3n kısa zamanda aparat edinin hatta simdi ver siparişini. .. nikin gibi korkmaz ol basar garanti veririm 1 hafta da çözersin..Fiziksel bir sıkıntım yok doktora göründüm psikolojik olduğunu söyledi terapileri araştırdım çok uçuk fiyatları var maalesef
Gerçekten mi böyle deyince bir umut geliyor içime yapabilir miyim3n kısa zamanda aparat edinin hatta simdi ver siparişini. .. nikin gibi korkmaz ol basar garanti veririm 1 hafta da çözersin..
yaparsınnnnn ben daha 2 gün evvel atlattım kendim aparat ile o kadar faydası oluyor kiiiGerçekten mi böyle deyince bir umut geliyor içime yapabilir miyim
Tabi abarti yok .. emin ol yeterli iste senin elinde 40 doktora git 100 psklogla görüş içinde istek kıpırtı olmasin nafile.. ama sende ciddi bağlamda istek görüyorum. Başaracaksın..Gerçekten mi böyle deyince bir umut geliyor içime yapabilir miyim
Çok teşekkür ederim inşallah tek isteğim buTabi abarti yok .. emin ol yeterli iste senin elinde 40 doktora git 100 psklogla görüş içinde istek kıpırtı olmasin nafile.. ama sende ciddi bağlamda istek görüyorum. Başaracaksın..
İnşallah lütfen bana şans dileyin çok teşekkür ederimTabi abarti yok .. emin ol yeterli iste senin elinde 40 doktora git 100 psklogla görüş içinde istek kıpırtı olmasin nafile.. ama sende ciddi bağlamda istek görüyorum. Başaracaksın..
Senin şansın burayi bulup derdine çare aramak olmus aparati da alınca corap söküğü gibi gelir arkasi...İnşallah lütfen bana şans dileyin çok teşekkür ederim
Umarım güzel haberleri vermekte nasip olurSenin şansın burayi bulup derdine çare aramak olmus aparati da alınca corap söküğü gibi gelir arkasi...
Hahahaha ne doktoru ayol. Keşke çok isterdim. yorumlarımı iyice okursanız bende arkadaşlarımın başına gelenleri yazdım. Siz şanslıymışsınız atlatmışsınız kendi kendinize herkes kendi tecrübesini paylaşmak için burda ve herkes sizin kadar şanslı ve cesaretli değil.Bu arada hiçde yorumlarım sizde kötü etki yaratmamış bakın okumanıza rağmen kendi kendinize kurtulmuşsunuz Sizide tebrik ediyorum gerçekten zoru başarmışsınız Darısı da bu sorundan kurtulmak isteyen arkadaşlara inşallahYa vajinismus zaten o korku sonucu kasılmaların olması inanın sizin yorumlarınızı okurken içime kasvet basıyor daha evvel de birine aynı tarz yorum yapmıştınız ve o zaman ben kendi kendime çalışıyordum ve sizi okudukça acaba yapamayacak mıyım diyordum . Ama çok şükür yendim şu an. Acaba doktor musunuz hasta mı çekmeye çalışıyorsunuz kendinize diye düşünmedim de değil yani ....
Atlatmışsın tebrik ederim. Sen bu kadar çabuk halletmişsin ne güzel. Peki sen her ilişki denemede kasılıp kas katı bayılıp doktorluk oluyormuydun. Benim arkadaşım bu şekildeydi.anlatabildim mi nasıl olduğunu kimsenin sorununu hafife almayın kendinizle kıyaslamayın lütfen ve lütfen bütün yorumları okuyup o şekilde cevap verinEvettt çok teşekkür ederim bunun için :) Buradaki insanlar zaten terapi gibi geliyor herkes ne yapması gerektiğini vs çözmüş durumda doktora ihtiyaç yok kesinlikle evde aşılmayacak birşey değil aşamasam ben aşamazdım. Arkadaşını anlatıp duruyor ya bu nedir yani kendi yaşamamış ....
Bende bayılmıştım önceden açtığım konulara bakarsanız görürsünüz. Ne korkutup duruyorsunuz milleti anlamış değilim herkes arkadaşınız kadar korkak da değil bizler kadar cesur değilse deAtlatmışsın tebrik ederim. Sen bu kadar çabuk halletmişsin ne güzel. Peki sen her ilişki denemede kasılıp kas katı bayılıp doktorluk oluyormuydun. Benim arkadaşım bu şekildeydi.anlatabildim mi nasıl olduğunu kimsenin sorununu hafife almayın kendinizle kıyaslamayın lütfen ve lütfen bütün yorumları okuyup o şekilde cevap verin
Sen niye bayıldığını anlatıp korkutmuşsun o zaman. Arkadaşım sen yapabilmişsin kendi tecrübeni anlattın ben kendi yaşadıklarımı anlattım nokta. Beğenmiyorsan yorumlarımı okuma ve cavapta yazma lütfen. Kendin nasıl yaptıysan herkese moral ol sen harikasın sen mükemmelsin tamammı? Hadi selametleBende bayılmıştım önceden açtığım konulara bakarsanız görürsünüz. Ne korkutup duruyorsunuz milleti anlamış değilim herkes arkadaşınız kadar korkak da değil bizler kadar cesur değilse de
Benimki korkutmak değil yardım istemektiSen niye bayıldığını anlatıp korkutmuşsun o zaman. Arkadaşım sen yapabilmişsin kendi tecrübeni anlattın ben kendi yaşadıklarımı anlattım nokta. Beğenmiyorsan yorumlarımı okuma ve cavapta yazma lütfen. Kendin nasıl yaptıysan herkese moral ol sen harikasın sen mükemmelsin tamammı? Hadi selametle
Bende yardım etmeye çalışıyorum farkındaysanız doktora gidip doğru düzgün kısa yoldan tedavi olması için yada tedavi yöntemini öğrenmesi için teşvik etmeye çalışıyorum. kendi muayenehanemede davet etmiyorum yada herhangi bi doktor bak bu konuda çok başarılı ona git deyip bi doktor ismide vermiyorum hiç bir yorumumda eğer dikkatli okuduysanız Konuşmalarınız o kadar ön yargılı ki daha ilk mesajınızda beni neyle itham ettiniz lütfen rica ediyorum sizi tanımıyorum sizde beni boşu boşuna gerginlik yaşamayalım sizin doğrunuz size siz yaşadığınızı bildiğinizi yazın bende kendi bildiklerimi. Kimse kimseye onu niye yazdın bunu niye söyledin diyemez biz fikrimizi yazalım konu sahibi de ne yapacağına karar versin olurmu?Benimki korkutmak değil yardım istemekti
Evde yenenlerde varHevesinizi kırmak istemem ama burda yazanlardan okuduklarımız ve çevremde gördüklerim kadarıyla kendi kendine başarman zor ve uzun zaman alır. Doktorsuz desteksiz zor. Bir an önce kurtulmak istiyorsan vakit kaybetme 15 günlük tedavilerle hallediyorlar. Zor bi süreç ama kararlı olduktan sonra bence halledilmeyecek bi sorun değil sadece biraz cesaret
Biliyorum ben evde yenemeyenler için yazdım zatenEvde yenenlerde var
Biliyorum ben evde yenemeyenler için yazdım zat
Olumsuz konusmayin karsidaki kisinin durumu olmayabilir doktora gitcek maddi.durumu yoktur destek olabilirsiniz evde egzersip yap diyeBiliyorum ben evde yenemeyenler için yazdım zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?