- 25 Şubat 2016
- 1.047
- 665
- 123
- Konu Sahibi Mayisgelini
-
Artık kelimelerin tükendiği yerdeyim...8 ay oldu hala ilişkiye giremedim..........
İlişkiye girerkende bu kadar ketumsaniz ondan olabilir. Sal biraz yahuArtık kelimelerin tükendiği yerdeyim...8 ay oldu hala ilişkiye giremedim..........
Buna sesli güldüm Allah affetsinGoogle arama motoru mu da burasi
Gittim doktoralara dokunduramadım.oradan istemsiz herkesi uzak tutuyorum..kendi kendime yenmek istedim ama oda olmuyor..olmuyor yani hiç birşekilde..Doktor, psikolog, eşinizle terapi, neler denediniz?
Valla konu sahibi oyle sandi diye dusundumBuna sesli güldüm Allah affetsin
Sizi güldürebildiysem ne mutlu..aylarım geçti googlda hastanelerde ben bir çözğm bulamadım.çareyi burda aradım..bir derdim var olan yerede bunu yazdım.bu benim pskoljik sorunum..rica ediyorum baska konularda eglencenize bakın..Google arama motoru mu da burasi
Gittim doktoralara dokunduramadım.oradan istemsiz herkesi uzak tutuyorum..kendi kendime yenmek istedim ama oda olmuyor..olmuyor yani hiç birşekilde..
Denedim..sanki benden ayrı çalışıyor ordaki kaslar.taş kesiliyorum.kendime engel olmaya çalışıyorum ama yok.salınmıyor..İlişkiye girerkende bu kadar ketumsaniz ondan olabilir. Sal biraz yahu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?