Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Bak bana bu teşhis konmadan önce her ay adetlerim bile inanılmaz sancılı olurdu her ay doğum sancısı çekerdim kıvranırdım meğerse bu sıkıntı yüzündenmiş operasyon olduktan sonra bu sorunumda düzeldi çok şükür. Ve tam 27 ay sonra eşimle ilk ilişkiyi yaşadım. Sendede belki doğuştan bi sıkıntı olabilir mutlaka muayene ol ben o kadar doktorlara gitmiştim ama adamakıllı bakmadıklarından hiçbiri anlamamıştı

Keşke şu çapsız eşinden ayrılsan konu sahibi.

Kayınvalideyi geçtim bu kadar mı şuursuz olur bir insan. Annesiyle konuştuğu konulara bak. İlk sorduğunda gerekli cevabı verbilseydi annesine,şimdi sizin annenizle konuşma cesaretini bulamayacaktı kayınvalideniz.

Eşinizin mesajına, annen buraya gelip o konuyu açarsa bu evlilik burada biter,bir daha asla dönmem derdim ve cidden dönmezdim ben olsam.

Vajinismusu yenseniz de çocuğunuz olmasa bir süre yine sizin başınıza ekşir bu cahil anne ve oğlu.

hayatımda boyle bir saçmalık görmedim.en özel seyınızı kv nıye bılıyır.bir de annene soyleyecekmiş.oldu olacak megafon verin tüm mahalleye yaysın.

Kayinvalideki akila bak bi doktora gidin demek yerine sanki kusurluymus gibi Gelini Annesine şikayet etme pesinde.. Annesi sanki bisey yapabilecek bu duruma .. hey Allahim
Doktora gidiyorlar hala olmayınca ayıplı mal oluyor.
Gerçekten de kvye ne oluyor bu kadar da çok ayıp.
Eşinizle konuşun çenesini bir kapatsın konu sahibi siz severek evlenmediniz mi, görücü usulü mü evlendiniz bu ne şuursuzluk

Aynen öyle yaziklar olsun böyle Kadinlara

sizin yerinizde olsam bugün kendisini arar bağırır böyle böyle demişsin de senin oğlun bana kocalık görevi yapmıyor haberin var mı diye çemkiririm.
ne yazık ki cahille cahil olmak gerekiyor bazen.

Eşim böyle mahrem özel bir şeyi annesiyle paylaşacak annesi utanmadan anneme gelecek öyle mi. O evi yıkarım koca olacak adamla kaynananın başına.. Balık baştan kokmuş geçmiş olsun.

Eşinizin yaptığı cok ayip burda asıl hatalı o kusura bakmayin keske ilk annesine soylediginde kapının önüne atsaydın

Artık ne yapacağımı bilemiyorum ben Bu sorun aşılsa bile kaynanamın anneme gelip şikayet ettiğini unutamam ben.Oğlum kim bekler senin gibi deyişlerini daha ben beklemem annesiyle konuşucam dediğini ömrüm boyu unutamam.Kendinin de 20 yaşında kızı var beddua etmiyorum ama Allaha havale ettim eden bulur ben nasıl ki rezil oldum

Vajinismus psikolojik bir hastalıktır ama çözülmez değil.Gidin güzelce tedavinizi olun.Eşinizi ve annesini ise Allah'a havale ediyorum. Diyecek sözüm bile yok onlara.İsraf yani.

Bu senin değil onların rezilliği
Bence biraz hır gür çıkart

benim dediğimi yapın arayın ve kavga edin sorunun bende olduğunu nerden biliyorsun ayrıca karışma hakkını kendinde buluyorsun diye

Seni kocana şikayet edeceğim de , oğluna baskı yapıyor oğlunuz bana yaklaşa mıyor baskı altındayız dicem kb ma de, seni şikayet edeceğim herkese bu kadar karıştığın için de

yerinde olsam o adami boşarim yatak odasinda ne yaptiginizi anasi bile biliyor arkadaş ortamindada anlatiyordur mutlaka
insanin biraz mahremi olur ya pislik adam kaynananiz daha pislik

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…