VAJİNUSMUS ACİL YARDIM!

Merhaba, vajinusmus için doktora gittiğim de ben de şöyle söylemiştim; tamamen bacakları açamama gibi bir durum ben de yok. vajinusmus olduğumu düşünmüyorum sadece içeri alamıyorum duvar varmış gibi hissediyorum, dediğim de doktorum. vajinusmusun bir çok çeşidinin olduğunu söyledi.

sizin bu durumunuz da yine benzer olabilir. seviyeleri de var bu vajinusmusun belki sizinki tetikleyicidir. bi noktadan etkileniyor olabilirsiniz, örneğin vücudunuza bir şeyin ilk giriş anından gibi...

internette egzersizleri var bu kasları güçlendirmek için. bence onları deneyin sizi daha da rahatlatacaktır. kafanıza takmayın ama zaten yapabildiğiniz bir şeyi daha rahat yapmak amacınız olsun.

Botoks olup memnun kalmayana çok şaşırdım bende botoks olmak istiyorum şöyle diyeyim zaten botoksun amacı kasları etkisiz hale getirip ilişkiyi kolaylaştırmak değilmi siz kasabiliyormusunuz hale vajeni eğer kasabiliyorsanız botoksunuz olmamış demektir yada ilişki esnasında eğer bacaklarınızı kapatıyorsanız bu psikolojiktir.

Ben şöyle söyleyeyim benim ki psikolojik değil yani gevşesemde hiçbir şey girmio bu yüzden çol acıyor ve son çare botoks olacam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…