VAJİNUSMUS ACİL YARDIM!

oblomov123

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
24 Aralık 2024
20
7
1
27
Merhaba herkese. Vajinusmus sorunuyla 8,5 aydır mücadele ediyorum. Lütfen yorum yazarken hassas davranırsanız çok memnun olurum Evliliğimin 4. Ayında yine forumda başlık açmıştım, bir adım atabilmistim sonunda. Online tedavi vadeden biriyle iki aya yakın çalıştım ama hiçbir verim alamadım hem kendisi çok ilgisizdi hem de direkt egzersizle çalışmadan dilator seti aldırdı. Neyse ben ilk üç boyutu yaptım. Dördüncüsnde yol almam biraz zaman aldı ama en son onu da yapabildim. İlişki denedik ama olmuyordu dört dilatoru de rahatça içime almama rağmen, uzunca uğraştık, cabaladik yapamadik. Sonrasında yaklaşık üç hafta kadar kadar önce bir kadın doğum uzmanı vajinal botoks önerdi çare olacağına kesin inanmıştım çünkü amacı ordaki kasları etkisiz uyuşuk hale getirmekti birkaç aylığına, ben bu süreçte deneyeceğim olacakti ve botoks etkisinden sonra kendim deneyimledigim için psikolojikmen artık hazır olacaktım. Ama gelin görün ki sonuç yine hüsran iki hafta sonrasında denedik yine ilişki denemesi başarısız. Eşimle çok severek evlendik , aramızdaki bağ çok güzel ve güçlü. Ama ben artık bu sorunla mücadele etmekten çok yoruldum. Neden dilatoru içime alabilip sonrasını yapamam ki , neden botoks olmama rağmen yapamam ki? Ne yapmam gerekiyor hanımlar??? Artık kaldıramıyorum ne olur ne olur yardım edin, yol gösterin, önerilerde bulunun, nolurrrr

Bnce tıbbi deneyimleri nir köşeye bırakıp birqz aşternatif tıp birazdaha zihnini boşaltmaya yönelik şeyler denemelisin eger verdigi şeylerle yapabiliyor ama eşinle yapamıyorsan pskolojik bir sınırın var

Birde yoga gibi oradaki kaslaro güçlendirme ve gevşetme gibi teknikleride ögrenebilirsin

Ben emla krem sürerek yendim.
Denedin mi hiç?

Ben emla krem sürerek yendim.
Denedin mi hiç?
Denedim ,olmadı maalesef. Bu forumda açılan çoğu yöntemi denedim. Psikolojik destek de aldım ama aynen dediğiniz gibi zihnim kabul etmiyor sanırım. Çok ücra bir ilçede yaşıyorum yoga gibi zihni boşaltıp aynı zamanda kasları guclendirip gevsetmeye yönelik onerebileceginiz danismanlik hizmeti veren birileri varmi

Yok maalesef.

Yani bende yogaya gidiyorm tabi farklı konulardan dolayı online verenlere var dersi bence tamamen zihninizn engellemesinden dolayı sizi baskılayan birşey var kendinizi rahatlatır ve bırakırsanız bir sorununuz olduğunu düşünmüyorm

Bende 2 senedir bir sürü tedavi aldım

Botoks oldum ameliyat oldum dilatör parmak bende bittim...
Allah yardımcınız olsun inşallah umarım bir an önce bu sorundan ikimizde kurtuluruz... Gerçekten çok kötü hissediyordum artık, hayatımdan keyif alamıyorum ...bende her türlü yolu denedim halen de deniyorum... Ne doktor ne terapist ne egzersiz ne aletler etki etmiyor .. Kalakaldım artık çaresizliği iliklerime kadar hissediyorum

Ben bu ay sonu başka doktora gideceğim eğer ondan olumlu sonuç alırsam size bildiririm inş geçsin bende çok yoruldum tükendim artık...

