Vajinismusum diye kayınvalidem beni anneme şikayete gelecek ayıplı malmışım gibi

Bu meseleyi çözüp hamile kalmaktan başka şansım yok ne yazık ki yok.Arkamı dönüp gelsem babaevine her gün işkence olacak çünkü arkamda değiller

Çünkü ayrılsam arkamda beni destekleyecek kimsem yok

Eşimle anneme gelmeden önce öpe koklaya vedalaştık annemle konuşmaktı buraya gelmekteki amacım.Çözelim hayatım bunu ben yanındayım dedi.Akşamına annesi sormuş konuşmuşlar attığı mesaj bu

Size şu an annesi hatalı geliyor, eşinize konduramıyorsunuz. Ama hata yapıyorsunuz. Annesi özel hayatınız hakkında sorduğunda bu konuları annesiyle konuşmayacağını net bir şekilde belirtip sınırı çizse idi, şu an bu durumda olmazdınız. Haydi diyelim ki balayı dönüşünde boş bulundu, deyiverdi. Sonrasında bu konuyu muhakkak kapatmalı ve sohbet konusu/dertleşme haline getirmemeli idi.

Unutmayın eşiniz izin vermediği müddetçe ailesi asla müdahale edemez. Eşiniz anlatmadığı müddetçe ailesi bilemez. Eşiniz sınır çizdiği müddetçe ailesi size saygısızlık edemez.

Boşanmak istemiyorsanız bile gerçek hatalının eşiniz olduğunu fark edin lütfen. Ben yatak odasına kadar el atılmasına izin veren bir eşin başka konularda hayli hayli izin vereceğini düşünüyorum maalesef.

Ana kuzusu olduğunu yeni anladım

başlıkla çok uyumsuz söyledikleriniz
kendiniz de kusurlu olduğunuza inanıyorsunuz
çözmeye çalışıyorsunuz hala
alevli meyve tabağı bekler gibi bekliyor kocanız.
kv kp haber bekliyor.
peki diyelim oldu yaptınız ama kanamanız olmadı o zaman ne olacak? bunu çok ciddi soruyorum.

Dertleştiği için o kocayı sonrada o kaynanayı yolarım net yolarım... Ona neymiş benim birlikteliğimden ne kadar çirkin bikere kaynanan bunu soramaz o iş oldu mu diye kocan da adam olsa sanane anne bnm karımla ilişkimden der geçer...ben o kaynana yı arar bi temizhaşlardım..ben haşlamasamda zeten annem benden beter haşlardı.

Kayınvalide ve eşinizin tutumuna hiç girmeyeceğim.Yanlış bir tutum içindeler bu belli zaten de.
Sizin yapısal fizyolojik bir sorununuz olabilir.Sizi muayene eden doktor yüzeysel bir muayene yapmış olabilir.Başka bir doktora muayeneye gidin.Dış genital organlar ve vajina dışa yakın bölüm normal görünsede biraz daha iç kısımda yapısal bir sorun olabilir.Böyle olupta durumundan haberi bile olmayan bir kadına doğum için acilen hastaneye başvurduğunda bizzat tanık oldum.Ben bu hastayı muayene edemiyorum diye uzmana haber vermemle birlikte uzman da muayene edemedi ve doğumu sezeryanla yaptırdı.Hastaya soruyorsun ilişkiye girebiliyormusun? Evet diyor.Ama,mümkün değil yani.Yüzeysel yaşadığı şeyleri ilişki zannetmiş durmuş kadın.Vajina yüzeyine boşalmaylada hamile kalabilmiş.Mucize gibi yani.
Demem o ki.İyi bir doktora muayeneye gidin.Mümkünse özele gidin.İyi bir muayeneden geçin.

Aferin sana şişme kadın muamelesi yapan kocanı bir de baba yap. Seni düşürdükleri durum için bir torunla ödüllendir onları ki sana sanki bir malmışsın gibi davranmakta ne kadar haklı olduklarını göster.

