- 24 Aralık 2014
- 5.294
- 7.083
- 398
- Konu Sahibi leylosvemecnun
-
Çünkü ayrılsam arkamda beni destekleyecek kimsem yok
biz çocuk isteyenler nerede hata yapıyoruz acaba
o değil de siz hala kvnize bak yaptım deme peşindesiniz neden size sayfalarca anlatmaya çalıştığımızı anlamıyorsunuz?
ayrıca bu kadar istiyorsan alkol al alkol yardımcı oluyor birleşmeye
sarhoş olma ama çakırkeyf ol
Eşimle anneme gelmeden önce öpe koklaya vedalaştık annemle konuşmaktı buraya gelmekteki amacım.Çözelim hayatım bunu ben yanındayım dedi.Akşamına annesi sormuş konuşmuşlar attığı mesaj bu
Ana kuzusu olduğunu yeni anladımSize şu an annesi hatalı geliyor, eşinize konduramıyorsunuz. Ama hata yapıyorsunuz. Annesi özel hayatınız hakkında sorduğunda bu konuları annesiyle konuşmayacağını net bir şekilde belirtip sınırı çizse idi, şu an bu durumda olmazdınız. Haydi diyelim ki balayı dönüşünde boş bulundu, deyiverdi. Sonrasında bu konuyu muhakkak kapatmalı ve sohbet konusu/dertleşme haline getirmemeli idi.
Unutmayın eşiniz izin vermediği müddetçe ailesi asla müdahale edemez. Eşiniz anlatmadığı müddetçe ailesi bilemez. Eşiniz sınır çizdiği müddetçe ailesi size saygısızlık edemez.
Boşanmak istemiyorsanız bile gerçek hatalının eşiniz olduğunu fark edin lütfen.
Bu iş olduğunda kanı kayınvalidemin yüzüne fırlatıcam...Artık rahatlarsın ama hemen çocuk olmazsa benim babam da kocanla konuşur haberin olsun dicem.Benim kimyasal gebelik geçmişim de var geçen ay kimyasal yaşadım bebeğim tutunsa çenesi kapamırdı belli
Daha önce doktora gitmiştim doktor zarın(!) duruyor demişti.Herşeyi amasına yetiştiren eşim bunu da söylemştir eminim...Ya tamam bende de sorun var kasıldığım doğru ama bu çiftlerin sorunudur.Eşim 0 hatalı değil belki önsevişmeyi kısa tutuyoruz belki tutumu yanlış,diyorum ya çiftlerin sorunu diye bunu tek kişiye yükleyemez kimse aylardır bunu diyorum eşime debaşlıkla çok uyumsuz söyledikleriniz
kendiniz de kusurlu olduğunuza inanıyorsunuz
çözmeye çalışıyorsunuz hala
alevli meyve tabağı bekler gibi bekliyor kocanız.
kv kp haber bekliyor.
peki diyelim oldu yaptınız ama kanamanız olmadı o zaman ne olacak? bunu çok ciddi soruyorum.
Karşımdaki sığ insanlar anlar mı sence konuşsam da ? Kızsam da yaptığınız yanlış desem de ? Ailem de arkamda değil.Aferin sana şişme kadın muamelesi yapan kocanı bir de baba yap. Seni düşürdükleri durum için bir torunla ödüllendir onları ki sana sanki bir malmışsın gibi davranmakta ne kadar haklı olduklarını göster.
