- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
hayatımda boyle bir saçmalık görmedim.en özel seyınızı kv nıye bılıyır.bir de annene soyleyecekmiş.oldu olacak megafon verin tüm mahalleye yaysın.10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Doktora gidiyorlar hala olmayınca ayıplı mal oluyor.Kayinvalideki akila bak bi doktora gidin demek yerine sanki kusurluymus gibi Gelini Annesine şikayet etme pesinde.. Annesi sanki bisey yapabilecek bu duruma .. hey Allahim
Aynen öyle yaziklar olsun böyle KadinlaraDoktora gidiyorlar hala olmayınca ayıplı mal oluyor.
Gerçekten de kvye ne oluyor bu kadar da çok ayıp.
Eşinizle konuşun çenesini bir kapatsın konu sahibi siz severek evlenmediniz mi, görücü usulü mü evlendiniz bu ne şuursuzluk
Vajinismus psikolojik bir hastalıktır ama çözülmez değil.Gidin güzelce tedavinizi olun.Eşinizi ve annesini ise Allah'a havale ediyorum. Diyecek sözüm bile yok onlara.İsraf yani.10 aydır evliyim eşimle ilişkiye giremedik doktor vajinismus yok dedi ama giremiyoruz işte iş o noktaya gelince korkunç bir acı oluyor.Kayınvalidem biliyordu sadece dün ben anneme gezmeye geldim o da annesine gitmiş annesi laf arasında sormuş düzeldi mi diye eşim düzelmedi diyince ben daha beklemem annesiyle konuşucam çözün meseleyi dicem senin gibi kimse beklemez daha beklicek şey kalmadı demiş....Anneme şikayete gelecek ne tepki vereceğimi bilmiyorum ben
Bu senin değil onların rezilliğiArtık ne yapacağımı bilemiyorum benBu sorun aşılsa bile kaynanamın anneme gelip şikayet ettiğini unutamam ben.Oğlum kim bekler senin gibi deyişlerini daha ben beklemem annesiyle konuşucam dediğini ömrüm boyu unutamam.Kendinin de 20 yaşında kızı var beddua etmiyorum ama Allaha havale ettim eden bulur ben nasıl ki rezil oldum
benim dediğimi yapın arayın ve kavga edin sorunun bende olduğunu nerden biliyorsun ayrıca karışma hakkını kendinde buluyorsun diyeArtık ne yapacağımı bilemiyorum benBu sorun aşılsa bile kaynanamın anneme gelip şikayet ettiğini unutamam ben.Oğlum kim bekler senin gibi deyişlerini daha ben beklemem annesiyle konuşucam dediğini ömrüm boyu unutamam.Kendinin de 20 yaşında kızı var beddua etmiyorum ama Allaha havale ettim eden bulur ben nasıl ki rezil oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?