün önce gördüğüm 3 günlük tedavi sonucu bu illeti yendim.Bana sormak istediğiniz bir şey varsa seve seve cevaplarım, bu illetin ne demek olduğunu ve nasıl can yaktığını iyi biliyorum..
bende on aydır çekiyorum bu hastalığı gerçekten uyku falan kalmadı egzersizlerde banada yardımcı olursanız çok sevinirim çünkü çok orkuyorum dokunamıyorum bile bir türlü yapamam gibi geliyor((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?