zarın durmuyor demedim zar esnek de olabilir kanama yapmayabilir benim kanamam olmadı mesela sadece wcye gittiğimde leke gördüm attım sifonu çektim eşimin haberi bile yok.Daha önce doktora gitmiştim doktor zarın(!) duruyor demişti.Herşeyi amasına yetiştiren eşim bunu da söylemştir eminim...Ya tamam bende de sorun var kasıldığım doğru ama bu çiftlerin sorunudur.Eşim 0 hatalı değil belki önsevişmeyi kısa tutuyoruz belki tutumu yanlış,diyorum ya çiftlerin sorunu diye bunu tek kişiye yükleyemez kimse aylardır bunu diyorum eşime de
Yeterince uyarmadan ilişkiye girmeye çalışıyor olabilir karşı taraf, bu da ilk cinsel deneyimi olan birisi için korkutucu gelebilir ve kasılmasına neden olabilir. Her kasılana da vajinismus tanısı konmuyor, demek ki kendi başlarına aşabileceklerini düşünmüş doktor. Tabi cidden gittilerse. Doktorun yönlendirmesi gerekir aslında, cinsel terapistler vajinismus tanısı konmasa bile nasıl doğru birleşme yaşanabileceğini, dikkat etmeleri gereken noktaları öğretiyorlar; nereleri uyaracaklarını vesaire.
Konunun her tarafı sınır bozucuyken ben en çok çocuk siparişine uyuz oldum.Bu nasıl birşey ya çocuğa bakacak anne babadır kararı da onlar verir.Hos istemeylede olacak değıl ya neyse.Babası annesine ben torun istiyorum demiş dün akşam annesi de eşime demiş.O aralıkta annesi sormuş düzeldi mi diye o da içini dökmüş olmadı diye
zaten arkadaş kimyasal da geçirmiş bu süreçte mecbur çocuk yapacak başka çaresi yok!Konunun her tarafı sınır bozucuyken ben en çok çocuk siparişine uyuz oldum.Bu nasıl birşey ya çocuğa bakacak anne babadır kararı da onlar verir.Hos istemeylede olacak değıl ya neyse.
@manticanavari gerçekten yasadigin şeyler çok sınır bozucu.Bende düğünden sonra 2 ay ilişkiye giremedim üstelik düğünden once bikac ay aynı evde kaldığımız halde.Dr a gittik muayene etti vanismus değilsin dedi kayganlaştırıcı jel verdi birsüre sonra oldu.Yani yaşadığın şey gayet normal tekrar bir dr a git ama en önemli şey eşinin mahremiyeti koruması.Esine demiyor musun aramizdakileri anlatma diye?
Filmlerdeki gibi olacak sanıyorlar sanırım kanlı çarşafızarın durmuyor demedim zar esnek de olabilir kanama yapmayabilir benim kanamam olmadı mesela sadece wcye gittiğimde leke gördüm attım sifonu çektim eşimin haberi bile yok.
zannediyorsunuz ki bileğinizi keser gibi kan akacak ortalığa. kaldı ki zaten aylardır zedelemişsiniz kanama da oluşmayabilir.
ben de onu diyorum iş, bunca zamandır kusurlu olduğu için demek ki yapmıyormuşa kadar gidebilir.Filmlerdeki gibi olacak sanıyorlar sanırım kanlı çarşafıkan gelmese de ilişki olsa eşi ve her durumdan haberdar olan annesi bunu da problem yapabilir pekala.
İlk denemede biraz gelmişti dediğin gibi leke tarzı.Doktora ilk denemenin üstünden 3 4 ay geçince gittik ona rağmen duruyor demişti kanama geldiğini anasına demiştir eşim herşeyi yumurtluyor ya.Gelmedi deseydi onun kritiği de olurdu şimdiye kadar.Ya bilmiyorum eşime karşı da soğudum ben söylediklerinizde haklısınız fazlasıyla sorun çözülse çocuk olmasa yine ben suçlu olurum.Kız olur erkek olmadı diye yine ben suçlu olurumzarın durmuyor demedim zar esnek de olabilir kanama yapmayabilir benim kanamam olmadı mesela sadece wcye gittiğimde leke gördüm attım sifonu çektim eşimin haberi bile yok.
zannediyorsunuz ki bileğinizi keser gibi kan akacak ortalığa. kaldı ki zaten aylardır zedelemişsiniz kanama da oluşmayabilir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?