- 26 Ekim 2020
- 32
- 22
- 18
3 ay oldu 4. Aparatı 3 kere yapabildim eşlide zaten canım acıyor diyip devam edemiyorumNe zaman başladın aparat çalışmaya
Bende evliliğimin 7. Ayında kafayı yeme noktasina gelmistim özel bir hastaneye gittim son kez . muayene etmesine bile izin veremedim korkudan oda istersen lazer yoluyla açabilirim demişti bende kabul ettim öyle yaptım en son .7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
Evet o setler o doktorda var soylediyi wu olduki seni hipnozla o setleri oyreticem oldu. Sedace o kadar paramiz yok .ve bende herkes nasil yapiyorsa yapocagimi duwunerek o harcamanin gereksiz oldugumu duwunuyorum.cunki ne bir iyne ne bir emeliyyat ne bir ilac soylemedi sedace yarim saatlik bir hipnozmuw iwte.
Ne güzel 4. Apartıda yapabiliyormuşsun kaslarını kullanmayı öğrendiğinde sık bırak hep. Zaten 4. Yapıyorsun o harfi çiz yana sağa sola inttir. Artık alıştıkdan sonra böyle kendi başına yap bi kaç kere daha. Birşe eşinde apartı dene ona bırak o yapsın. Sonra deneyin olucakmı3 ay oldu 4. Aparatı 3 kere yapabildim eşlide zaten canım acıyor diyip devam edemiyorum
Hevesinizi kırmak istemem ama burda yazanlardan okuduklarımız ve çevremde gördüklerim kadarıyla kendi kendine başarman zor ve uzun zaman alır. Doktorsuz desteksiz zor. Bir an önce kurtulmak istiyorsan vakit kaybetme 15 günlük tedavilerle hallediyorlar. Zor bi süreç ama kararlı olduktan sonra bence halledilmeyecek bi sorun değil sadece biraz cesaret
Pes etme devam et çalışmalara. Üstüne gidersen 1 hafta da yenersin. Yeter ki inanarak ve istekle yap.3 ay oldu 4. Aparatı 3 kere yapabildim eşlide zaten canım acıyor diyip devam edemiyorum
Bakayım deneyeceğim umarım olur bu hafta da yenemezden delireceğimNe güzel 4. Apartıda yapabiliyormuşsun kaslarını kullanmayı öğrendiğinde sık bırak hep. Zaten 4. Yapıyorsun o harfi çiz yana sağa sola inttir. Artık alıştıkdan sonra böyle kendi başına yap bi kaç kere daha. Birşe eşinde apartı dene ona bırak o yapsın. Sonra deneyin olucakmı
İstekle yapıyorum çocuk sahibi olmak istiyorum ama daha kendim bu durumu aşamamışken herşey imkansızlaşıyorPes etme devam et çalışmalara. Üstüne gidersen 1 hafta da yenersin. Yeter ki inanarak ve istekle yap.
Sen yenilgiyi baştan kabul edersen olmaz tabi. İmkansız bişey yoktur. Başaracağım de ve başar. İnanıyorum sen yaparsınİstekle yapıyorum çocuk sahibi olmak istiyorum ama daha kendim bu durumu aşamamışken herşey imkansızlaşıyor
Bakayım deneyeceğim umarım olur bu hafta da yenemezden delireceğim
İnş güzel haberleri vereceğim inanıyorumBende senin gibiydim etrafımdakiler çocuk sahibi olmak için deniyolardı her ay. Diyodum içimden en azındna deneyebiliyolar, ben onuda yapamıcam galiba fln diye, baya üzülüyodum. Çok şükür yendim. 1 ay içinde 5 gün denedim sadece allaha çok şükür bitti gitti. Deidğim gibi yap ama senin çoğu şey bitmiş bile, eşinede apartı denettir oda yapsı. Sonra orası genişleyecek ya, ozman eşinle dene hemen. Birazda p..s girerken ıkın içeri direk giricek zaten güven kendine halledersin sennnunutma ordan kocaman çocuk çıkıyorrrrrr. Güzel haberleirni bekliyorum
4 yıl bununla uğraştım hatta bu süreçte hamile kaldım ve mecburi Sezeryan doğurmak zorunda kaldım asla alttan muayene olamıyordum çünkü. Hep erteledim cesaret edemedim sonunda doktora gitmeye karar verdim ve Dr. Nazife Ergen hanımefendiye gittim sadece 3 seansta yendim bu hastalığı 9 ay oldu hiç vajinusmus sorununu yaşamamışım gibi. İşin sırrı beyinde bitirmek lütfen erteleme7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
