Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Pskljik bi durum eşinizle araniz iyi ise mutluiseniz kaynanayi hiç takma bence kendi mutluğunu huzurunu düşün bu saçmalıklara takılma...zor bi süreçtesin zaten nedn bunlara kafa yoruyosun bunları düşünecğine kendi problemine odakln bence 10 ay az bi zaman değil...lütfen kendini kasma korkma insanalr bu işi zevkle yapıyor böyle düşün kötü bişey olsa herkes bunu yapk yaşamak istermi..hele de sevdiğin adam ise bunndan daha mutluluk veren bişey yok kendini eşine bırak ve keyfine bak...

İnandırıcı gelmedi mi ? Yaşadıklarımı düşmanım bile yaşamasın diyorum sadece.Kimse yaşamasın..

önceden anneni haberdar et bari:)

Allah sabırlık versin cahil insanlarla uğraşmak zor. sadece annesi cahil olsa mesafe koyarsınız geçer ama eşiniz burdaki baş cahil.

Bizim 2 gece öncesine kadar aramız iyi idi.Eşim hatta beni anneme bu sorunu konuş annenle beşki yaşayan birini biliyodur büyük ya sana yol gösterir dedi.Benim gelme amacım oydu.Tamam ilişki olmuyordu ama bunun anneme yansıyacak derecede sorun olarak algılamıyordu eşim.Ya da annesiyle konuşunca içindekiler çıktı bilmiyorum hangisi gerçek yüzü

Ne kadar ayıp birşey kendini rezil eder bence bırakın şikayet etsin.annenizle ne alakası var bu durumun.eşinizde sorun var gidip herşeyi annesine yetiştirmiş.

Bir de eşim bana söylemedi annesi hep soruyormuş her hafta aklına geldikçe soruyormuş eşim oldu diyormuş kaynanam inanmıyormuş.Geçen akşam en son söyledim duramadım da dedi.Annesini azarlasa sustursa o yüzü bulamazdı o

Annen ne dicek allasen
Aa tamam getirin onu ben doğurdum tamir ederim falan mı?
Ne kadar iğrenç bir eş ve kv
Hazır bu adamla birlikte olmamışken terket
Bide anneme söyleyecek diye panikliyorsun
Çok tuhafsın
Normal bir insan eşi kvye söylediğinde eşine dünyayı dar eder
Kv annesine söylcem dediğinde ortalığı yıkar sen kimsin ki benim yatak odama burnumu sokuyorsun der
Aşırı rahatsın kusura bakma

Rahatlık değil yalnızlık.Dar etsem kızsam ne olacak bırakırım seni desem ne olacak arkamda ailem yokken.

Rahatlık değil yalnızlık.Dar etsem kızsam ne olacak bırakırım seni desem ne olacak arkamda ailem yokken.
Ne demek ailen yokken?
Sen boşansan geri dönsen kabul etmeyecekler mi?
Seni ezip kusurluymuşsun gibi davranan insanlarla gururunla oynayan insanlarla aynı evde olmana göz mü yumacaklar?

@manticanavari önce de yasmıştım gördün mü bilmiyorum dr hiç bir öneride bulunmadı mi?Ben de kendimi çok kasıyordum dolasıyla ıslaklık açılma olmuyordu dr un verdiği jel çok işe yaramıştı.

Ne demek ailen yokken?
Sen boşansan geri dönsen kabul etmeyecekler mi?
Seni ezip kusurluymuşsun gibi davranan insanlarla gururunla oynayan insanlarla aynı evde olmana göz mü yumacaklar?
Kabul etmezler kendin gittin el sonuçta elin iyisi olmaz derler.Ailemin onayıyla evlenmeme rağmen sus otur derler

Doktor saçma sapan bir şey dedi eşime yatağın kenarına al kızı üst tarafa doğru girdir olur dedi.Bir de özel hastaneydi üslubu bu şekildeydi

bunu diyorum işte illa arkanızda biri mi olmalı acındırmaya bayılıyoruz.
ya aileniz olmasaydı hoş destek olmuyorsa yok zaten kendi ayağınızın üstünde durun yaa
Arkadaşım küçük bir yerde yaşıyorum köydeyim.İş imkanı yok kendi ayaklarımın üstünde durabileceğim iş imkanı yok olsa ben de boyun eğmem zaten

Arkadaşım küçük bir yerde yaşıyorum köydeyim.İş imkanı yok kendi ayaklarımın üstünde durabileceğim iş imkanı yok olsa ben de boyun eğmem zaten
keşke ben de köyde olsaydım ne güzel yatardım evde her gün birileri bana bakardı imkanım yok derdim kılımı kıpırdatmazdım

Yavrum evladım siz vajinusmus hastasısınız bu net.
10 aydır ilişkiye giremiyor oluşunuzun başka bir açıklaması yok.
Tüm sayfaları okumadım bilgi verdiniz mi bilmiyorum.
Size vajinusmus değilsin diyen doktorun branşı nedir?
Hangi hastanede,hangi doktora göründünüz?
Ulaşım ve maddi imkanlarınız cinsel terapi almaya uygun mu?

bunları yaşamak için mi evlendiniz, yani hayattan beklentiniz bu muydu? hayalini kurduğunuz hayat bu muydu? değilse eğer sizin vajinanızın annenizle, kayınvalideniz,hatta kayınpederiniz arasında konuşulacağı kadar bayağı bir ortamda yaşamak istemiyorsanız, arkamda kimse yok demeyin, asgari ücret de olsa bi yerde çalışın köydeyseniz şehre gidin. cesaret lazım cesaret. yoksa çok daha bayağı muhabbetlerde olursunuz.

Canim bunun rezil olmakla bir alakasi yok. Esin ile konus guzelce. Baska doktorlara da git. Annen de kaynanana karsi az dik dursun. Kari koca arasina girilmez ayip desin. Ne demekmis baskasi olsa 10 ay beklemez. Ister beklesin istwr beklemesin. Sen icini ferah tut. 9 kocana da soyle isterse ilan versin biz yapamadik diye. Ayip ya afamin yaptigi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…