Kocamla sevişemiyor olsam ben kadın olarak anneme soylemem hatta ablama dahi söylemem. Eşin nasıl bir utanmaz ki gidip annesine söylüyor? Üstelik konuyu kritik Edip büyütmeye niyetli, eşin de bu haberi sana taşıyor. Şu adamları koca diye koynunuza alırken utanmiyorsaniz sizin tabirinizle ayıplı mal gibi annenize şikayet ederken de utanmaya gerek yok.

Daha önce doktora gitmiştim doktor zarın(!) duruyor demişti.Herşeyi amasına yetiştiren eşim bunu da söylemştir eminim...Ya tamam bende de sorun var kasıldığım doğru ama bu çiftlerin sorunudur.Eşim 0 hatalı değil belki önsevişmeyi kısa tutuyoruz belki tutumu yanlış,diyorum ya çiftlerin sorunu diye bunu tek kişiye yükleyemez kimse aylardır bunu diyorum eşime de

Karşımdaki sığ insanlar anlar mı sence konuşsam da ? Kızsam da yaptığınız yanlış desem de ? Ailem de arkamda değil.

zarın durmuyor demedim zar esnek de olabilir kanama yapmayabilir benim kanamam olmadı mesela sadece wcye gittiğimde leke gördüm attım sifonu çektim eşimin haberi bile yok.
zannediyorsunuz ki bileğinizi keser gibi kan akacak ortalığa. kaldı ki zaten aylardır zedelemişsiniz kanama da oluşmayabilir.

Neticede vajinismus degilse de bir aciklama yapar doktor diye dusundum bende. 10 aydir gitmedikleri doktor, hoca kalmamis sözde kimse care olamamiş? Bana pek inandirici gelmedi o bakimdan sacma buldum. Dogru durusy tedavi, yonlendirme alsalardi illa ki aşilirdi diye dusunuyorum.

Babası annesine ben torun istiyorum demiş dün akşam annesi de eşime demiş.O aralıkta annesi sormuş düzeldi mi diye o da içini dökmüş olmadı diye
Konunun her tarafı sınır bozucuyken ben en çok çocuk siparişine uyuz oldum.Bu nasıl birşey ya çocuğa bakacak anne babadır kararı da onlar verir.Hos istemeylede olacak değıl ya neyse.
@manticanavari gerçekten yasadigin şeyler çok sınır bozucu.Bende düğünden sonra 2 ay ilişkiye giremedim üstelik düğünden once bikac ay aynı evde kaldığımız halde.Dr a gittik muayene etti vanismus değilsin dedi kayganlaştırıcı jel verdi birsüre sonra oldu.Yani yaşadığın şey gayet normal tekrar bir dr a git ama en önemli şey eşinin mahremiyeti koruması.Esine demiyor musun aramizdakileri anlatma diye?

zaten arkadaş kimyasal da geçirmiş bu süreçte mecbur çocuk yapacak başka çaresi yok!
bayılıyoruz böyle çaresizim muhtacım acındırmalarına...

Filmlerdeki gibi olacak sanıyorlar sanırım kanlı çarşafı kan gelmese de ilişki olsa eşi ve her durumdan haberdar olan annesi bunu da problem yapabilir pekala.

İlk denemede biraz gelmişti dediğin gibi leke tarzı.Doktora ilk denemenin üstünden 3 4 ay geçince gittik ona rağmen duruyor demişti kanama geldiğini anasına demiştir eşim herşeyi yumurtluyor ya.Gelmedi deseydi onun kritiği de olurdu şimdiye kadar.Ya bilmiyorum eşime karşı da soğudum ben söylediklerinizde haklısınız fazlasıyla sorun çözülse çocuk olmasa yine ben suçlu olurum.Kız olur erkek olmadı diye yine ben suçlu olurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…