vajinısmus erteleme hastalığı zaten canım sakın erteleme bi an önce basla parmak egzersizi itici geliosa kulak çöpünü kullananlar da var kendine uygun bi yöntem seçip devam et. ben p.. asamasındaydım ama pek basarılı olamadık egzersizlere geri döndüm pes etmicem basarıcam inş istersen yarından itibaren hergün neler yaptığımızı yazalım beraber asabiliriz bu durumu :)
merhaba ben 2.5 haftalık evliyim. ilk deneyim oldu kırmızılık geldi fakat tam anlamıyla ilişkiye giremiyorum. parmak egzersizinde ise işaret parmıağının 1.boğumuna kadar sokabiliyorum. dün akşam denedik 2-3 cm penis girdi ben irkildim kalktım ne yapmam gerekiyor. Dün akşam çok kuruydu tahriş oldu. Kocamdan tatmin oluyorum zevk-haz alıyorum. ama iş oraya gelince tıkanıyorum. Islakken üstünde denemeyi düşünüyorum.
Daha çok tazesin. hemen nasıl oldu vajinismus olduğunu anlaman ve parmak egzersizine başlaman. ben uzunca bir süre reddetmiştim çünkü. ama tabi ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. üstelik biraz parmak çalışsan sanki parmakta başarılı olursun gibi geldi bana. parmak egzersine başlamadan önce ılık bir duş al, gevşe. kegel egzersizi var. nefes egzersizi yani. nefes egzersizi deyip geçme bayağı etkili. ben 2 ay oldu yeneli ama hala bazen ilşkimden önce ve ilk penisi alırken kegel yapıyorum. lup diye alıyorum. bende birde psikoloğun verdiği gevşeme ses kaydı var. istersen onu sana mail de atabilirim. hipnoz gibi oluyor. evde tek başına yaparsın. veya eşinle deneme yapmadan önce beraber dinlersiniz. aklıma şu an geldi ben kuruluk için bebek yağı kullandım. eşin sürsün. daha kolay oluyor. psikoloğum kayganlaştırıcı kullanma demişti. çok fazla ayrıntı var aslında. yardım istersen mesaj at bana. ayrıntılı şekilde yardımcı olurum. fakat senin fikrin nedir diye soracak olurasan. beim şimdiki aklım olsa evliliğimin ilk günlerinde hemen psikoloğa giderdim. 15 günde çözdü 2,5 yıllık rahatsızlığımı. Allah yardımcın olsun. umudunu kaybetme
daha çok tazesin. Hemen nasıl oldu vajinismus olduğunu anlaman ve parmak egzersizine başlaman. Ben uzunca bir süre reddetmiştim çünkü. Ama tabi ne kadar erken başlarsan o kadar iyi. üstelik biraz parmak çalışsan sanki parmakta başarılı olursun gibi geldi bana. Parmak egzersine başlamadan önce ılık bir duş al, gevşe. Kegel egzersizi var. Nefes egzersizi yani. Nefes egzersizi deyip geçme bayağı etkili. Ben 2 ay oldu yeneli ama hala bazen ilşkimden önce ve ilk penisi alırken kegel yapıyorum. Lup diye alıyorum. Bende birde psikoloğun verdiği gevşeme ses kaydı var. Istersen onu sana mail de atabilirim. Hipnoz gibi oluyor. Evde tek başına yaparsın. Veya eşinle deneme yapmadan önce beraber dinlersiniz. Aklıma şu an geldi ben kuruluk için bebek yağı kullandım. Eşin sürsün. Daha kolay oluyor. Psikoloğum kayganlaştırıcı kullanma demişti. çok fazla ayrıntı var aslında. Yardım istersen mesaj at bana. Ayrıntılı şekilde yardımcı olurum. Fakat senin fikrin nedir diye soracak olurasan. Beim şimdiki aklım olsa evliliğimin ilk günlerinde hemen psikoloğa giderdim. 15 günde çözdü 2,5 yıllık rahatsızlığımı. Allah yardımcın olsun. Umudunu kaybetme
bende doktora gidicem. Dün karar verdim.
nerde oturuyosun cnm hangi doktora gittin doktor ismini alabilirmiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?