Vajinismusu nasil yene bilirim?

Arkadaşlar bende aynı durumdayım ve hala yenemedim dilatör kullanıyorum artık sinirlerim yıprandı bir yıl olacak

7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
Bende evliliğimin 7. Ayında kafayı yeme noktasina gelmistim özel bir hastaneye gittim son kez . muayene etmesine bile izin veremedim korkudan oda istersen lazer yoluyla açabilirim demişti bende kabul ettim öyle yaptım en son .

Valla canım hipnoz fln bana bi sağlıklı ve güvenilir fln gelmedi ilk defa böyle bir tedavi yöntemi duydum.. bence iyi araştırıp git. Ama herkesin dediği gibi kesinlikle dilatörler yani. Sabırla yaparsa. Yenemiceğin birley yok emin ol, hepimizde yardımcı oluruz , seni emin ol bizden başkası anlayamaz

3 ay oldu 4. Aparatı 3 kere yapabildim eşlide zaten canım acıyor diyip devam edemiyorum
Ne güzel 4. Apartıda yapabiliyormuşsun kaslarını kullanmayı öğrendiğinde sık bırak hep. Zaten 4. Yapıyorsun o harfi çiz yana sağa sola inttir. Artık alıştıkdan sonra böyle kendi başına yap bi kaç kere daha. Birşe eşinde apartı dene ona bırak o yapsın. Sonra deneyin olucakmı

Valla seni bilmem senin başından geçmemiş sanııem arkadaşının başından geçmiş ama bunu yaşayamayan nasıl bir his bilemez. Hepimiz çok kötüydük apartları kullanmadan önce bile çok düşündüm. Vajiye bakamıyordum bile.
Herşey en başta kafada bitiyor, psikolojik. Etarafnda yapamassın diyen insanlar yüzünden yapamıyorsun daha çok. Banada herkes apart ne yaaa yapamasıın onunla diyordu. Burda kaç arkadaş, bana destek verdi moral verdi. Kendime güvenim geldi hırslandım ve yaptım.
Emin ol arkadaşında bu sayfalara girp baksaydı, oda kendine güveni gelip hırslanıp yapardı.
Sen bu durumu yaşamadığın için ne bizi ne arkadşaını anlayamassın.
Ve herkesin dediği gibi doktorlar 50 tl lik şey için kaç para istiyorlar. Gerek yok ki ben asla doktora gidip muayne bile olamayanlardanımki doktora asla bu konuda gidemem ..
eğer çevrenizde bu hastalıkla mücadele eden varsa sayfamıza bekleriz. Seve seve yardımcı oluruz . İyigünler . Her zaman güzellikle iyilikle kalın :)

Bakayım deneyeceğim umarım olur bu hafta da yenemezden delireceğim

İstekle yapıyorum çocuk sahibi olmak istiyorum ama daha kendim bu durumu aşamamışken herşey imkansızlaşıyor
Sen yenilgiyi baştan kabul edersen olmaz tabi. İmkansız bişey yoktur. Başaracağım de ve başar. İnanıyorum sen yaparsın

Bakayım deneyeceğim umarım olur bu hafta da yenemezden delireceğim

Bende senin gibiydim etrafımdakiler çocuk sahibi olmak için deniyolardı her ay. Diyodum içimden en azındna deneyebiliyolar, ben onuda yapamıcam galiba fln diye, baya üzülüyodum. Çok şükür yendim. 1 ay içinde 5 gün denedim sadece allaha çok şükür bitti gitti. Deidğim gibi yap ama senin çoğu şey bitmiş bile, eşinede apartı denettir oda yapsı. Sonra orası genişleyecek ya, ozman eşinle dene hemen. Birazda p..s girerken ıkın içeri direk giricek zaten güven kendine halledersin sennn unutma ordan kocaman çocuk çıkıyorrrrrr. Güzel haberleirni bekliyorum

İnş güzel haberleri vereceğim inanıyorum

7aylik evliyim vajinismusu nasil yene bilirim yardimci olurmusunuz?
4 yıl bununla uğraştım hatta bu süreçte hamile kaldım ve mecburi Sezeryan doğurmak zorunda kaldım asla alttan muayene olamıyordum çünkü. Hep erteledim cesaret edemedim sonunda doktora gitmeye karar verdim ve Dr. Nazife Ergen hanımefendiye gittim sadece 3 seansta yendim bu hastalığı 9 ay oldu hiç vajinusmus sorununu yaşamamışım gibi. İşin sırrı beyinde bitirmek lütfen erteleme

4 yıl bununla mücadele vermiş biri olarak size katılıyorum.

Arkadaşlar bende aynı durumdayım ve hala yenemedim dilatör kullanıyorum artık sinirlerim yıprandı bir yıl olacak
Canm bende yıllarca bu sorunla uğraştım doktorumun beni en çok rahatlatan cümlesini söylicem ve uygula lütfen. İlişki esnasında çişini yapar gibi vajinanı rahat bırak. Soğan filesine iki elinide sok ve esnet nasıl esniyor değilmi? Vajina da aynen böyle orası uzun ve engeli olmayan bir yol. Vajina girişinin rahime kadar olan mesafesi sabittir ama vajina mükemmel esneyen bir organdır bunu unutma sadece çiş yapar gibi. Banada doktorum aparat vermişti küçükle başlayıp en büyüğüne kadar denedim aynı bu cümleleri aklıma getirerek. Ve emin ol penis o apratlardan daha kolay vajinaya göre şekil alabiliyor demişti doktorum

3 ay oldu 4. Aparatı 3 kere yapabildim eşlide zaten canım acıyor diyip devam edemiyorum
Canım doktorumun dediğini anlatıcam sana. Ben ilk çatala çıktıgımda o kadar heyecanlıydım ki bayılacak gibiydim. Bana derim nefes al ve çişini yapar gibi yap demişti aynısını yaptım ve doktorun parmağı içimdeydi ve ben hiç birşey hissetmemiştim. Özet olarak geçicem sonra ödevler verdi evde yapmam gereken. Küçük aparatla başladım ve vajina girişine aparatı koy hisset orayı dedi. Sonrasında çiş yapar gibi bırakıp ittirince çook rahat girdi. Tabi bu sürede jelle ve Fito kremle yapıyorum doktorumun söylediği gibi. Sadece 3 seansta yendim. Zaten kendin yaptıkça eşinin yapmasına da müsaade edebiliyorsun emin ol penis çok daha kolay

4 yıl bununla mücadele vermiş biri olarak size katılıyorum.
Beni anladığınıza o kadar sevindim ki anlatamam. Burda bana laf söyleyip anlamadan cevap verenere cevap vermektem ypruldum gerçekten İnşallah sizde bir an önce tedavinizi olabilirsiniz

Beni anladığınıza o kadar sevindim ki anlatamam. Burda bana laf söyleyip anlamadan cevap verenere cevap vermektem ypruldum gerçekten İnşallah sizde bir an önce tedavinizi olabilirsiniz
Ben tedavimi oldum çok şükür 9 ay oluyor yeneli :) bebek düşünüyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…