- 20 Ağustos 2021
- 310
- 389
- 18
- Konu Sahibi gulguzeli30
-
Sperm sorunu yok kuzum ama ben yumurtlama gunumu bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz M MinaprensesCanım biz yumurtlama günü ertesi günü ve ondan sonraki günü değerlendirdik üç gün üst üste oldu çok şükür gün aşırı olmamıştı nedenini bilmek tabi Allah bilir ama mümkünse sperm sorunu yoksa üst üste üç gün deneyin derim
Tesekkur ederim canimGün aşiri olmasi gerek bende oyle biliyorum
Ovulasyon testi kullanmalısın adet bittikten sonra yapmaya başlıyorsun adet bittikten beş gün sonra yap falan diyen var ama ne zaman yumurtlarsın bilmediğin için garanti olsun biter bitmez başlamalısınSperm sorunu yok kuzum ama ben yumurtlama gunumu bilmiyorum banada yardimci olurmusunuz M Minaprenses
Gerçekten miiKızlar ben Vajinusmustn Yeni yendim ve bebek sahibi olmak istiyorum iliski duzeni nasil olmali yardimci olursanız sevinirim
Canım Benim Evet Yendim Sonunda Bitti İnşallah KuzumGerçekten mii. Ne diycemi bilemedim sizin adınıza çok sevindim inşallah hayırlısıyla bebeğinizi de alırsınız kucagınıza.
Teşekkür ederim Kuzum Allah Razı OlsunOvulasyon testi kullanmalısın adet bittikten sonra yapmaya başlıyorsun adet bittikten beş gün sonra yap falan diyen var ama ne zaman yumurtlarsın bilmediğin için garanti olsun biter bitmez başlamalısınyumurtlama gününü muhakkak bilemen şart garanti olsun istiyorsan
Merhaba çok samimi olduğum bi arkadaşımda 1 sene vajinusmusluk yaşadı yendikten sonra 3 4 ay sonrası ilk korunmasız ilişkisinde gebe kaldı stres yapmayın kendinize buyüzden2 buçuk senedir evliyim vajinismusu yeneli 4 ay oldu yendigimden beri de hamilelik için uğraşıyorum benim gibi bekleyenler var mı acaba doktora gittim yumurtaların sağlıklı dedi kan da verdim sağlık ocağında bı sıkıntı yok ama beklemek çok zor :/ 32 yaşındayım
Hadi gözümüz aydın çok ama çok mutlu oldumCanım Benim Evet Yendim Sonunda Bitti İnşallah Kuzum
Hadi gözümüz aydın çok ama çok mutlu oldumÇok Tesekkur ederim canim senin dedigin gibi doktor Destegi Olmadan olmuyormus
Tesekkurederim çok güzel bir moral Allah razı olsunCanım ben 4yillik evliyim 3yil vajinismus yaşadım yendim altı ay sonra hamile kaldım yaş 35 moral olsun diye yazıyorum aceleni anlıyorum ama o istediği zaman gelecek rahat olmaya çalış strese gerek yok olur merak etme
Tesekkurederim insan böyle duyunca mutlu oluyorMerhaba çok samimi olduğum bi arkadaşımda 1 sene vajinusmusluk yaşadı yendikten sonra 3 4 ay sonrası ilk korunmasız ilişkisinde gebe kaldı stres yapmayın kendinize buyüzden
Doktora gittim bitmişti ama eşim şehir dışında o geldikten sonra ona iizn vermez oldumCanm dr a gtmen daha iyi olur. Öyle bsey ki bu bazen kendi kendine çabaladıkça çıkmaza dusuyorsun..
İmkanın varsa Ankarada dr önereblrm, ben Reyyan özcan temizkan ile yendim.
5 gün sürdü sadece. Daha kısa surenler bile var
2 yıl olcakNe kadar süredir vajinismussun
Tedaviye başladın mı doktora gittin mi ?2 yıl olcak
Tedaviye başladın mı doktora gittin m
Canim bende öyleydim o da olacak zamanla sen yeterki pes etme sürekli çalışDoktora gittim aparatları alıyorum ama eşime izin veremiyorum
Aparatlarla mı canımCanim bende öyleydim o da olacak zamanla sen yeterki pes etme sürekli çalış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?