4 yıl bununla mücadele vermiş biri olarak size katılıyorum.Ben heves kırmak için yazmıyorum tabiki yaşanan gözümle gördüğüm olayları yazıyorum. Sonuçta bu da bi tür hastalık evet kendi başına halleden de çok ama zannetmeyin ki herkes sizinle aynı durumda, zannetmeyin ki herkes sizin kadar cesaretli insanların ne durumda olduğunu bilmeden, bu aşamanın hangi kısmında tıkanıp kaldığını bilmeden lütfen kimse atıp tutmasın. 5 günde halledebildiğiniz bi durumdaysanız o zaman siz vajinusmus hastası değilsiznizdir. Sadece korkudur ve 5 gün sonunda atlatmışsınızdır.. Yıllardır bunlarla uğraşanları tanıyorum sırf bu yüzden boşananları tanıyorum Allah aşkına yorumları okurken biraz daha mantık çerçevesinde yaklaşın. Siz beğenin yada beğenmeyin diye yorum yazmıyorum ben bu sorun hafife alınmayacak, kendi başına çok uzun zaman alacak bi sorun olduğu için yazıyorum. 7 ay olmuş bazı şeyler hallolsa zaten arkadaş konu açmazdı emin olun o zaten sizinde aklınıza gelmeyen ne yöntemler denemiştir.
Canm bende yıllarca bu sorunla uğraştım doktorumun beni en çok rahatlatan cümlesini söylicem ve uygula lütfen. İlişki esnasında çişini yapar gibi vajinanı rahat bırak. Soğan filesine iki elinide sok ve esnet nasıl esniyor değilmi? Vajina da aynen böyle orası uzun ve engeli olmayan bir yol. Vajina girişinin rahime kadar olan mesafesi sabittir ama vajina mükemmel esneyen bir organdır bunu unutma sadece çiş yapar gibi. Banada doktorum aparat vermişti küçükle başlayıp en büyüğüne kadar denedim aynı bu cümleleri aklıma getirerek. Ve emin ol penis o apratlardan daha kolay vajinaya göre şekil alabiliyor demişti doktorumArkadaşlar bende aynı durumdayım ve hala yenemedim dilatör kullanıyorum artık sinirlerim yıprandı bir yıl olacak
Canım doktorumun dediğini anlatıcam sana. Ben ilk çatala çıktıgımda o kadar heyecanlıydım ki bayılacak gibiydim. Bana derim nefes al ve çişini yapar gibi yap demişti aynısını yaptım ve doktorun parmağı içimdeydi ve ben hiç birşey hissetmemiştim. Özet olarak geçicem sonra ödevler verdi evde yapmam gereken. Küçük aparatla başladım ve vajina girişine aparatı koy hisset orayı dedi. Sonrasında çiş yapar gibi bırakıp ittirince çook rahat girdi. Tabi bu sürede jelle ve Fito kremle yapıyorum doktorumun söylediği gibi. Sadece 3 seansta yendim. Zaten kendin yaptıkça eşinin yapmasına da müsaade edebiliyorsun emin ol penis çok daha kolay3 ay oldu 4. Aparatı 3 kere yapabildim eşlide zaten canım acıyor diyip devam edemiyorum
Beni anladığınıza o kadar sevindim ki anlatamam. Burda bana laf söyleyip anlamadan cevap verenere cevap vermektem ypruldum gerçekten İnşallah sizde bir an önce tedavinizi olabilirsiniz4 yıl bununla mücadele vermiş biri olarak size katılıyorum.
Pes etme ben 4.aparatı 2 ay calıstım. Pes etmeyenler basarıyor3 ay oldu 4. Aparatı 3 kere yapabildim eşlide zaten canım acıyor diyip devam edemiyorum
Ben tedavimi oldum çok şükür 9 ay oluyor yeneli :) bebek düşünüyorumBeni anladığınıza o kadar sevindim ki anlatamam. Burda bana laf söyleyip anlamadan cevap verenere cevap vermektem ypruldum gerçekten İnşallah sizde bir an önce tedavinizi olabilirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?