Vajinismusu nasil yene bilirim?

Hevesinizi kırmak istemem ama burda yazanlardan okuduklarımız ve çevremde gördüklerim kadarıyla kendi kendine başarman zor ve uzun zaman alır. Doktorsuz desteksiz zor. Bir an önce kurtulmak istiyorsan vakit kaybetme 15 günlük tedavilerle hallediyorlar. Zor bi süreç ama kararlı olduktan sonra bence halledilmeyecek bi sorun değil sadece biraz cesaret

7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
ben 2 ayda kendi kendime evde dilatör seti ve vemcain sprey ile yendim. doktora gittim ama doktor yeni evli olduğumuz için deneyin dedi. bende buradan yazılanlarla dilatör seti alıp kendim yendim, şimdi çok şükür 1 seneyi geçti. vemcain ve dilatör seti alın yapabilirsiniz

Mesaj kutusuna bakarmisiniz

Doktor işleri pahalı. Herkes onu karsilayamaz. Ben de doktora gidemedim fiyat yüzünden. Kendim halletmekten başka çarem yok

Canım bir çoğumuz kendimiz evde ve tabiki buradaki arkadaşlar sayesinde yendik. Buradaki olumsuz yorumları es geç. Çaresi gerçekten var kimler kimler yendi. Elbette ki dereceyi öğrenmek için doktor muayenesi gerekli fakat kendine inan başarmaya bak

Bence heves kırıyorsun. Burada yenip mutluluğa yelken açan çoluk çocuğa karışan sayısı azımsanmayacak bir cok kadin var. 50 tl lik dilatiru doktor 10 bin tlye millete kakaliyor. Bu tür çaresiz kadinlar yemeyip içmeyip doktor parası biriktirip 3 günlük maksimum olup bitecek durum için ben yemedim sen ye diye hastayı kazan kapısı gören vicdansiz dr veriyor yazik günah ..
Sonucta ameliyat degil bu .. ..

Doktor işleri pahalı. Herkes onu karsilayamaz. Ben de doktora gidemedim fiyat yüzünden. Kendim halletmekten başka çarem yok
Gercekten yenmek kurtulmak istiyorsan hemen basla 1 senenin gitmis daha baska yıllarıniz gitmesin erteleme hastalığıdır bu ... sihirli bi deynek dokunsun sabah gözümü açınca kabus mus diyeceğin bisey degil .. ciddi bağlamda azim ve istek olursa minimum 3 4 gun de hal edersin..

Ben heves kırmak için yazmıyorum tabiki yaşanan gözümle gördüğüm olayları yazıyorum. Sonuçta bu da bi tür hastalık evet kendi başına halleden de çok ama zannetmeyin ki herkes sizinle aynı durumda, zannetmeyin ki herkes sizin kadar cesaretli insanların ne durumda olduğunu bilmeden, bu aşamanın hangi kısmında tıkanıp kaldığını bilmeden lütfen kimse atıp tutmasın. 5 günde halledebildiğiniz bi durumdaysanız o zaman siz vajinusmus hastası değilsiznizdir. Sadece korkudur ve 5 gün sonunda atlatmışsınızdır.. Yıllardır bunlarla uğraşanları tanıyorum sırf bu yüzden boşananları tanıyorum Allah aşkına yorumları okurken biraz daha mantık çerçevesinde yaklaşın. Siz beğenin yada beğenmeyin diye yorum yazmıyorum ben bu sorun hafife alınmayacak, kendi başına çok uzun zaman alacak bi sorun olduğu için yazıyorum. 7 ay olmuş bazı şeyler hallolsa zaten arkadaş konu açmazdı emin olun o zaten sizinde aklınıza gelmeyen ne yöntemler denemiştir.

Asıl siz atıp tutmayın bence. Ben 1,5 yıllık evliydim vajiyi atlattığım da. Sadece ne yapacağımı bilmediğim için bu kadar uzun süre bu illeti çektim. Burdaki destekler sayesinde de kısa bi sürede yendim. İnsanlara moral verip umut olacağınıza burda saçma sapan olumsuz şeyler söyleyip de insanların umudunu yıkmayın!

Siz gördüğünüzü yorumlarsinjz ben 10 ay yaşamadım ve korku değildi sadece deniyorduk ama olmuyordu. Tabi konu sahibinin bileceği ama kesinlikle iş kendinde bitiyor. Önce bir vajinal muayene olup devamını dilatörle çok rahat bitirirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…