Vajinismusu nasil yene bilirim?

O kadar sevindim ki sizin adınızaumarım en kısa zamanda bebeğinizide alırsınız kucağınıza
Amin inşallah. Aslında ben vajinusmusken hamile kaldım mecburi Sezeryan ile doğum yaptım çok zor bir süreçti. Kanamam oldu ama muayene olamadıgım icin imza verip riske attım bebegimi. Çok şükür sağlıkla doğdu suan 4 yasında. Şimdi oğlumun bi kardeşi olma ihtimali bile o kadar güzel bişey ki, korkmadan rahat bir şekilde. O yüzden tavsiyemdir imkanı olan kesinlikle doktora gitsin sadece bir seansta bile müthiş rahatlıyorsunuz.

Ağzınıza sağlık benimde sürekli mesajlarımda anlatmaya çalıştığım bu ama o kadar gereksiz bi saldırı varki okırken anlamışsınızdır mutlaka

Ağzınıza sağlık benimde sürekli mesajlarımda anlatmaya çalıştığım bu ama o kadar gereksiz bi saldırı varki okırken anlamışsınızdır mutlaka
Evet. Ama bazen insanlar onlar kadar cesaretli olamıyor mesela ben doktora gitmeden asla aşamazdım bu durumu. O arkadaşları da kutluyorum cesaretlerinden dolayı

Evet. Ama bazen insanlar onlar kadar cesaretli olamıyor mesela ben doktora gitmeden asla aşamazdım bu durumu. O arkadaşları da kutluyorum cesaretlerinden dolayı
Bende kutluyorum cesaretlerinfen dolayı sadece kızmam herkesi kendileri kadar cesaretli sanmaları

7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
Merhaba.Bnde ilk evlendigimizde vajinusmus olmustum eylul ayinda evlendik nisan ayina kadar dogru duzgun hic yapmadik biri onermisti anestol krem diye bsiey var bana o kadar iyi geldi inanilmaz kendime guvenim o kremi kullanmaya basladiktan Sonra geldi sen al kullan dene en azindan bn kurtuldum cok sukur Rabbime ya ama esinde zeytinyagi kullansin insallah sende iylesirsin

Burayı okudum heveslendim… Kızlar ben 2 yıllık evliyim hatta doktora bile gittim.. Cogugum bile oldu normal doğumla
Ama baştan beri vajinismusum. Dilatörün en büyük boyunu da alabiliyorum ama ilişkiyi bi oluyor gibi ama 5 kere denesek belki bi kere oluyor o da öyle cok da oldu denilecek kadar da değil. bana yardım edecek biri var mı…

7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
Eğer Ankara’da yaşıyorsan Didem kurbana gelip tedavi olabilirsin bende yeni evliydim Didem hocamla tanıştım bir haftada yendim eşimle beraber oldum instagramdan da bulabilirsin . Didem kurban kesin çözüm

Bende yeni evliyim bi şekilde çocuk tuttu yarım yamalakkasım başı doğum sezeryene dayanabildiniz mi oda kolay değil sonuçta zorlandınızmı nasıl geçti

Bende yeni evliyim bi şekilde çocuk tuttu yarım yamalakkasım başı doğum sezeryene dayanabildiniz mi oda kolay değil sonuçta zorlandınızmı nasıl geçti
Sezeryan doğumum çok kolay geçti benim 3-4 güne baya baya iyileşmiştim korkulcak bişey yok canım, doğumdan sonra muhakkak doktora git sende yen şu illeti :)

Sezeryan doğumum çok kolay geçti benim 3-4 güne baya baya iyileşmiştim korkulcak bişey yok canım, doğumdan sonra muhakkak doktora git sende yen şu illeti :)
O kadar çocuk doğurcaz bi şunu yapamıyoruz sen doktorla mı çözdün dilatör mü uygulanıyo

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…