vajinusmus nasil yenebilirim

duygum23

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
22 Kasım 2014
6
2
36
35
Merhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...

Merhaba ,3 aylık evliyim hala ilişkiye giremedim.tam olcak derken birşey engelliyor gibi durduruyorum ve hala bekliyorum düzelir diye bu durumu yenenler bana destek olmasını istiyorum önerilerinize ve deneyimlerinize ihtiyacım var...
Merhaba bunun için açılmış konular var sanırım orda sana destek olabilecek arkadaş bulabilirsin . Linkini atıcam şimdi .

Istanbulda yaşıyorsanız bağdat cad saygınmicazkadioglu adlı doktor var ben ona gitmiştim bende birzamanlar vajinismustum ama şuan iki çocuk annesiyim

Duvar hissi herşeyin başı ! Orada bir duvar ve yirtilacak delinecek yıkılacak ve ortalık kan gölü olacak hissiyatı oluşuyor çünkü biz mabet gibi yıllarca sakladik oramizi! Halbuki vajina stres ortadan kalkınca sulanır ıslanır penisten gelen zevk suyu da orayı kayganlastirir ve mükemmel kolay bir giriş olur. Ellerini birbirine kuru iken surt yanar ama kremle kayar onun gibi. Ben bu olayı eşimle yendim. Ben hiç dokunamazdim orama. Eşim 3 ay boyunca milim milim parmaklarını yaglayarak girdi vajina ilk etapta 1 mmse o gün sadece 1 mm sonra 2 mm sonra 3 sonra ilk boğum girdi sonra iki boğum parmak aldım içime sonra tüm parmak girdi ..ben eşim bunları denerken
hep ikindim nefes alıp verdim bol bol çünkü ikindikca açılıyor vajina öbür türlü kasmaktan giremiyordu eşim ve birgün sıra penise geldi tam 3 ay sonra ! Önce onu kayganlastirici sürerek yine ikinarak başını aldım sadece başını 1 hafta denedikten sonra eşim yine parmak devam etti alıştırdı beni bak parmağı alabiliyorsun bunu yapabilirsin hem bu daha kaygan bunda tırnak da yok hiç acitmaz ve telkin telkin vere vere birgün dikkatimi bir dağıldı ona odaklanmisken pat diye giriverdi ! İyiki de pat diye yapmış bir baktım akmış gitmiş içimde yok ben bu korkuyla daha bir üç ay daha giderdim sonra dedim ki hani o duvar! Hani kan gölü? Meğer iki damla kan içinmiş onca korku ..ve hiç de canım yanmadi.. tabiki ağladım baya ağladım ama bu rahatlama ilk birleşme vs hepsinin bosalmasiydi canımın yanması falan değil :)

Back
X