- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
En nefret ettiğim erkek tipi...Eşim olmadığında.ilk annesine demiş...Ben söylemedim
Doktor saçma sapan bir şey dedi eşime yatağın kenarına al kızı üst tarafa doğru girdir olur dedi.Bir de özel hastaneydi üslubu bu şekildeydi
Normal jinekolog işte bir de çok övdüler o doktoruGittiğiniz doktor da saçmasapanmış açıkçası bilemedim. Jinekolog mu ne bu, branşı ne?
Karşımdaki sığ insanlar anlar mı sence konuşsam da ? Kızsam da yaptığınız yanlış desem de ? Ailem de arkamda değil.
Kafam o kadar dolu ki kaçıp gitmek istiyorumTek çare çocuk yapmak yani
Normal jinekolog işte bir de çok övdüler o doktoru
Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki evlenince 3 ay sonra yendim vajinismusu.Esimin anneside densizlik edip eşime sormuş esimde anne neyi soruyorsun Allah aşkına oldu yada olmadı neden soruyorsun demiş sonrada tuttu kv bana sordu eşime sordugundan haberim yoktu o an oldu dedim geçtim o şokla.Ama eşim yanımda olmayip bunu bı kusur gibi annesine anlatsaydi kesinlikle yenemezdim bu hastaligi ki benim kvdede seninkinin yaptığının aynısını yapardi beklerim yani.Vajinismus tedavi sürecinde en önemli unsur eş desteği.Kv de iyiliğini istese kızım oğlum anlattı napabiliriz doktor arastiralim deyip destek olurdu ki karışması anlatması aşırı saçma ona hiç girmiyorum bile.10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
İlk başlarda oral seks yaptı ama şimdi günah diye yapmıyor.Yani nasıl dese bi çok insan göğüs bölgesiyle ilgilenilmesinden hoşnut olur ama eşim sürekli oraya yöneliyor sevişmeden kastı oraya yönelmek ben tahrik olmak yerine irrite oluyorum huylanıyorum çünkü ben göğüs ve vajinadan ibaret değilim diyorumGüya üstte olursan daha rahat edersin diye düşünmüş, anladım. Eşin ön sevişme falan yapıyor mu yani açık sormam lazım anlamam için kusura bakma. Bu arada psikoloğum ben de. Belli bölgelerini uyarıyor mu, oral seks yapıyor mu sana? Ya da şöyle sorayım, ıslanıyor musun bu esnada, arzuluyor musun eşini?
Belkide olmaması daha hayırlıdır baksana ne olduklarını gormussun ya cocugun olmazsa o kV sizi boşatır kim bekler çocuğu olmayan kadını!Kafam o kadar dolu ki kaçıp gitmek istiyorum
Ama senin bu alanda uzman psikatriste gitmen gerekiyor hiç arastirmadin mi ben 3 ay boyunca hergun araştırdım ve parmak egzersizi doğru tedaviyle 2 terapi de yendim sen hiç psikatriste gitmedin miNormal jinekolog işte bir de çok övdüler o doktoru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?