- 21 Kasım 2020
- 37
- 30
- 18
- 35
- Konu Sahibi gulguzeli30
-
İnşallah canım hayırlı olsun :)Ben 6 yıllık evliyim ilk 1 yıl vajınısmustum. Sonra atlattım. 3 ay korundum. Sonra gebelık dusunmeye basladgmın 4.ayı hamile oldugumu öğrendim
Suan 2.yi planlıyorum.
Endişe etme duzenli hayatını yaşa. Başka bir skntı yoksa 6 aya kadar normal
Nasıl yendiniz acabaBen 6 yıllık evliyim ilk 1 yıl vajınısmustum. Sonra atlattım. 3 ay korundum. Sonra gebelık dusunmeye basladgmın 4.ayı hamile oldugumu öğrendim
Suan 2.yi planlıyorum.
Insallah Rabbim bebek bekleyenlere nasip etsin2 buçuk senedir evliyim vajinismusu yeneli 4 ay oldu yendigimden beri de hamilelik için uğraşıyorum benim gibi bekleyenler var mı acaba doktora gittim yumurtaların sağlıklı dedi kan da verdim sağlık ocağında bı sıkıntı yok ama beklemek çok zor :/ 32 yaşındayım
Aminn amin inşallah canimInsallah Rabbim bebek bekleyenlere nasip etsin
Nasıl yendiniz acaba
Adet bitiminden hemen sonra günaşırı olacak sekılde demstı bana doktorum.Kızlar ben Vajinusmustn Yeni yendim ve bebek sahibi olmak istiyorum iliski duzeni nasil olmali yardimci olursanız sevinirim
Çok Teşekkür Ederim Kuzum ALLAH Razı OlsunAdet bitiminden hemen sonra günaşırı olacak sekılde demstı bana doktorum.
Rica ederm canm. Amiin hepimizden.Çok Teşekkür Ederim Kuzum ALLAH Razı Olsun
2 buçuk senedir evliyim vajinismusu yeneli 4 ay oldu yendigimden beri de hamilelik için uğraşıyorum benim gibi bekleyenler var mı acaba doktora gittim yumurtaların sağlıklı dedi kan da verdim sağlık ocağında bı sıkıntı yok ama beklemek çok zor :/ 32
Nasıl yendiniz acaba
Nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuzBen 6 yıllık evliyim ilk 1 yıl vajınısmustum. Sonra atlattım. 3 ay korundum. Sonra gebelık dusunmeye basladgmın 4.ayı hamile oldugumu öğrendim
Suan 2.yi planlıyorum.
Kızlar ben Vajinusmustn Yeni yendim ve bebek sahibi olmak istiyorum iliski duzeni nasil olmali yardimci olursanız sevinir
Gün aşiri olmasi gerek bende oyle biliyorumKızlar ben Vajinusmustn Yeni yendim ve bebek sahibi olmak istiyorum iliski duzeni nasil olmali yardimci olursanız sevinirim
Canım ben 4yillik evliyim 3yil vajinismus yaşadım yendim altı ay sonra hamile kaldım yaş 35 moral olsun diye yazıyorum aceleni anlıyorum ama o istediği zaman gelecek rahat olmaya çalış strese gerek yok olur merak etme2 buçuk senedir evliyim vajinismusu yeneli 4 ay oldu yendigimden beri de hamilelik için uğraşıyorum benim gibi bekleyenler var mı acaba doktora gittim yumurtaların sağlıklı dedi kan da verdim sağlık ocağında bı sıkıntı yok ama beklemek çok zor :/ 32 yaşındayım
Canım biz yumurtlama günü ertesi günü ve ondan sonraki günü değerlendirdik üç gün üst üste oldu çok şükür gün aşırı olmamıştı nedenini bilmek tabi Allah bilir ama mümkünse sperm sorunu yoksa üst üste üç gün deneyin derimKızlar ben Vajinusmustn Yeni yendim ve bebek sahibi olmak istiyorum iliski duzeni nasil olmali yardimci olursanız sevinirim
Canm dr a gtmen daha iyi olur. Öyle bsey ki bu bazen kendi kendine çabaladıkça çıkmaza dusuyorsun..Merhaba nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz
Nasıl yendiniz bana da yardımcı olur musunuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?