VAJİNUSMUS ACİL YARDIM!

Emla krem, vemcaine sprey maalesef ki onları da denedim ben de durum şu. Hangi yolu denersem deneyeyim bir tık bile ileriye gidemiyorum. Parmak egzersizi, dilatorler, spreyler, anestol kremler şu forumda açılan her türlü çözüm yolunu sekiz aydır istikrarlı bir şekilde deniyorum ve botoks da dahil... Artık tamamen psikolojik olduğuna inandım, her şey bizim elimizde. Olmayacak bir şey değil ama oldurmamaya zorluyor beynim, inancım yok belki de... Botoksu kısa süre önce yaptım, ben de anesteziye bağlı bir yan etki vs. Olmadı. İşlem sonrasında da ağrı acı hissetmedim hiçbir şey olmamış gibiydi iki hafta sonra denemek gerekti bu 4. Haftam oldu iki hafta geçmesinden bu yana deniyorum ama yine bir ilerleme yok... Nereye kadar devam edecek bilmiyorum artık yol yontem kalmadı... Psikolojik yöntemlere yonelecegim ama ekonomik durumum da artık kaldırmıyor her yere çok ciddi ödemeler yaptım bu vajinusmus illeti için... Dualarınızi bekliyorum yeneriz inşallah

Neden etki etmiyor mesela kendiniz istemsiz ce mj kasiyorsunuz yoksa acı hissetin için mi kasiyorsunuz olmuyor

Neden etki etmiyor mesela kendiniz istemsiz ce mj kasiyorsunuz yoksa acı hissetin için mi kasiyorsunuz olmuyor
Tam o an geldi mi hem kendimi kasıyorum hem de hiç içeri bile girmeden yoğun baskı hissi oluyor ilerlemek şöyle dursun kendimi öyle kasmis oluyorum ki et ete değince bile ağrım başlıyor gerginliğe bağlı olarak

Hastalığınız geçti mi

Psikolojik destek almayı düşündünüz mü bire bir psikolog ile ilerlerseniz vajinusmusu anlatırsınız emin olun bende o şekilde kurtuldum vajinusmustan
Atlatmanjza çok çok srvindim acaba rica etsem hangi psikologla çalıştınız özelden veya yazmak isterseniz burdan da yazar mısınız? En azından bizlere rehberlik etmiş olursunuz özelden mesajlasabilir miyiz? Süreciniz hakkında bilgi almak istiyorum lütfen

Tabi ki özelden mesaj atarsanız memnuniyetle yardımcı olurum doktorun ismini çalıştığı ili falan yazar yardımcı olurum

ben de bu hafta cinsel terapi aldım. sırf bu bilgilerimi paylaşmak ve benim gibi bu illetten kurtulmak isteyen kadınlara yardımcı olmak için bu hesabımı açtım.

ben de bu hafta cinsel terapi aldım. sırf bu bilgilerimi paylaşmak ve benim gibi bu illetten kurtulmak isteyen kadınlara yardımcı olmak için bu hesabımı açtım.
Nasıl geçti memnun kalabildiniz mi
Bizimle paylaşır mısınız

Nasıl geçti memnun kalabildiniz mi
Bizimle paylaşır mısınız
detaylı olarak cinsel terapi ve vajinusmus başlığı altında yazdım tekrar sorunuza olursa yine yanıtlarım.

süreç için hep psikolojik deniyor ki bence de büyük bir çoğunluğu öyle. ama kafada bitirme süreci zor oluyor. direkt destek almak veya fizyolojik yapıya hakim olmak İlk adım olabilir. kendi bedenimizi tanımadığımız ve bir çok olumsuz tecrübe duyduğumuz için etkileniyoruz. bunun yansıması olarak da vajinusmus ortaya çıkıyor

kadınlar olarak ne çektik be! amaaa artık çekmeyeceğiz!!!

Merhaba ben bişet sormak istiyorum,vajinismus tamamen ilişkite girememek demek mi ? 2 senelik evliyim evlenince ilk 1 hafta yapamadım,su an mesela ilk başlarken canım cok istemiyorsa kasılıyorum biraz zor oluyor canım acıyor ama yani zevk almaya başlayınca kendimi serbest bıraktığım için acımıyor,kendimi kastığım için acıdığının farkındayım aslında ama istemsiz kasıyorum.Alttan muayene zorda olsa kasılsam da bi şekilde oluyorum mecburen.1 hafta mnce aşılama yaptırdım spektrum takılıcapı için anestezili yaptırdım,uyuduktan sonra takılırken sıcramışım ilacın dozunu artırmışlar,doktor yanıma geldiğinde vajinismus var sende anestezili bile sıcradın dedi.Yani vajinismıus olsam hiç ilişkiye giremem ya da hepsi ağrılı olur diye düşünüyorum bi yandan.Sizce vajinismus mu ?

Merhaba. Bence kesinlikle vajinusmus değilsiniz, pelvik kaslarınız gergin olduğu için ağrılı bir şekilde yaşadığınızı düşünüyorum. Tabiki hekime danışmanız çok daha faydalı olacaktır. Vajinusmus dediğiniz gibi ilişkiye girememe durumumu. Fiziksel veya psikolojik gerekcelerle. Ama ilişki yaşanmasına rağmen ağrılı, muayene de korku varsa kaslarinizi doğru calistirirsaniz yenersiniz diye düşünüyorum. İnşallah tamamen ağrısız, acısız, konforlu bir cinsel hayatınız olur

Aynen öyle bencede de ya,cünkü düşünüyorum öyle olsa hiç yapamam ya da hep ağrılı olur ama ben canım istediğinde gayet yapıyorum,evet muayenede zorlanıyorum ama yapamıyorum değil zorda olsa giriyor ve yaptırıyprum ve kendimi kasmadığımda muayene aleti içimdeyken bile acımıyor,teşekkür ederim aynı düşüncede olmamıza sevindim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…