Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Anladığım kadarıyla ayrılmak bir seçenek seğil sizin için. O zaman tedavi olacaksınız ama normal bir Jinekolog bu işten anlamaz bulunduğunuz yerde vajinismus eğitimi almış bir jinekolog ve psikiyatrist bulmanız gerekiyor. Bulunduğunuz yerde yoksada olan bir yere gidin sadece bunun tedavisi ile uğraşan doktorlar bile var. Psikiyatri de eşinizle de görüşme yapılır hem. Sorun belki de onda yani.. maddi durumunuz nasıl bilmiyorum ama karşılayamayacak durumdaysanız işin içine madem aileler bu şekilde dahil oldu size destek olsunlar bari.. Allah kolaylık versin.

Ama senin bu alanda uzman psikatriste gitmen gerekiyor hiç arastirmadin mi ben 3 ay boyunca hergun araştırdım ve parmak egzersizi doğru tedaviyle 2 terapi de yendim sen hiç psikatriste gitmedin mi
Bulunduğum şehirde imkanlar kısıtlı ben daha balayındayken bile eşime dedim yol yakınken çaresine bakalım sonra zor olur küçük yerdeyiz imkan kısıtlı dedim dinlemedi düzelir düzelir dedi hep erteledi ben şimdiye kadar aşardım yoksa

Bulunduğun yerde yok mu psikiyatrist esin değil ki kendin git doktor gerekli görürse esinide çağırır zaten benim esimde zamanla yeneriz dedi ama onu dinlemedim zaman geçtikçe duzelmekte bı o kadar zorlaşıyor bunu anladım hatta dedim ki neden 3 ay bekledim bosu bosuna.Esine evet çok kızdım anlatmamasi gerekiyordu bı anlık boşluğuna mi geldi acaba yada ne maksatla anlattı bilemiyorum evliliği sürdürmeyi düşünüyorsanız annesi kesinlikle annenle bu konuyu konuşmasın ve sende en erken süreçte psikiyatriste git kadın psikiyatriste daha rahat edersin tavsiyelerim bu kadar

Bu saatten sonra olsa ne olmasa ne? eşin ayrı kv ayrı bir leş zihniyet hala oldurmaya çalışıyosun çekip gitsene kaçsana ordan

Eşinizde en buyuk hata. Anaci biraz galiba. Öyle bayram şeyler söylenir mi. Ne kadar ayıp.siz de psikolojim olarak hazır olmazsanız olmaz ki

Eşiniz de göründü mü doktora. Bazı erkekler cidden nasıl yapacağını bilmiyorlar. Ayrıca penis şekli de etkiliyor. Bazı penislerin şekli farklı olduğu için pozisyon uygun olmuyormuş.
Kayganlaştırıcı kullanın.

Canini hic sikma keske esin oyle olmasaydi demeseydi de bunu eninde sonunda atlatacaksiniz cunku. Ben de zor atlattim inat ettim basardim kolay olmadi ama oldu bitti. Gozunde fazla buyutme. Gececek hepsi.

Az dişini sık be tatlim sende hepimiz gectik o yollardan hep stres icinde olmaktasa bi anda atlat bitsin gitsin

Sorun bende değil çıkmam dedi.Onu da anası dedirtmiştir kesin

Canini hic sikma keske esin oyle olmasaydi demeseydi de bunu eninde sonunda atlatacaksiniz cunku. Ben de zor atlattim inat ettim basardim kolay olmadi ama oldu bitti. Gozunde fazla buyutme. Gececek hepsi.
Parmak egzersizi yapmaya başladığımdan beri hiç denemedik.Orta parmağımı baş parmağımı falan rahatlıkla alabiliyorum.Duvar gibi bi his vardı nefes alıp verdikçe o da gidiyordu.Eşimle bunun dışında bir sorunumuz hiç olmadı tek sorun bu işin olmamasıydı ama bu yaşananlar annesine anlatması falan çok soğuttu beni

e hazır bi şey olmamışken ayrılın bu heriften, mahremini ankatan koca mı olurmuş?? İt herif.

Belirttiniz mi bu rahatsızlığınızı eşinize? Yani tahrik olamadığınızı? Ya da yönlendirdiniz mi şu şekilde davranman daha çok hoşuma gidiyor şeklinde? Belirttiğiniz halde aynı şekilde davranıyorsa yani bunu değiştirmek gerekir vajinismus olmaktan ziyade. Hoş ben hala vajinismus olduğunuzu düşünmüyorum, tabi tanı koymuyorum bunu en iyi sizi direkt muayene eden bir uzman söyler ama benim düşüncem bu şekilde.

Annen napacak be güzelim kvden şikayet etti diye dovecekmi seni

Affedersiniz de bu eşle daha çok titrersiniz sinirinizden. Vajimismus değil de ne acaba merak ettim. Çünkü bende uzun süre ilişkiye giremedim vajimismus olmadığımı biliyordum hani kendimi kasıyordum ama rahatlatabiliyordum geri ilk kez olmanın heyecanıyla tabi. Neyse biz çok uğraştık olmadı 1 kez oldu sonra deniyoruz yok. Affedersiniz hiç girmiyo yani. Biraz ayrıntıya girdim belki yardımcı olurum diye. Ben elimle yerleştiriyordum her seferinde meğerse ondan olmuyormuş. Yönden dolayı. Gerçekten acı falan yok benim canım çok tatlı mesela. Korkmayın lütfen vajinismus olduğunuzu düşünüyorum. Doktor yok demiş ama başka neden kaynaklı onu da dememiş

boşanın bu adamdan ya, nasıl bir erkek seks hayatını annesine anlatabilir?
üstelik doktor sizde sorun olmadığını söylemiş, belki adam yapamıyor? size atıyor topu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…