Bnce tıbbi deneyimleri nir köşeye bırakıp birqz aşternatif tıp birazdaha zihnini boşaltmaya yönelik şeyler denemelisin eger verdigi şeylerle yapabiliyor ama eşinle yapamıyorsan pskolojik bir sınırın var
Bencede size katılıyorum.
Benim sorunum da hiç yapamamak ama keşke dıyorum dilatmr parmak vs yapabilsem bşe cesaret gelse atlatabilsem
Umarım hepımız bir gün kurtuluruz bu ılletten

Bencede size katılıyorum.
Benim sorunum da hiç yapamamak ama keşke dıyorum dilatmr parmak vs yapabilsem bşe cesaret gelse atlatabilsem
Umarım hepımız bir gün kurtuluruz bu ılletten
İnşallah kurtuluruz inşallah ben yaptım da ne oldu... Anladığım şu ki bu süreci atlatmak, tedavi şekli tamamen kişisel. Kimisi dilator setini yaptı mı oluyor kimisi parmak koyabilfi mi oluyor kimisine tıpkı ben gibi bunlar etki etmiyor, üstüne de botoks yapıyorum yine bir etkisi olmuyor .. Allah kurtarsın bir an önce çaresizliğe düşmek istemiyorum ama olmadıkça da artık ne yapabilirim ki diyorum...

Bende bu haldeyim gerçekten inanın bana
Artık yapamamaktan herşeyden sıkıldım bunaldım
Evde bir sorun yokken bile oturduğum yerden bu geliyor aklıma
Hiç aklımdan çıkmaz
Artık kendımı yetersiz görmeye bile başladım

Ben de sizin gibi hissediyorum. Bir gün buraya başardık, kurtulduk yazabiliriz umarım

Botoks bende duydum uyusturucu krem sprey duydum
Bır krem aldım EMLA diye uyusturucu gercekten vajina giriş kısımının sadece dışına sürdüm içine de sürmedik aşırı derecede müthiş uyuşturdu ama bu sefer de onun tuhaflığı oldu yani nasıl anlatsam bilemedim çok tuhaf oldum yinede yapamadım sanırım dışı uyuştuğu için
İçi uyuşsaydı belkıdr tuhaf olmazdım (kişisel olarak)
Ama sonrasında bıraktım onu
Şuan vemcaince ucunda aparat olan sprey duydum vajina içine yerleştırıp birçok kişinin sonuçta aldığını da duydum okudum.
Vajina içine birtık sokup içine spreyi sıkıyormuşuz belki sizede fikir olur ben hiç denemedim.
Ben jatex uyusturucu krem aldım
Onu deneyecegım cesaretımı toplayınca
Onunla da olmazsa en son artık vemcaince alıp mecbur sıkıp o şekilde deneyecığim
Unutmayalım ki bize bizden başka çare yok
Ya bu öyle bir illet ki kimsenin yardımı yok bence
Doktor dilatör apart hepsinin başında bizim kendi piskolojimiz yatıyor
Aslında hiç gerek yok eşli denemede basit olacak olan bieşeyi biz kafamızda çok büyüttüğümüz ve cinsel ilişki de beyinle alakalı olduğu için yenemiyoruz
Ben bunların farkındayım kendime de çok kızıyorum farkındasın ama hala yapmıyorsun diye
Umarım dediğiniz gibi bir gün kurtuluruz yıllarımızı heba etmeden

Kızlar korkmayın acımıyor gerçekten vajinismus bize beynimizin oyunu bilmediğimiz için korkuyoruz lütfen cesaretli olun 3 yıl Vajinismusla yaşadım çok zor çok kötü günlerdi ama yapabilirsiniz parmak egzersizi yapın ben öyle yendim sadece biraz cesaret edin kendinizi sizden başka kimse kurtaramaz

Bende dün parmak yaptım dilatör onu asla hissettirmiyor içi yumuşack bir boşluk ama daha yenemedim :/

Botoks asla olmayın o kadar pişmanım ki ben kilo aldım bana ters tepti üstüne anestesizde ciğerime kaçmış ölümden döndüm asla asla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…