Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Kesinlikle bir evlilik terapistine gidip esinizin yaptigi hatanin farkina varmasini saglayin yok hala kafasina dank etmiyorsa maalesef ki bu ve olabilcek hic bir sorun cozulemeyecek.
Ayrilin demek istemem ama bu kafayla cok zor devami.. Her erkek adam olamiyor ya sadece sizin es icin demiyorum. Bu anne ogul iliskileri vicik vicik civik civik bazi ailelerde. Benim de basima geldi.. Iy dusundukce rahatsiz oluyorum.. Boyle anneler ogullarini yatak odasi ihtiyacini gidermesi torun ihtiyacini gidermesi icin evlendiriyorlar eteginin altindan ayiramiyorlar . Ama birak da sorun edecek biri varsa kocan sorun etsin annesinin burnunu sokmasi ne demek .. Oglunu o kadar dusunuyorsa ...... Tövbe Ya Rabbi ya..
Oyle annenin boyle zihniyette bi oglu olmasi normal. Ama bunlar ogul, daha adam olma koca olma erkek olma hatta baba olma kapasiteleri yok..

Eşin adam degil herşeyi gitmiş anasına yetiştirmiş. Şimdide annenle konuşmasına engel olmuyo, onun çenesini kpatamıyo. Ailen arkanda değil, yazdıklarına bakılırsa onlarda seni duçlucak. Etrafındaki cahiller sürüsüyle Allah yardımcın olsun.

Kayınvalide çözün meseleyi dicem demiş deyince aklıma neler neler geldi. Benim düşündüğüm şekilde halledip gelirsen oğluna alacak mıymış tekrar (zihniyetim kötü ama bşr kelime nerelere gidebiliyor). Neyse konuya dönersek ona ne?Senin eşinin de mahreminizi ona anlatması kadar iğrenç bir şey yok.

Ben olsam o koca müsveddesiyle bir kerelik çatır çatur sevişir. Yataktan kalktığım gibi bir boka yaramazsın der terk eder giderim.

O zamanda gitsin anasına azdım karımı özledim çok fenayım diye anlatsın da göreyim onu bakayım. Ateş olsa cürmü kadar yer yakarlar analı oğullu ahlak yoksunları.

Kocanizin şeyi, ağzı kadar iyi çalışsaydı yani anasıyla yatak odası dedikodunuzu yapana kadar seni nasıl rahatlatır nasıl hazırlar bunlara kafa patlatsaydi emin ol çoktan ilişkiye girmiştiniz.

Böyle adamı koca diye yanında gezdirme gevşek don gibi ağzı var bugün anasına anlatır yarın erkek ortamında yatak odanız milletin mezesi olur.

Böyle bir magara adamiyla karsi karsiya oldugun icin olmuyordur. Icgüdülerin istemiyordur otomatik olarak

Yazıklar olsun denir böyle eşe.

Bunları size eşiniz mi anlattı, hangi yüzle ?

Icini döktüğünü pişkin pişkin anlattı ve cevap bile vermemiş öyle mi ? Gerçi kendi anlatmış ne cevap verecek ki ?

Kv. nin hiçbir suçu yok.

Doktor saçma sapan bir şey dedi eşime yatağın kenarına al kızı üst tarafa doğru girdir olur dedi.Bir de özel hastaneydi üslubu bu şekildeydi

Gittiğiniz doktor da saçmasapanmış açıkçası bilemedim. Jinekolog mu ne bu, branşı ne?

Normal jinekolog işte bir de çok övdüler o doktoru

Güya üstte olursan daha rahat edersin diye düşünmüş, anladım. Eşin ön sevişme falan yapıyor mu yani açık sormam lazım anlamam için kusura bakma. Bu arada psikoloğum ben de. Belli bölgelerini uyarıyor mu, oral seks yapıyor mu sana? Ya da şöyle sorayım, ıslanıyor musun bu esnada, arzuluyor musun eşini?

Ya seni o kadar iyi anlıyorum ki evlenince 3 ay sonra yendim vajinismusu.Esimin anneside densizlik edip eşime sormuş esimde anne neyi soruyorsun Allah aşkına oldu yada olmadı neden soruyorsun demiş sonrada tuttu kv bana sordu eşime sordugundan haberim yoktu o an oldu dedim geçtim o şokla.Ama eşim yanımda olmayip bunu bı kusur gibi annesine anlatsaydi kesinlikle yenemezdim bu hastaligi ki benim kvdede seninkinin yaptığının aynısını yapardi beklerim yani.Vajinismus tedavi sürecinde en önemli unsur eş desteği.Kv de iyiliğini istese kızım oğlum anlattı napabiliriz doktor arastiralim deyip destek olurdu ki karışması anlatması aşırı saçma ona hiç girmiyorum bile.

İlk başlarda oral seks yaptı ama şimdi günah diye yapmıyor.Yani nasıl dese bi çok insan göğüs bölgesiyle ilgilenilmesinden hoşnut olur ama eşim sürekli oraya yöneliyor sevişmeden kastı oraya yönelmek ben tahrik olmak yerine irrite oluyorum huylanıyorum çünkü ben göğüs ve vajinadan ibaret değilim diyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…