- 8 Temmuz 2014
- 783
- 336
- 123
sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallahEvet ...aaa ne güzel .ben de yeni çözdüm.bebek istiyorum. Hayırlı olsun Bebeğin
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sağol canım Allah sana da nasip etsin inşallahEvet ...aaa ne güzel .ben de yeni çözdüm.bebek istiyorum. Hayırlı olsun Bebeğin
Merhaba nasıl çözdün canım acabaEvet ...aaa ne güzel .ben de yeni çözdüm.bebek istiyorum. Hayırlı olsun Bebeğin
gerçekten memnun kaldınız mı bende 2 aylık evliyim ve bu sorundan kurtulmak istiyorum1 hafta ist.kalma gbi imkanın varsa o şekildede tedavi olabilirsin. Hızlandırarak da yapıyor. En kısa zamanda hayırlısıyla biter canım bu süreç. Çok zor bilirim
Evet canım çok memnun kaldım.ömrümün sonuna dek minnettar kalacağım insanlar benim için .gerçekten memnun kaldınız mı bende 2 aylık evliyim ve bu sorundan kurtulmak istiyorum(
bana sordun zannettim canım .ben adana EPC hastanesin de tedavi oldum .Evet canım çok memnun kaldım.ömrümün sonuna dek minnettar kalacağım insanlar benim için .
mutlu ol insalah ömür boyu....tedavi oldum canım adana da EPC hastanesin deMerhaba nasıl çözdün canım acaba
Evet. 6 seansta çözüm bulduk çok şükür. Şimdi bir çocuğum var 6 aylık. Normal devam ediyo herşey çok şükürgerçekten memnun kaldınız mı bende 2 aylık evliyim ve bu sorundan kurtulmak istiyorum(
bende istanbulda oturuyorum peki nasıl bir tedavi yöntemi var parmak egzersizimi veriyor ve fiyatı ne kadardır acaba malum yeni evli olunca borçlarda baya varEvet. 6 seansta çözüm bulduk çok şükür. Şimdi bir çocuğum var 6 aylık. Normal devam ediyo herşey çok şükür
adana da yaşasydım giderdim :) teşekkür ederim cevapladığın için :)bana sordun zannettim canım .ben adana EPC hastanesin de tedavi oldum .
Parmak egzersizi peşinde eş denemesi olarak yaptık. Kendi konuşmalarıda rahatlatıyo doktorun. Sorularını cevaplıyo aklını rahatlatıyo. Seansı 200 dü ama sen çok yenisin 6 seans sürmez.bende istanbulda oturuyorum peki nasıl bir tedavi yöntemi var parmak egzersizimi veriyor ve fiyatı ne kadardır acaba malum yeni evli olunca borçlarda baya var
anladım ya ben parmak egzersizinden midem bulanıyor nedense ama gidicem İnşallah denemekte fayda varParmak egzersizi peşinde eş denemesi olarak yaptık. Kendi konuşmalarıda rahatlatıyo doktorun. Sorularını cevaplıyo aklını rahatlatıyo. Seansı 200 dü ama sen çok yenisin 6 seans sürmez.
Hiç korkma daha başındasın ilerlemeden git çabuk çözersin inşaAllahanladım ya ben parmak egzersizinden midem bulanıyor nedense ama gidicem İnşallah denemekte fayda var
ama çokta korkuyorum yenemezsem diye![]()